Fleece dekens

Lekker warm de kachel aan, samen dicht tegen elkaar aan op de bank en televisie kijken met een lekkere kop warme chocolademelk… Mét slagroom! Wat ontbreekt er aan dit plaatje? Een fleece deken! In de moderne inrichtingen zijn fleece dekens eigenlijk al niet meer weg te denken; op vrijwel iedere bank ligt er één. Natuurlijk in een kleur die complementair is aan de kamer. Het is een onderdeel van onze woonkamers geworden - en terecht! Deze dekens staan ontzettend leuk wanneer ze netjes op de bank liggen en daardoor wat kleur in huis kunnen halen. Het is daarnaast ook nog eens heerlijk om aan het einde van een werkdag onder zo'n dekentje te kruipen en even lekker lui en ontspannend televisie te kijken.

11 artikelen

11 artikelen

Hoe worden fleece dekens bedrukt met logo?

Het productieproces van het bedrukken van fleece dekens met transferdruk omvat verschillende stappen:

 1. Ontwerpvoorbereiding: Het ontwerp dat op de fleece deken moet worden gedrukt, wordt voorbereid op de computer. Dit kan het bedrijfslogo, een tekst of een afbeelding zijn.

 2. Transferdruk maken: Het ontwerp wordt vervolgens overgedragen op transferpapier met behulp van zeefdruktechnologie. Dit proces resulteert in een transfer met het gewenste ontwerp en een speciale lijmlaag.

 3. Voorbereiding van de fleece deken: De fleece deken wordt klaargemaakt voor bedrukking door ervoor te zorgen dat het oppervlak schoon en vlak is.

 4. Positionering van de transfer: De transfer met het ontwerp wordt op de juiste positie op de fleece deken geplaatst.

 5. Overdracht met behulp van een transferpers: De fleece deken met de transfer wordt vervolgens onder druk en hitte geplaatst in een transferpers. De hitte activeert de lijmlaag op de transfer, waardoor het ontwerp wordt overgedragen op de stof van de fleece deken.

 6. Afwerking: Na het bedrukken wordt de fleece deken geïnspecteerd op eventuele gebreken en vervolgens afgewerkt. Dit kan onder meer het verwijderen van overtollige lijmresten of het rechtzetten van de deken omvatten.

 7. Inspectie en verpakking: Ten slotte worden de bedrukte fleece dekens zorgvuldig geïnspecteerd op kwaliteit en verpakt voor verzending naar klanten of winkels.

Dit proces zorgt voor hoogwaardig bedrukte fleece dekens die ideaal zijn als relatiegeschenken of promotiemateriaal tijdens de wintermaanden.

Fleece dekens ter promotie

Laat de fleece dekens bedrukken bij Bedrukken.nl met je bedrijfsnaam of logo. Maak de fleece dekens een onderdeel van het kerstpakket of geef het als een relatiegeschenk aan je klanten en personeelsleden. Of deel het product uit als promotiemiddel van het bedrijf… Mogelijkheden genoeg; iedereen zal een fleece deken op prijs stellen. Voor de wat warmere dagen zijn er ook alternatieven, zoals een picknickdeken. Hierdoor kan er ook in de lente en zomer worden genoten van een heerlijk fleece dekentje. En zijn de fleece dekens ook in deze periode een perfect promotiemiddel. Heerlijk buiten in het park zitten zonder alle kriebelende grassprietjes of beestjes onder je voeten of je kunt het meenemen naar het strand! Met een bedrukte fleece deken zit je letterlijk altijd goed.

Fleece dekens voor de zomermaanden

Maar ook in de zomer kan een fleece deken of vest handig zijn. De zomermaanden staan vaak in het teken van buiten zijn; wandelen, sporten, een terrasje pakken of gezellig barbecueën. Overdag is een zachte fleece deken erg handig aan het strand of tijdens een picknick. Uitspreiden op de grond en voilà, je ligt heerlijk comfortabel en zacht. Maar ‘s avonds kan het, als de zon eenmaal onder is, behoorlijk afkoelen. Het is dan niet leuk om, als je met een grote groep bent, in je eentje binnen te gaan zitten omdat je het koud hebt! Een fleece deken of vest biedt dan uitkomst. Fleece dekens bedrukken met logo is daarom ideaal voor horecaondernemers.

Hoe kan ik dekens met logo inzetten?

Fleecedekens zijn veelzijdige en populaire items die voor verschillende doeleinden kunnen worden ingezet:

 1. Relatiegeschenken: Bedrukte fleecedekens met het logo van je bedrijf zijn uitstekende relatiegeschenken. Ze tonen waardering voor klanten, medewerkers of zakenpartners en versterken tegelijkertijd je merkimago.

 2. Promotiemateriaal: Fleecedekens lenen zich goed als promotiemateriaal tijdens evenementen, beurzen of conferenties. Ze kunnen worden uitgedeeld als giveaways om je merk te promoten en potentiële klanten aan te trekken.

 3. Bedrijfsuitjes: Bij bedrijfsuitjes, teambuildingactiviteiten of zakelijke evenementen kunnen bedrukte fleecedekens worden gebruikt als geschenken of prijzen. Dit kan de betrokkenheid van medewerkers vergroten en een positieve indruk achterlaten.

 4. Incentives: Fleecedekens kunnen worden ingezet als incentives voor klanten of werknemers bij het behalen van bepaalde doelen of mijlpalen. Het aanbieden van een comfortabele fleecedeken als beloning kan motiverend werken.

 5. Merchandise: Voor bedrijven in de outdoor- of reisbranche kunnen fleecedekens ook dienen als merchandise. Dit kan verkocht worden aan klanten als aanvulling op andere producten of diensten.

 6. Cadeaus: Niet alleen voor zakelijke doeleinden, maar ook als persoonlijk geschenk zijn fleecedekens zeer geschikt. Ze kunnen dienen als cadeaus voor familieleden, vrienden of geliefden tijdens speciale gelegenheden zoals verjaardagen, jubilea of feestdagen.

Onze service

Heb je een fleece deken op het oog? Bepaal dan de kleur en het aantal. Bij Bedrukken.nl werken we met een minimale afname, maar de meeste fleece dekens zijn al te bestellen vanaf 5 stuks. Doordat we veel producten op eigen voorraad hebben en onze relatiegeschenken bedrukken in eigen drukkerij kunnen we snelle levertijden garanderen. Heb je hulp nodig omtrent een deken bedrukken of heb je vragen over het aanvragen van een vrijblijvende offerte? Neem dan gerust contact met ons op.

Productieproces fleecedekens

Fleecedekens worden geproduceerd door een fabricageproces dat verschillende stappen omvat:

 1. Grondstoffen: Het proces begint met het selecteren van hoogwaardige grondstoffen, meestal polyester of een mix van polyester en andere materialen zoals wol.

 2. Breien of weven: De grondstoffen worden gebruikt om stof te produceren door middel van breien of weven. Voor fleecedekens wordt meestal gebreid materiaal gebruikt, omdat dit zorgt voor een zachte en pluizige textuur.

 3. Fleecing: Na het produceren van de stof ondergaat deze een proces genaamd "fleecing" of "brushing". Tijdens dit proces worden kleine vezels van de stof losgemaakt en naar de oppervlakte gebracht, wat resulteert in een zacht en pluizig oppervlak dat lijkt op fleece.

 4. Bedrukking of kleuring: Indien gewenst kunnen de fleecedekens worden bedrukt met patronen, afbeeldingen of logo's, of gekleurd worden in verschillende tinten.

 5. Afwerking: Na het drukken of kleuren worden de fleecedekens afgewerkt door de randen te naaien om rafelen te voorkomen en de duurzaamheid te vergroten. Soms worden er ook extra details toegevoegd, zoals decoratieve stiksels of randen.

 6. Inspectie en verpakking: Tijdens de laatste fase van het productieproces worden de fleecedekens zorgvuldig geïnspecteerd op eventuele defecten en vervolgens verpakt voor verzending naar de winkels of rechtstreeks naar de klanten.

Laden...