Fleece dekens

Lekker warm de kachel aan, samen dicht tegen elkaar aan op de bank en televisie kijken met een lekkere kop warme chocolademelk… Mét slagroom! Wat ontbreekt er aan dit plaatje? Een fleece deken! In de moderne inrichtingen zijn fleece dekens eigenlijk al niet meer weg te denken; op vrijwel iedere bank ligt er één. Natuurlijk in een kleur die complementair is aan de kamer. Het is een onderdeel van onze woonkamers geworden - en terecht! Deze dekens staan ontzettend leuk wanneer ze netjes op de bank liggen en daardoor wat kleur in huis kunnen halen. Het is daarnaast ook nog eens heerlijk om aan het einde van een werkdag onder zo'n dekentje te kruipen en even lekker lui en ontspannend televisie te kijken. Een kopje thee erbij, met natuurlijk een koekje en genieten maar. Dus waarom zou je van zo'n vertrouwd onderwerp geen promotiemiddel maken? Fleece dekens bedrukken wij met je logo, bedrijfsnaam of tekst. Eigenlijk geheel naar wens. Heb je vragen over fleece dekens met logo of ben je op zoek naar andere outdoor relatiegeschenken? Bel ons op +31 315 – 200 010 of stuur een mail naar [email protected].

Oplopende volgorde

Artikelen 1-12 of 26

Pagina
 1. Fleecedeken met nylon handgreep
  Vanaf € 4,16 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 3,40 Bij 500 stuks
 2. Fleece deken
  Vanaf € 5,83 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 5,08 Bij 250 stuks
 3. Fleece deken 195
  Vanaf € 5,41 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 4,56 Bij 500 stuks
 4. Deken Menex
  Vanaf € 5,33 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 4,50 Bij 500 stuks
 5. Fleecedeken Ferro
  Vanaf € 6,26 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 5,45 Bij 500 stuks
 6. Fleecedeken met beer Manta
  Vanaf € 8,79 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 6,98 Bij 250 stuks
 7. Deken Yogui
  Vanaf € 7,79 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 6,18 Bij 250 stuks
 8. Deken van flanel
  Vanaf € 10,94 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 8,75 Bij 500 stuks
 9. Fleece deken met draagband
  Vanaf € 8,36 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 6,64 Bij 250 stuks
 10. RPET fleecedeken Bogda
  Vanaf € 5,55 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 4,68 Bij 500 stuks
 11. RPET fleecedeken Caly
  Vanaf € 11,31 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 9,31 Bij 250 stuks
 12. Picknickkleed Goodtimes
  Vanaf € 10,77 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 8,62 Bij 500 stuks

Artikelen 1-12 of 26

Pagina

Hoe worden fleece dekens bedrukt met logo?

Een fleece deken is vaak hoogpolig en is daarom niet rechtstreeks middels zeefdruk te drukken. Wij maken daarom vrijwel altijd gebruik van een transferdruk wat een optimaal resultaat geeft. Een transfer is een gezeefdrukt velletje transferpapier met daaroverheen een speciale lijmlaag. De transfer wordt op de daarvoor bestemde positie op de fleece deken of de houder van de fleece deken geplaatst en middels een verhitte transferpers overgebracht van het velletje op de deken. Transferdruk leent zich uitstekend voor meerkleurendruk en geeft een uitstekend resultaat. Fleece dekens zijn populaire relatiegeschenken in de winter en zijn geschikt voor diverse promotionele doeleinden. Fleece dekens bedrukken wij in onze eigen hypermoderne drukkerij. Binnen ons assortiment vind je verschillende soorten dekens, waaronder een fleecedeken met nylon handgreep en een sherpa deken.

Fleece dekens bedrukken ter promotie

Laat de fleece dekens bedrukken bij Bedrukken.nl met je bedrijfsnaam of logo. Maak de fleece dekens een onderdeel van het kerstpakket of geef het als een relatiegeschenk aan je klanten en personeelsleden. Of deel het product uit als promotiemiddel van het bedrijf… Mogelijkheden genoeg; iedereen zal een fleece deken op prijs stellen. Voor de wat warmere dagen zijn er ook alternatieven, zoals een picknickdeken. Hierdoor kan er ook in de lente en zomer worden genoten van een heerlijk fleece dekentje. En zijn de fleece dekens ook in deze periode een perfect promotiemiddel. Heerlijk buiten in het park zitten zonder alle kriebelende grassprietjes of beestjes onder je voeten of je kunt het meenemen naar het strand! Met een bedrukte fleece deken zit je letterlijk altijd goed.

Bedrukte fleece dekens en andere relatiegeschenken bedrukken

Fleece artikelen zijn ideaal voor mensen die veel buiten zijn of voor mensen die het snel koud hebben. Fleece, of het nou in het vest is of in een deken, houdt de warmte goed vast en is super zacht. In de koude wintermaanden is het toch heerlijk om opgekruld in de bank te kruipen met een dikke plaid deken over je heen of om met de hond over het strand te rennen in een warm, bonded fleece vest. Ook deze vesten, fleece mutsen, softshell jassen en onze fleece jassen kunnen we voorzien van een opdruk, bijvoorbeeld een logo of tekst. Het voordeel van een fleece vest bedrukken is dat er een groot drukoppervlak is, waardoor jouw bedrijfslogo of reclametekst mooi in beeld komt.

Fleece dekens bedrukken voor de zomermaanden

Maar ook in de zomer kan een fleece deken of vest handig zijn. De zomermaanden staan vaak in het teken van buiten zijn; wandelen, sporten, een terrasje pakken of gezellig barbecueën. Overdag is een zachte fleece deken erg handig aan het strand of tijdens een picknick. Uitspreiden op de grond en voilà, je ligt heerlijk comfortabel en zacht. Maar ‘s avonds kan het, als de zon eenmaal onder is, behoorlijk afkoelen. Het is dan niet leuk om, als je met een grote groep bent, in je eentje binnen te gaan zitten omdat je het koud hebt! Een fleece deken of vest biedt dan uitkomst. Fleece dekens bedrukken met logo is daarom ideaal voor horecaondernemers.

Hoe kan ik dekens met logo inzetten?

Als bedrijf heb je met fleece artikelen dan ook een goed relatiegeschenk in handen. Een fleece deken in een mooie opbergtas komt altijd van pas; op vakantie, in de auto of voor thuis. Je relaties zullen dit zeker waarderen! En met jouw logo, bedrijfsnaam of tekst erop bedrukt zullen ze altijd onthouden van wie ze deze gekregen hebben. Maar ook vesten, mutsen en handschoenen zijn in fleece te verkrijgen. Zo kun je een compleet pakket aanbieden.

Fleece plaids bedrukken of borduren we. Bedrukken doen we middels transferdruk en borduren doen we in onze eigen borduurstudio. De kleuren van je logo, bedrijfsnaam of tekst komen op deze manier goed tot hun recht. Via onze groothandel kun je fleece artikelen eenvoudig en snel bestellen en voordelig laten bedrukken. Laat je informeren over de verschillende mogelijkheden of bekijk onze website. Via de website van bedrukken.nl kun je makkelijk een offerte aanvragen.

Onze service omtrent een fleece deken bedrukken

Heb je een fleece deken op het oog? Bepaal dan de kleur en het aantal. Bij Bedrukken.nl werken we met een minimale afname, maar de meeste fleece dekens zijn al te bestellen vanaf 5 stuks. Doordat we veel producten op eigen voorraad hebben en onze relatiegeschenken bedrukken in eigen drukkerij kunnen we snelle levertijden garanderen. Heb je hulp nodig omtrent een deken bedrukken of heb je vragen over het aanvragen van een vrijblijvende offerte? Neem dan gerust contact met ons op.