Kerstpakketten

Kerstpakketten uitdelen aan het einde van het jaar om jouw relaties, medewerkers of collega's te bedanken is een uitstekend idee. Kies een kerstpakket dat past bij de wensen, bij je budget en bij je huisstijl / imago. Vraag eenvoudig een offerte aan voor originele kerstpakketten of bestel direct via onze webshop. Kijk ook eens bij al onze kerstgeschenken.

Let op: deze categorie bevat seizoensgebonden artikelen, waardoor het kan voorkomen dat producten tijdelijk niet leverbaar zijn

Klik hier voor meer informatie over de bijkomende kosten van onze kerstpakketten. Hier lees je meer over de verzendkosten, de kosten voor de extra opties en de kosten van het los leveren van de kerstpakketten.

6 artikelen

6 artikelen

Kerstpakketten personaliseren

Wil je kerstpakketten personaliseren door er bijvoorbeeld een relatiegeschenk aan toe te voegen? Dat is bij Bedrukken.nl geen probleem! Kies een geschikt relatiegeschenk uit ons assortiment en wij bedrukken deze naar wens, bijvoorbeeld met jouw bedrijfslogo. Je kunt een chique lasergravering laten aanbrengen op een mooie serveerplank, een bamboe heupfles of een RVS lunchbox.

Heb je vragen?

Heb je een keuze kunnen maken uit de bovenstaande kerstpakketten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en je ontvangt direct een offerte. Heb je nog vragen over kerstpakketten? Neem dan vrijblijvend contact op met onze specialisten. Zij kunnen je alles vertellen over de kerstpakketten en het gepersonaliseerde toegevoegde geschenk. Schroom dus niet om contact op te nemen voor de mogelijkheden. Bel ons op +31 315-200010, stuur een mailtje naar [email protected] of neem tijdens openingstijden contact op via de chatfunctie.

Laden...