Golfartikelen

Golfen is populair. Vooral nu, tijdens de coronacrisis, zien we steeds meer mensen op de golfbaan staan. Golfen doen we buiten, we kunnen 1.5 meter afstand houden en er moet vooraf een tijd worden gereserveerd. Mede hierdoor kan het golfen gewoon door blijven gaan. De golfverenigingen zien een stijging van het aantal leden. Vroeger was golf een sport voor de rijken, terwijl dat tegenwoordig iedereen gebruik kan maken van de golfbanen. Zelfs bij de jeugd is het inmiddels een geliefde sport. Golf is een sport voor iedereen. Tijdens het beoefenen van deze sport werk je aan je conditie, flexibiliteit en kracht. Wat heb je nodig voor golf? Een belangrijke aankoop is de golfset en de golfballen. Er zijn verschillende soorten golfballen. Zo zijn er Titleist Pro V1 of bijvoorbeeld Callaway Warbird golfballen. Populaire ballen van een uitstekende kwaliteit. Of je het nou huurt of direct aanschaft, ook de volgende golf accessoires heb je o.a. nodig: golf handschoenen, ball markers, gift tube, een houten tee, bag tag en golf handdoeken. Wil je je relaties verblijden met een golf gift? Laat golfartikelen bedrukken naar wens. De artikelen kunnen voorzien worden van een naam, logo of tekst. Heb je vragen over golfartikelen bedrukken? Neem gerust contact met ons op. Stuur een e-mail naar [email protected] of bel naar +31 315-200010.

Oplopende volgorde

3 resultaten

 1. Golfballen
  Vanaf € 1,19 p/st bij 72 stuks
  Vanaf € 0,64 Bij 1152 stuks
 2. Golfbal Nessa
  Vanaf € 1,06 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,76 Bij 2500 stuks
 3. Golf Tee Hydor
  Vanaf € 0,12 p/st bij 1000 stuks
  Vanaf € 0,07 Bij 25000 stuks

3 resultaten

Kan ik golfartikelen laten bedrukken met logo?

Alle golfartikelen bedrukken met we met een logo, bedrijfsnaam of tekst. Het is een vrij nieuw maar zeer effectief relatiegeschenk. Golfen wordt in Nederland steeds populairder. Hier kun je als bedrijf mooi op inspelen. Een bedrukte golfbal is immers wel wat anders dan een pen met logo. Een bedrukte golfbal is uniek, origineel en stimuleert het slaan van een balletje. Bedrukte golfballen als relatiegeschenk is dus helemaal geen gek idee. Golfballen bedrukken en personaliseren wij geheel naar jouw huisstijl. Zo kun je perfect op maat gemaakte golfballen cadeau doen. Zeker weten dat jouw relaties deze met een grote glimlach in ontvangst zullen nemen.

Officiële wedstrijdballen vind je in ons assortiment golfartikelen. De bekende golfballen kunnen worden voorzien van een mooie bedrukking. Is jouw relatie een echte golfliefhebber? Verras hem of haar met dit originele relatiegeschenk. Het bedrukte golfartikel zorgt ervoor dat de ontvanger weer wat uurtjes op de golfbaan kan doorbrengen. De minimale afname is 72 stuks. Voor het bestellen van een kleine oplage kan je eenvoudig en snel online een offerte aanvraag indienen.

Op zoek naar een bijpassend geschenk? Kies dan voor bedrukte waterflessen met fruitfilter, opvouwbare waterflesjes of Tacx bidons zodat jouw relatie op een zomerse dag voldoende gehydrateerd blijft. Heb je een scorekaart houder, dan mogen er geen pennen ontbreken. Of je nou kiest voor stylus pennen, metalen pennen, Parker pennen, Senator pennen of luxe pennen; wij kunnen ze allemaal voorzien van een professionele opdruk.

Waar worden golfartikelen bedrukt?

Golfballen bedrukken wij in onze eigen moderne drukkerij. Hierdoor kunnen wij een hoge kwaliteit opdruk garanderen. Daarnaast zorgt het zelf bedrukken van golfballen ervoor dat we efficiënter kunnen werken en sneller kunnen leveren. En daar profiteer jij van. Golfballen bedrukken met logo, goedkoop en snel geleverd. Gegarandeerd een uniek en gewaardeerd relatiegeschenk.

Voordat we de golfartikelen bedrukken, stellen we een gratis digitale drukproef op. Dit is een schets van het relatiegeschenk met de gewenste bedrukking. Op deze manier kan je vooraf zien hoe de bedrukking eruit komt te zien. Na jouw akkoord zullen we de golfartikelen bedrukken.

Contact

Heb je vragen over golfartikelen bedrukken? Wij staan je graag te woord. Stuur een e-mail naar [email protected] of bel naar +31 315-200010. Ook onze andere relatiegeschenken zoals platte powerbanks, kop en schotels, fidget spinners, multifunctionele pennen en muismatten bedrukken we. De algemene voorwaarden staan op onze website.