Filter
Categorie Knuffels Filters
Prijs:
€0 €4

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Knuffels bedrukken met logo

Wil jij je ook eens van je zachte kant laten zien? Overweeg dan eens onze extreem aaibare pluche knuffels te bedrukken met je naam en/of boodschap naar keuze. Een leuke manier om je relaties te bereiken is door iets voor thuis en de eventuele kinderen te geven. Tevens kunnen onze bedrukte knuffelberen en ander gedierte dienst doen als leuke give-away op evenementen. Succes gegarandeerd. Knuffels bedrukken wij middels zeefdruk of tampondruk op de daarvoor best mogelijke positie.

Ons assortiment is zeer uitgebreid en bevat naast de klassieke teddybeer ook een hoop andere pluche beesten, waar je jouw favoriet uit kunt kiezen (of kunt combineren, natuurlijk). Wellicht dat er een beest aansluit op het logo of de bedrijfsnaam? Zo niet, dan kun je zo een leuke mascotte creëren: een visitekaartje met een universeel positieve uitstraling.

Onze beren zijn aan te passen voor speciale gelegenheden. Bijvoorbeeld met hartje (leuk als give-away rond valentijnsdag of gewoon om de goede relatie te benadrukken) of met voetbal (voor de sportieve uitstraling en rond sporttoernooien).


Knuffels bedrukken in eigen drukkerij

De meeste dieren zijn voorzien van een sweater of pak in verschillende kleuren en allen zijn te voorzien van naam en logo. De verschillende kledingstukken van de beesten zorgen niet alleen voor een mooie afwerking, maar ook voor een goed bedrukbaar oppervlak. De knuffels zelf zijn in verschillende formaten: van sleutelhanger tot flinke knuffel waarmee de kleinsten behoorlijk wat om handen hebben.

Wil je meer informatie over knuffels bedrukken met logo of tekst? Schroom dan niet contact op te nemen met onze professionals. Zij staan tijdens kantooruren voor je klaar via: 0315-200010.


✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact