Filter
Categorie Knuffels Filters
Prijs:
€0 €12

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Knuffels bedrukken

Ben je op zoek naar bedrukte knuffels? Bij Bedrukken.nl vind je allerlei soorten en maten knuffels; van een pluche hond tot aan een knuffel muis en een pluche leeuw. Voor persoonlijk advies of meer advies over knuffels bedrukken staat ons team voor je klaar; neem gerust contact op. We zijn bereikbaar op +31 315 200 010 of per mail naar [email protected]

Sorteren op:

Knuffels bedrukken met logo

Wil jij je ook eens van je zachte kant laten zien? Overweeg dan eens onze extreem aaibare pluche knuffels te bedrukken met je tekst of logo naar keuze. Een leuke manier om je relaties te bereiken is door iets voor thuis en de eventuele kinderen te geven. Tevens kunnen onze bedrukte knuffelberen en andere dieren dienst doen als leuke give-away op evenementen. Succes gegarandeerd. Wij bedrukken knuffels in onze eigen en moderne drukkerij in UIft.

Pluche dier en pluche teddybeer: originele relatiegeschenken

Knuffels bedrukken wij middels zeefdruk of tampondruk op de daarvoor best mogelijke positie. Ons assortiment is zeer uitgebreid en bevat naast de klassieke pluche teddybeer ook een hoop andere pluche beesten, waar je jouw favoriet uit kunt kiezen (of kunt combineren natuurlijk). Wellicht dat er een dier aansluit op het logo of de bedrijfsnaam? Zo niet, dan kun je zo een leuke mascotte creëren: een visitekaartje met een universeel positieve uitstraling. Onze pluche beren zijn aan te passen voor speciale gelegenheden. Bijvoorbeeld met hartje (leuk als give-away rond Valentijnsdag of gewoon om de goede relatie te benadrukken) of met voetbal (voor de sportieve uitstraling en rond sporttoernooien).

Knuffels met logo laten bedrukken

Als je denkt aan relatiegeschenken voor kinderen, zijn mini knuffels een geschikte optie. Ook enkele opblaasbare artikelen, zoals bijvoorbeeld een voetbal of stoel, vallen bij kinderen in de smaak. Andere populaire relatiegeschenken voor kids, onder meer kleurpotloden, waskrijtjes en kleurboeken, vind je op deze pagina.

Gepersonaliseerde knuffels

De meeste dieren zijn voorzien van een sweater of pak in verschillende kleuren en allen zijn te voorzien van naam en logo. De verschillende kledingstukken van de beesten zorgen niet alleen voor een mooie afwerking, maar ook voor een goed bedrukbaar oppervlak. De knuffels zelf zijn in verschillende formaten: van sleutelhanger tot flinke knuffel waarmee de kleinsten behoorlijk wat om handen hebben. Knuffels met logo, ook wel gepersonaliseerde knuffels genoemd, zijn originele weggevertjes aan jouw relaties.

Wat is een leuke verrassing voor kids?

Een knuffel bedrukken met logo is een leuke verrassing als je bezig bent met relatiegeschenken voor kinderen. Kies de kleur opdruk van de gewenste tekst (of logo) en maak aan keuze uit één van onze producten, bijvoorbeeld een pluche pandabeer, ‘knuffel muis mizzy’ of een ander pluche dier – waarna wij het gratis digitale drukvoorstel voor je ontwerpen. Doorgaans doet een knuffel beer het altijd goed. Deze sleutelhanger met beer Nil combineert een sleutelhanger met een knuffel; erg leuk! Voor kinderen zijn sleutelhangers met lampje eveneens een geschikt item. Een pluche aap hebben we momenteel (nog) niet in ons assortiment, wat we wel kunnen aanbieden is deze originele ‘USB stick Aap’.

Andere populaire relatiegeschenken bedrukken met logo

Als knuffels met logo niet helemaal is wat je zoek, willen we je graag wijzen op andere categorieën binnen ons ruime assortiment. Denk hierbij aan kartonnen bekers, vr brillen (heel leuk voor kids) of aan duurzame relatiegeschenken zoals eco pennen, jute tassen of eco tassen. Al deze populaire relatiegeschenken kunnen wij voorzien van een opdruk, net als het laten bedrukken van knuffels. Onze nieuwe relatiegeschenken hebben we gebundeld op deze pagina; alles in één overzicht!

Hoe ziet onze service omtrent knuffels met logo eruit?

Wil je meer informatie over knuffels bedrukken met logo of tekst – of heb je hulp nodig tijdens het bestelproces? Schroom dan niet contact op te nemen met onze professionals. Zij staan tijdens kantooruren voor je klaar. Een aantal van onze knuffels is te verkrijgen in een kleine oplage, al vanaf 15 stuks. Omdat we een groothandel zijn, werken we met een minimale afname. Bijkomend voordeel is dat we daardoor snelle levertijden kunnen garanderen. Voorafgaand aan je bestelling ontvang je uiteraard het gratis digitale drukvoorstel, zodat je kunt zien hoe het logo of tekst op de knuffel eruit komt te zien.

✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact