Kofferlabels

Als je op reis gaat, is niets zo vervelend als het wegraken van je reistas, trolley of koffer. Met een bedrukte kofferlabel zorg je dat reistassen eenvoudig aan hun eigenaar gelinkt kunnen worden. Dit product is natuurlijk te bedrukken met gewenste opdruk, denk aan een tekst, logo of reclame-uiting en wordt snel geleverd. Laat ook jouw bagagelabel bedrukken en voorkom vakantie- of reis-stress. Voor direct advies over kofferlabels met logo neem je contact op met onze medewerkers. Bel naar +31 315 2000 10 of mail ons op [email protected].

Oplopende volgorde

3 artikelen

 1. Kofferlabel Citytrip
  Vanaf € 0,40 p/st bij 250 stuks
  Vanaf € 0,28 Bij 5000 stuks
 2. Bagagelabel Taggy
  Vanaf € 1,11 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,88 Bij 2500 stuks
 3. Kurken bagagelabel Makai
  Vanaf € 0,97 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,77 Bij 2500 stuks

3 artikelen

Kofferlabels bedrukken én je naamsbekendheid vergroten?

Met bedrukte kofferlabels vergroot je eenvoudig je naamsbekendheid. Denk je eens de reikwijdte in van een dergelijke vorm van promotie; je relaties reizen de hele wereld over met vliegtuig, bus, boot en/of trein en maken het kofferlabel bij iedere trip vast aan hun koffers en tassen. Het potentiële publiek waaronder je bedrijf zal opvallen is ongekend groot. Dat betekent een vergroting van de naamsbekendheid en een wijdverspreide reclame. En daar kun je ongetwijfeld nooit genoeg van hebben. Is jouw relaties zijn of haar koffer kwijt? Met een bedrukte kofferlabel is terugvinden heel makkelijk…

Kofferlabels in verschillende soorten

Ben je op zoek naar een kofferlabel dat past bij jouw logo en dat de uitstraling van het bedrijf goed weerspiegelt? Kijk dan eens rond in het aanbod van bedrukken.nl. Kofferlabels bedrukken wij in alle soorten, maten en kleuren. Het kofferlabel van jouw keuze zit er vast en zeker tussen. Bedrukte bagagelabels vormen originele relatiegeschenken, doordat dit product altijd opvalt aan een koffer of tas. Bij ons vind je een goedkopere siliconen bagagelabel, tot aan een bagagelabel luxe en heb je altijd te maken met een snelle levering. Of kies voor een aluminium bagagelabel (een luxere uitstraling), bijvoorbeeld de Taggy bagagelabel. Is een bagagelabel in de vorm van een trolley wat je zoekt? Ook die hebben we: kunststof bagagelabel traveller.

Kan ik kofferlabels bedrukken met logo?

Onze kofferlabels kunnen bedrukt worden met een naam, logo of tekst. Als je een geschikt kofferlabel hebt uitgekozen, is de volgende stap bepalen of het bedrukt moet worden. We gebruiken verschillende druktechnieken, afhankelijk van het materiaal waaruit het product bestaat. Kunststoffen kofferlabels kunnen wij met jouw logo bedrukken middels tampondruk. Kofferlabels bedrukken wij in eigen huis. Hierbij wordt het logo als het ware op het artikel ‘gestempeld’. Het resultaat is fraai en het logo is in meerdere kleuren te drukken. Wil je gaan voor één kleur opdruk; dat is natuurlijk ook een optie. Vraag een drukproef aan om te zien hoe de opdruk op het kofferlabel eruit ziet. Deze gratis digitale drukproef wordt ontworpen door een van onze grafisch vormgevers.

Populaire relatiegeschenken op reis meenemen?

Mocht een bagagelabel bedrukken niet helemaal zijn waarnaar je op zoek bent, dan zijn de reis accessoires of auto artikelen wellicht een beter idee. Vooral in de zomermaanden, als jouw relaties en werknemers op vakantie gaan, zijn kofferlabels met logo en andere reisartikelen populaire relatiegeschenken – net als tassen bedrukken. De reistassen staan hier in een handig overzicht.

Kofferlabels bedrukken met logo

Bij Bedrukken.nl staat niet alleen een goede kwaliteit voorop, maar ook een uitstekende service. Wil je meer informatie over bagagelabels met opdruk, neem dan contact op met onze medewerkers via +31 315 2000 10. Een aantal van onze kofferlabels kennen een minimale afname van 50 stuks. Profiteer van snelle levertijden (4 werkdagen) en laat ook jouw bagage label bedrukken. Goedkoop kofferlabels bedrukken doe je bij ons! Toch last van vakantiestress? Onze antistress artikelen bieden uitkomst…