Reissets

Reissets bedrukken met logo om reclame te maken namens reisorganisaties, vakantieparken, vliegtuigmaatschappijen en ga zo maar door. De meeste reissets zitten verpakt in een tasje of pouch, waardoor er verschillende drukmethoden mogelijk zijn. Is het oppervlak groot en van textiel, dan is zeefdruk of transferdruk een goede keuze. Wil je het logo subtiel op een reisartikel gedrukt hebben, dan is tampondruk geschikt. Onze medewerkers informeren je graag over de mogelijkheden.

2 artikelen

2 artikelen

Reissets goedkoop en snel

Bij het zoeken naar reissets die snel en voordelig geleverd kunnen worden, zijn er enkele belangrijke punten om te overwegen:

 1. Directe beschikbaarheid: Controleer of de reissets direct beschikbaar zijn in het assortiment van de leverancier. Voorraadartikelen kunnen sneller worden verzonden dan producten die eerst moeten worden geproduceerd.

 2. Efficiënte logistiek: Kies een leverancier die efficiënte logistiek hanteert en bekend staat om snelle verzendingen. Dit kan de doorlooptijd van je bestelling verkorten.

 3. Concurrerende prijzen: Vergelijk prijzen tussen verschillende leveranciers om de beste deal te vinden. Let op aanbiedingen en kortingen die de kosten kunnen verlagen.

 4. Kwaliteit van de producten: Zorg ervoor dat je niet alleen let op de prijs, maar ook op de kwaliteit van de reissets. Goedkope sets zijn prima, maar moeten ook duurzaam en functioneel zijn.

 5. Betrouwbare klantenservice: Kies een leverancier met een goede reputatie en betrouwbare klantenservice. Dit zorgt ervoor dat eventuele vragen snel worden beantwoord en eventuele problemen snel worden opgelost.

Met deze overwegingen kun je reissets vinden die niet alleen snel en goedkoop worden geleverd, maar ook voldoen aan jouw kwaliteitseisen en verwachtingen.

Reisbenodigdheden

Een goede reisset bevat essentiële items die reizen gemakkelijker en comfortabeler maken. Hier zijn enkele belangrijke items die je in een kwaliteitsvolle reisset zou moeten vinden:

 1. Reiskoffer of reistas: Een stevige en duurzame koffer of tas om al je spullen in op te bergen tijdens het reizen.

 2. Toiletartikelen: Een compacte toilettas met alle benodigde toiletartikelen, zoals tandenborstel, tandpasta, shampoo, zeep, scheermesjes en andere persoonlijke verzorgingsproducten.

 3. Reisdocumenten: Een mapje of organizer voor het veilig opbergen van je paspoort, identiteitskaart, boardingpass, tickets en andere belangrijke documenten.

 4. Reisaccessoires: Dit omvat items zoals een reisadapter, oordopjes, slaapmasker, nekkussen, opblaasbaar reiskussen, oogmasker, oordopjes, enzovoort.

 5. Medicijnen en EHBO-kit: Een kleine EHBO-kit met basisbenodigdheden zoals pleisters, pijnstillers, anti-muggenspray, insectenwerend middel en eventuele persoonlijke medicatie.

 6. Snacks en drankjes: Een paar snacks en een fles water om jezelf te hydrateren en honger onderweg te stillen.

 7. Entertainment: Een boek, e-reader, tablet, koptelefoon of andere vorm van entertainment voor onderweg.

 8. Reisinformatie: Kaarten, reisgidsen, vertaalhulpmiddelen en andere informatie die handig kan zijn tijdens je reis.

Een goede reisset is dus samengesteld met het oog op comfort, gemak en praktisch nut, en zorgt ervoor dat je goed voorbereid en ontspannen op reis kunt gaan.

Reissets bedrukken

Reissets kunnen op verschillende manieren worden bedrukt, afhankelijk van het materiaal en het ontwerp van de set. Hier zijn enkele gebruikelijke methoden voor het bedrukken van reissets:

 1. Zeefdruk: Deze drukmethode is geschikt voor het bedrukken van reissets van stoffen materialen zoals toilettassen of organizers. Zeefdruk maakt gebruik van een sjabloon om inkt door een gaasdoek op het oppervlak van het materiaal aan te brengen.

 2. Transferdruk: Bij transferdruk wordt het ontwerp eerst op speciaal transferpapier afgedrukt en vervolgens met behulp van hitte en druk op het oppervlak van de reisset aangebracht. Deze methode is geschikt voor diverse materialen, zoals nylon of polyester.

 3. Borduren: Voor duurzame en luxe reissets kan borduren een uitstekende optie zijn. Hierbij wordt het ontwerp met naald en draad direct op het materiaal van de set aangebracht. Dit zorgt voor een hoogwaardige en langdurige afwerking.

 4. Digitaal printen: Bij digitaal printen wordt het ontwerp rechtstreeks op het oppervlak van de reisset gedrukt met behulp van gespecialiseerde printers. Deze methode is geschikt voor gedetailleerde ontwerpen en afbeeldingen.

De keuze voor een specifieke drukmethode hangt af van factoren zoals het type materiaal, het gewenste ontwerp en het budget. Het is altijd raadzaam om advies in te winnen bij een ervaren leverancier om de beste drukoptie te bepalen voor jouw reissets.

Laden...