Kompassen bedrukken

Het gebruik van bedrukte kompassen als promotieartikel biedt niet alleen een originele marketingaanpak, maar heeft ook een symbolische waarde als relatiegeschenk. Als bedrijf help je je relaties niet alleen op weg, maar wijs je ze ook de juiste richting met een kompas. Dit maakt het een passend geschenk voor diverse gelegenheden, van marketingcampagnes tot teamuitjes zoals survivaltours. Wil je een voorproefje van hoe jouw bedrukte kompas eruit zal zien? Vraag dan vrijblijvend een gratis digitaal drukvoorstel aan.

3 artikelen

 • Sleutelhanger met kompas zwart
  ...
  Bij 5000 stuks Vanaf € 0,25
  Bekijk
 • Kompas Saida
  ...
  Bij 500 stuks Vanaf € 4,41
  Bekijk
 • Target Kompas
  ...
  Bij 500 stuks Vanaf € 4,52
  Bekijk

3 artikelen

Kan ik een kompas inzetten als relatiegeschenk?

 Het inzetten van bedrukte kompassen als relatiegeschenk is een uitstekende keuze. Met een kompas geef je je relaties niet alleen een praktisch geschenk, maar ook een symbolisch gebaar van begeleiding en richting. Door het kompas te bedrukken met je logo of een speciale boodschap, versterk je bovendien de zichtbaarheid van je merk bij elke keer dat het wordt gebruikt. Het bedrukken van kompassen gebeurt doorgaans via tampondruk voor kunststof kompassen en lasergravering voor metalen kompassen. Als je verschillende kleuren opdruk wilt, is dat ook mogelijk.

In welke uitvoeringen zijn kompassen verkrijgbaar?

Kompassen zijn er in allerlei soorten en maten. Van goedkope budget kompassen tot de luxere varianten; alles is direct bij de groothandel van Bedrukken.nl te bestellen. De meest verkochte variant is voorzien van een sleutelhanger en is vooral goedkoop. Dit kunststof kompas wordt leverbaar in een witte kleur. Verder zijn er diverse varianten denkbaar; van een drinkfles voorzien van een kompas tot een fietsbelletje met eveneens een kompas. Voor een origineel relatiegeschenk raden we het kompas met karabijnhaak aan. Zo raak je nooit meer de weg kwijt.

Kompasjes leuk voor kinderen

Kinderen vinden het leuk om met een kompas de weg te zoeken. Wil je niet alleen een kompas met logo uitdelen, maar ook andere populaire relatiegeschenken voor kinderen? Bij Bedrukken.nl is dat natuurlijk mogelijk, net als relatiegeschenken sport of outdoor-artikelen

Bedrukte kompassen in kleine oplage

Bij Bedrukken.nl hebben wij service hoog in het vaandel, ook op het gebied van bedrukte kompassen. Om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn, is het mogelijk om de kompassen in kleine oplagen te bestellen. We zijn een groothandel, waardoor we werken met een minimale afname. Een aantal kompassen is al leverbaar vanaf 5 stuks. Ook voor snelle leveringen ben je bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen binnen 5 werkdagen inclusief bedrukking leveren. Nog sneller nodig? Dit is mogelijk in overleg.

Service omtrent kompas bedrukken met logo

Als je vragen hebt over het voorzien van kompassen met logo, dan staat ons team natuurlijk voor je klaar. Neem gerust contact met ons op. Dat kan telefonisch op +31 315 – 200 010 of per mail op [email protected]. Een bestelling plaatsen via onze website is eenvoudig. De winkelmand is leeg, vul deze met de gewenste kompassen. Bepaal de druktechniek en voer het aantal in en wij gaan voor je aan de slag. Dankzij de proefdruk, een soort logo preview, kun je precies zien hoe de opdruk op het kompas eruit ziet.

De werking van een kompas

Een kompas werkt op basis van het magnetisme van de aarde. Het meest gebruikelijke type kompas, het magnetische kompas, bestaat uit een magnetische naald die vrij kan draaien. Deze naald is gemagnetiseerd en heeft daarom een noord- en een zuidpool. Wanneer je een magnetische naald vrij ophangt of monteert, zal deze zich altijd in de noord-zuidrichting uitlijnen vanwege het magnetische veld van de aarde.

De magnetische naald heeft een rode punt, die traditioneel naar het noorden wijst. Daarom kan een kompas worden gebruikt om de magnetische noordrichting te bepalen. Door te kijken naar de richting waarin de naald wijst, kun je de windrichting bepalen en navigeren. Met een kompas kun je dus de juiste koers bepalen, wat vooral handig is bij het wandelen, kamperen, varen of andere outdooractiviteiten.

Laden...