Bedrukte lanyards

Bij het bestellen van bedrukte lanyards met logo bij Bedrukken.nl ben je verzekerd van een naadloze en professionele ervaring. Onze uitgebreide service zorgt ervoor dat je bestelling voldoet aan al je wensen en verwachtingen

Artikelen 1-12 van 15

Lanyards bedrukken

Lanyards kunnen op verschillende manieren worden bedrukt, afhankelijk van het ontwerp, het materiaal van de lanyard en de gewenste kwaliteit van de bedrukking. Enkele veelvoorkomende drukmethoden voor lanyards zijn:

  • Zeefdruk: Zeefdruk is een populaire methode voor het bedrukken van lanyards. Bij deze techniek wordt inkt door een zeefraam gedrukt en op de lanyard aangebracht. Zeefdruk biedt goede dekking en duurzaamheid van de bedrukking, waardoor het ideaal is voor eenvoudige ontwerpen en logo's met één of enkele kleuren.

  • Sublimatiedruk: Sublimatiedruk wordt gebruikt voor het bedrukken van lanyards met kleurrijke, gedetailleerde ontwerpen en afbeeldingen. Bij deze methode wordt de inkt in de vezels van de lanyard gedrukt door middel van hitte en druk, wat resulteert in een duurzame en levendige bedrukking.

  • Transferdruk: Transferdruk is een techniek waarbij het ontwerp eerst op transferpapier wordt gedrukt en vervolgens met hitte en druk op de lanyard wordt overgebracht. Deze methode maakt het mogelijk om complexe ontwerpen en kleurrijke afbeeldingen nauwkeurig over te brengen op lanyards van verschillende materialen.

  • Digitale print: Bij digitale printtechnologie wordt het ontwerp rechtstreeks op de lanyard aangebracht met behulp van inkjet- of laserprinters. Deze methode biedt de flexibiliteit om gepersonaliseerde lanyards te produceren met variabele informatie, zoals namen of nummers.

Bedrukte nekkoorden voor alle doeleinden

Bedrukte nekkoorden, ook wel lanyards genoemd, worden voor verschillende doeleinden ingezet vanwege hun praktische en promotionele waarde. Enkele veelvoorkomende toepassingen zijn:

  • Evenementen: Lanyards worden vaak gebruikt tijdens evenementen, conferenties, beurzen en festivals om badges, identificatiekaarten, sleutels of andere toegangspassen aan te bevestigen. Ze bieden een handige manier om belangrijke items bij de hand te houden en vergemakkelijken de identificatie van deelnemers en medewerkers.

  • Bedrijfsgebruik: Veel bedrijven voorzien hun medewerkers van bedrukte lanyards voor het dragen van bedrijfsbadges, sleutels of toegangspassen. Dit helpt niet alleen bij het identificeren van personeel, maar creëert ook een gevoel van eenheid en professionaliteit binnen de organisatie.

  • Promotionele activiteiten: Bedrukte lanyards worden vaak gebruikt als promotionele artikelen en weggevertjes op beurzen, evenementen of als onderdeel van marketingcampagnes. Ze bieden een effectieve manier om het merk van een bedrijf te promoten en de naamsbekendheid te vergroten, omdat ze vaak worden gedragen en gezien door een breed publiek.

  • Veiligheid: In sommige omgevingen, zoals scholen, ziekenhuizen of fabrieken, worden lanyards gebruikt als onderdeel van veiligheidsvoorschriften. Ze kunnen worden gebruikt om identificatiekaarten met noodinformatie bij de hand te houden of om snel toegang te bieden tot beveiligde gebieden.

Laden...

Laden...