Lanyards

Sta je binnenkort op een beurs en wil jij jouw visitekaartje prominent dragen? Of ben je bezig met de organisatie van een beurs? Denk dan eens na over bedrukte lanyards met logo of bedrijfsnaam. Laat zien wie je bent en vergroot je naamsbekendheid. Lanyards bedrukken wij in onze eigen drukkerij. Maak een keuze uit ons ruime assortiment en laat lanyards bedrukken bij Bedrukken.nl. Voorafgaand aan jouw bestelling ontvang je een digitaal drukvoorbeeld, zodat je kunt zien hoe de opdruk eruit ziet. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Dat kan telefonisch via +31 315 200 010 of per mail op [email protected]

Oplopende volgorde

13 resultaten

Pagina
 1. Lanyard 20 mm Simple lany
  Vanaf € 0,27 p/st bij 500 stuks
  Vanaf € 0,23 Bij 10000 stuks
 2. Lanyard, metalen haak. 20 mm Lany
  Vanaf € 0,48 p/st bij 250 stuks
  Vanaf € 0,38 Bij 5000 stuks
 3. Lanyard, haak en clip. 20 mm Pany
  Vanaf € 0,44 p/st bij 250 stuks
  Vanaf € 0,33 Bij 5000 stuks
 4. Transparante badge Badgy
  Vanaf € 0,21 p/st bij 500 stuks
  Vanaf € 0,10 Bij 10000 stuks
 5. Lanyard PERUX
  Vanaf € 0,88 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,54 Bij 2500 stuks
 6. Transparante badge Badgo
  Vanaf € 0,21 p/st bij 500 stuks
  Vanaf € 0,10 Bij 10000 stuks
 7. Badge Lanyard Cail
  Vanaf € 0,44 p/st bij 250 stuks
  Vanaf € 0,33 Bij 5000 stuks
 8. Id Badge Venkal
  Vanaf € 0,48 p/st bij 250 stuks
  Vanaf € 0,41 Bij 5000 stuks
 9. Regenboog RPET sleutelkoord Bowyard
  Vanaf € 1,08 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,66 Bij 2500 stuks
 10. Lanyard
  Vanaf € 0,51 p/st bij 250 stuks
  Vanaf € 0,43 Bij 5000 stuks
 11. Lanyard uit bamboe vezel
  Vanaf € 1,38 p/st bij 500 stuks
  Vanaf € 1,19 Bij 5000 stuks
 12. Lanyards extra breed 25 mm
  Vanaf € 1,29 p/st bij 500 stuks
  Vanaf € 0,89 Bij 5000 stuks

13 resultaten

Pagina

Lanyards bedrukken met logo

Al jarenlang niet meer weg te denken uit het straatbeeld zijn de altijd populaire lanyards. Een band die om een nek gehangen kan worden met aan de onderkant een gesp en een karabijnhaak, waaraan pasjes en/of sleutels gehangen kunnen worden. Lanyards bedrukken wij middels zeefdruk en het is mogelijk om zelfs de band in je eigen PMS-huisstijlkleur te laten maken. Zo past de lanyard geheel binnen je eigen huisstijl.

Kom origineel voor de dag door relaties en collega’s te verrassen met een bedrukte lanyard ter promotie en ondersteuning van de marketingacties. Door lanyards met opdruk in te zetten als relatiegeschenk kweek je niet alleen goodwill, ook de naamsbekendheid wordt vergroot. Op een beurs of evenement kun je eenvoudig en op doeltreffende manier reclame maken. Binnen onze groothandel hebben wij diverse goedkope lanyards voldoende op voorraad. Alle lanyards bedrukken wij in eigen moderne drukkerij, waardoor wij direct controle uit kunnen oefenen op de kwaliteit van de bedrukking.

Kan ik lanyards laten bedrukken als relatiegeschenk?

Lanyards kunnen bedrukt worden met een naam, logo of tekst en ingezet worden als relatiegeschenk. Iedereen vindt het geven en krijgen van bedrukte lanyards als attentie een leuk en vriendelijk gebaar, dat ook zeker van pas zal komen. De ontvangers van de lanyards met logo zullen je reclame iedere keer onder ogen krijgen, wanneer de lanyards worden gebruikt. Ook voor ondernemingen, scholen en gemeenten die snel relatiegeschenken als lanyards nodig hebben, zijn wij graag van dienst.

Laat extra brede lanyards bedrukken en licht je logo extra uit. Hierdoor valt je logo nóg meer op en kan de naamsbekendheid worden vergroot. Een aantal van de lanyards uit ons assortiment zijn al leverbaar vanaf vier werkdagen. Je hebt bij Bedrukken.nl dus te maken met snelle levertijden. Omdat we een groothandel zijn, werken we met een minimale afname. Desondanks bieden we de goedkope keycords, dit zijn de zogeheten 'dogtags', aan in een kleine oplage al vanaf 50 stuks.

Kan ik bedrukte lanyards of keycords inzetten op een beurs?

Een bedrukte keycord is perfect in te zetten op een beurs of tijdens een groot evenement. Keycords en lanyards laten bedrukken met opdruk is een goed idee, zeker als je je bedrijf een boost wil geven als het om de naamsbekendheid gaat. Denk dan ook eens aan originele give-aways, zoals bedrukte frisbees, parker pennen of mokken bedrukken. Wil je andere relatiegeschenken bedrukken? Ook voor bluetooth speakers en kop en schotels ben je bij ons aan het goede adres. Als je meer een MVO-richting (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) op wilt, kan dat uiteraard ook. Combineer bijvoorbeeld jute tassen met deze lanyard uit bamboe vezel (ook nog eens biologisch afbreekbaar). Wil je jouw merk echt laten opvallen? Laat zonnebrillen bedrukken.

Service omtrent keycords met opdruk

Voorafgaand aan de bestelling zullen wij je een gratis digitaal drukvoorbeeld toesturen, zodat je een goed beeld krijgt hoe wij de lanyards bedrukken met jouw logo of reclametekst. Heb je vragen over hoe wij een lanyard bedrukken? Neem dan contact op met Bedrukken.nl en bestel nu snel lanyards als relatiegeschenk. Ontvang allereerst de gratis digitale proefdruk, voordat je een akkoord geeft. Een offerte aanvragen kan eenvoudig via onze website. Voordat we jouw keycords bedrukken, maak je allereerst een keuze voor het gewenste product.

Denk daarbij goed na over je wensen. Kies je voor een tweekleurige lanyard, een lanyard met afneembare sluiting of afneembare gesp, een lanyard met afneembare metalen haak of toch voor lanyards met veiligheidssluiting? Waar je ook een keuze in moet maken, is of het bedrukte keycords worden of toch onbedrukte lanyards. De lanyard 20 mm. breed (qua lengte is dit een 90 cm lanyard) is verkrijgbaar is veel verschillende kleurtjes. Kies de kleur van de lanyard en laat ‘m voorzien van opdruk en creëer zo een eigen multi colour keycord. Heb je hulp nodig? Zoek dan contact met onze specialisten.