Notitieboekjes bedrukken

Bestel bedrukte notitieboekjes met jouw logo rechtstreeks bij de groothandel en bespaar. Alle notitieboekjes bedrukken wij in eigen drukkerij en uiteraard is het mogelijk om vooraf een gratis sample te ontvangen om de kwaliteit te beoordelen.

4 artikelen

4 artikelen

Notitieboekjes energieneutraal gedrukt

Wij drukken onze notitieboekjes op energieneutrale wijze. Dat doen we door vooral eco-notitieboekjes aan te bieden in ons assortiment, die zijn geproduceerd uit bijvoorbeeld gerecycled papier, kurk, RPET of zelfs koffievezels. De notitieboekjes met een milieuvriendelijk karakter zijn zo een duurzaam relatiegeschenk en gaan jarenlang mee. Ben je op zoek naar een snelle levering van notitieboekjes? Bij ons kunnen onbedrukte boekjes nog dezelfde dag verstuurd worden. Wil je liever bedrukte notitieboekjes met spoed ontvangen? Geen probleem, we kunnen je binnen twee werkdagen helpen. Neem even contact op met onze verkoopmedewerkers.

De druktechnieken voor notitieboekjes

Notitieboekjes worden op verschillende manieren voorzien van een bedrukking, afhankelijk van het materiaal en de gewenste uitstraling. Hieronder zijn de gebruikte druktechnieken opgesomd.

  • Tampondruk wordt ingezet om notitieboekjes te bedrukken in één of meerdere kleuren.
  • Zeefdruk wordt vaak gebruikt voor het bedrukken van notitieboekjes met een eenvoudig ontwerp en een beperkt aantal kleuren én in grotere afmetingen dan bij tampondruk. Zeefdruk zorgt voor een duurzame en opvallende opdruk.
  • Digitale druk is een geschikte optie voor het bedrukken van notitieboekjes met complexe ontwerpen, kleurverlopen of foto's. Digitale druk biedt een hoge resolutie en nauwkeurige details.
  • Offsetdruk kan voor grote oplages kosteneffectief zijn. Het is ideaal voor het bedrukken van notitieboekjes met een eenvoudig ontwerp en één of enkele kleuren.
  • Borduren, voor notitieboekjes met een stoffen omslag zoals luxe journals of agenda's kan borduren een elegante en duurzame optie zijn. Dit geeft een verfijnde uitstraling en is zeer geschikt voor logo's of initialen.

Het drukproces

Notitieboekjes combineren

Notitieboekjes worden vaak gecombineerd met andere relatiegeschenken voor op kantoor. Enkele voorbeelden zijn ECO pennen en schrijfblokken. Laat je meerdere artikelen bedrukken met dezelfde opdruk, dan heb je prachtige relatiegeschenken in handen die je kunt inzetten binnen jouw bedrijf of onderneming. Voor advies over de beste relatiegeschenken voor kantoor kun je vrijblijvend contact met ons opnemen.

Meestgestelde vragen

Kan het boekje op de voor- en achterkant bedrukt worden?

Ja, dit is bij bijna alle modellen mogelijk. Wij maken graag een offerte op maat voor je, waarbij je kunt aangeven of je de bedrukking op de voorkant, achterkant of op beide zijden wil.

Wordt het boekje met pen geleverd en kan deze ook bedrukt worden?

Wanneer er op een productfoto ook een pen te zien is, dan wordt deze meegeleverd. Het drukken van pennen is altijd mogelijk. Wil je het boekje én de pen bedrukt hebben? Geef dit dan aan in het bestelmenu op de productpagina.

Zijn de boekjes wel of niet gelinieerd?

De foto's en de productomschrijving geven aan of de boekjes gelinieerd zijn. Als dit niet het geval is, vraag dan onze klantenservice.

Waar moet je op letten tijdens het bestellen van notitieboekjes?

Bij het kiezen van de juiste notitieboekjes zijn er verschillende factoren om rekening mee te houden, onder meer het formaat, het soort boekje en de inzetbaarheid die je voor ogen hebt. Lees hier een inspiratieblog over waar je op moet letten tijdens het bestellen van de notitieboekjes.

Laden...

Laden...