Filter
Categorie Opvouwbare tassen Filters
Prijs:
€0 €4

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + 40 jaar ervaring
  • + Ruime voorraad
  • + Eigen drukkerij
  • + Milieuvriendelijke opdruk
  • + 100+ goede doelen geholpen

Opvouwbare tassen bedrukken

Sorteren op:

Opvouwbare tassen bedrukken met logo

Geef jouw marketingactie een extra boost door opvouwbare tassen te bedrukken met jouw logo of tekst. Jouw logo overal te zien in de winkelstraten en handig overal mee te nemen. Deze opvouwbare tassen zijn een perfecte vervanging voor de plastic tassen! Vouw de tas op en berg deze eenvoudig op in bijvoorbeeld jouw rugtas.

Vouw de tassen eenvoudig op tot een compact pakketje die je makkelijk overal naartoe kunt nemen. Door het kleine formaat wordt de drempel lager om de tas mee te nemen en is de kans groter dat jouw logo in het straatbeeld verschijnt. Laat jouw logo op opvouwbare tassen bedrukken en zorg ervoor dat jouw logo overal zichtbaar is.


Doordat opvouwbare tassen zo compact zijn worden deze sneller hergebruikt en zal je geen spijt krijgen van een opvouwbare tas al reclameverspreider. Ben je dus op zoek naar een langdurig alternatief voor de plastic tas? Kies dan voor sterke opvouwbare tassen. Maak keuze uit ons ruime assortiment.

Heb je nog vragen over onze opvouwbare tassen bedrukken? Neem dan vrijblijvend contact op met onze specialisten via: 0315 - 200010. Wij helpen u graag verder. Al een keuze kunnen maken voor opvouwbare tassen. Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan!


✓ 40 jaar ervaring ✓ Ruime voorraad ✓ Eigen drukkerij ✓ Milieurvriendelijke opdruk ✓ 100+ goede doelen geholpen