Papieren tassen bedrukken

De populariteit van papieren tassen als alternatief voor plastic tassen groeit gestaag. Papieren tassen worden beschouwd als een milieuvriendelijkere optie en worden daarom steeds vaker gebruikt door winkels om aankopen in te verpakken.

9 artikelen

9 artikelen

Promotie met papieren tassen

Bij ons kun je papieren tassen laten bedrukken met maximaal vier kleuren. Onze matte papieren tassen zijn al verkrijgbaar vanaf 100 stuks. Kies ook voor bedrukte gerecyclede papieren tassen voor een zichtbare promotie. Je kunt een geweldige indruk achterlaten door de tassen te vullen en er een goodiebag van te maken met bijvoorbeeld een flyer, notitieboekje en pen.

Een gevulde papieren tas is leuk om uit te delen op evenementen of beurzen. Onze tassen zijn verkrijgbaar in diverse formaten, afhankelijk van de hoeveelheid spullen die je erin wilt doen. Voor kleinere oplages papieren tassen kun je contact met ons opnemen, zodat we alle mogelijkheden kunnen bespreken. Vooral bedrukte papieren tassen vallen uitstekend op bij jouw doelgroep en zijn daarom een uitstekend promotiemiddel.

Gratis drukproef

Wij bedrukken papieren tassen met jouw logo, tekst of bedrijfsnaam volledig op maat in onze moderne drukkerij. Voordat we hiermee aan de slag gaan, ontvang je eerst een gratis digitale drukproef. Onze grafische vormgevers zullen het ontwerp van de papieren tas met jouw logo online verzorgen. Op de digitale drukproef kun je zien hoe de papieren tassen eruit zullen zien met het logo of de tekst. Dankzij de aantrekkelijke prijs worden bedrukte papieren tasjes vaak gebruikt als effectief promotiemateriaal.

Papieren tassen uit recycle papier

Het mooie van papieren tassen is dat deze gemaakt zijn van duurzaam materiaal en dus biologisch afbreekbaar zijn. Voor andere milieuvriendelijke artikelen raden we de eco tassen, eco pennen of jute tassen aan. Voor een luxe papieren tas – ook deze kun je natuurlijk laten bedrukken – is de bruine papieren koeltas een uitstekende keuze.

Papieren tassen bedrukken in eigen drukkerij

Papieren tassen bedrukken wij in onze eigen moderne drukkerij. Hier gaan enkel drukkers met jarenlange ervaring aan de slag met jouw geschenktassen. Naast een drukkerij beschikken wij ook over een eigen magazijn. Deze twee gecombineerd zorgt voor een goedkope en snelle service. Daarnaast kunnen we kwaliteit van de papieren draagtas garanderen doordat we constante controles uitvoeren. Kortom: papieren draagtassen bedrukken met logo of tekst doe je bij Bedrukken.nl, natuurlijk met een snelle levering én een scherpe prijs. Bekijk ook ons volledige assortiment tassen wanneer je op zoek bent naar een andere uitvoering.

Laden...