Papieren tassen

De populariteit van papieren tassen als alternatief voor de plastic tassen neemt toe. Deze tassen worden gezien als een milieuvriendelijke oplossing en worden om die reden steeds vaker gebruikt door winkels om aankopen in te verpakken. Ondernemers bieden bieden meerdere maten geschenktassen aan; klein en middelgroot. Die tassen worden ook vaak ingezet als promotieartikel op evenementen en als een geschenktasje om andere cadeaus in te kunnen verpakken. Onze papieren tassen worden in onze eigen, Nederlandse drukkerij voorzien van een opdruk. Bestel snel papieren tassen en laat ze voorzien van een passende opdruk. Dankzij onze grote voorraad kunnen we snel leveren, al vanaf 3 werkdagen. Als je vragen hebt over papieren tassen, kun je contact opnemen met ons verkoopteam. We adviseren je graag over de mooiste papieren tassen. Bel ons op +31 315-200010 of mail naar [email protected]

✓Kleine aantallen mogelijk: al vanaf 50 stuks ✓Goedkope papieren tassen: vanaf 0,19 bij 2.500 stuks ✓Snelle levering: vanaf 3 werkdagen ✓Eigen drukkerij met veel voorraad

Oplopende volgorde

Artikelen 1-12 of 13

Pagina
 1. Grote papieren craft tas bedrukken
  Vanaf € 0,75 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,25 Bij 2500 stuks
 2. Papieren tas A5 | Goedkoop
  Vanaf € 0,35 p/st bij 250 stuks
  Vanaf € 0,19 Bij 2500 stuks
 3. Beoordeling:
  100%
  Papieren tas groot A3 | Snel
  Vanaf € 0,81 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,29 Bij 2500 stuks
 4. Medium gekleurde papieren tas
  Vanaf € 0,42 p/st bij 250 stuks
  Vanaf € 0,30 Bij 5000 stuks
 5. Kleine gekleurde papieren tas
  Vanaf € 0,27 p/st bij 500 stuks
  Vanaf € 0,21 Bij 10000 stuks
 6. Grote gekleurde papieren tas
  Vanaf € 0,41 p/st bij 250 stuks
  Vanaf € 0,33 Bij 5000 stuks
 7. Kleine papieren tas
  Vanaf € 0,83 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,65 Bij 2500 stuks
 8. Papieren tas groot
  Vanaf € 1,28 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,06 Bij 1000 stuks
 9. Papieren tas middel
  Vanaf € 1,04 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,83 Bij 2500 stuks
 10. Thermo-Tasje Laral
  Vanaf € 1,75 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,39 Bij 1000 stuks
 11. Papieren geschenktas (L) Bossa large
  Vanaf € 1,02 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,82 Bij 2500 stuks
 12. Tas Ragnar
  Vanaf € 0,32 p/st bij 500 stuks
  Vanaf € 0,25 Bij 10000 stuks

Artikelen 1-12 of 13

Pagina

Papieren draagtassen als geschenkverpakking

Ben je op zoek naar papieren tassen waarin jij je producten kunt meegeven in bijvoorbeeld je kledingwinkel, cadeauwinkel of schoenenzaak? Dan ben je bij Bedrukken.nl aan het juiste adres. Papieren tassen bedrukken wij namelijk met jouw logo, tekst of bedrijfsnaam geheel naar wens in onze eigen moderne drukkerij. Voordat we hiermee beginnen, ontvang je eerst een gratis digitale drukproef. Onze grafische vormgevers zullen de papieren tas met logo online ontwerpen. Op de digitale drukproef is te zien hoe de papieren tassen met logo of tekst eruit komen te zien. Door de prettige prijs worden bedrukte papieren tasjes regelmatig ingezet als promotiemateriaal.

Papieren tassen laten bedrukken met logo

Bij ons is het mogelijk om maximaal vier kleuren te laten bedrukken op onze luxe, papieren tassen. We leveren onze matte papieren tassen vanaf 100 stuks. Laat ook gerecyclede papieren tassen bedrukken voor eeen zichtbare promotie. Een geweldige indruk achterlaten ontstaat door de tassen te vullen met andere gadgets, bijvoorbeeld opvouwbare waterflessen, luxe pennen of opvouwbare paraplu's. Uiteraard zijn al deze producten te voorzien van een logo of andere opdruk.

Een gevulde papieren tas is perfectu uit te delen op een evenement of een beurs. Onze tassen zijn verkrijgbaar in diverse formaten, afhankelijk van de hoeveelheid spullen die je erin wil doen. Voor een kleinere oplage papieren tassen kun je contact met ons opnemen, zodat we alle mogelijkheden kunnen bespreken. Vooral papieren tassen die bedrukt zijn vallen uitstrekend op bij jouw doelgroep en zijn daarom een uitstekend promotiemiddel.

Zijn papieren tassen milieuvriendelijk?

Het mooie van papieren tassen is dat deze gemaakt zijn van duurzaam materiaal en dus biologisch afbreekbaar zijn. Voor andere milieuvriendelijke artikelen raden we de eco tassen, eco pennen of jute tassen aan. Voor een luxe papieren tas – ook deze kun je natuurlijk laten bedrukken – is de bruine papieren koeltas een uitstekende keuze. Enkele ideeën om er een mooi geschenk van te maken: vul de premium papieren tas met bijvoorbeeld een bamboe notitieboekje met sticky notes of goedkope pennen. We hebben een breed assortiment, dus maak een keuze voor één van onze artikelen. Als je een andere soort tas nodig hebt, kijk dan eens bij onze katoenen tassen. De small papieren tas is trouwens vergelijkbaar met een A5-formaat, dus er past voldoende in. Wil je een papieren tas A4, dan is de medium variant geschikt.

Papieren tassen bedrukken in eigen drukkerij

Papieren tassen bedrukken wij in onze eigen moderne drukkerij. Hier gaan enkel drukkers met jarenlange ervaring aan de slag met jouw geschenktassen. Naast een drukkerij beschikken wij ook over een eigen magazijn. Deze twee gecombineerd zorgt voor een goedkope en snelle service. Daarnaast kunnen we kwaliteit van de papieren draagtas garanderen doordat we constante controles uitvoeren. Kortom: papieren draagtassen bedrukken met logo of tekst doe je bij Bedrukken.nl, natuurlijk met een snelle levering én een scherpe prijs.

Contact

Wil je meer informatie over onze papieren tassen? Wij voorzien je graag van advies. Bel ons op +31 315-200010 of stuur een e-mail naar [email protected]. Bij ons ben je aan het juiste adres om goedkope papieren tassen te laten bedrukken.