Pennensets

Pennen zijn de meest populaire relatiegeschenken. Verschillende type pennen kunnen gecombineerd worden tot een mooie pennenset. Luxe pennensets of juist goedkope pennensets; in ons brede assortiment vind je ze allemaal. Charles Dickens pennen, Parker pennen, Waterman pennen of andere merk pennen vallen in onze categorie luxe pennen. Ook voor goedkope pennen kan je bij ons terecht. Denk hierbij aan promotie pennen, Senator pennen, plastic pennen of touch pennen. Een combinatie van een balpen en een vulpen of een balpen en een vulpotlood zijn mooie pennensets waarmee je je relaties kan verrassen. Ook is het mogelijk om een 2delige schrijfset bestaande uit een balpen en een vulpen te bestellen. Onze pennen sets kunnen bedrukt of gegraveerd worden naar wens met een logo of tekst. Bedrukte pennensets kunnen voorzien worden van een mooie bedrukking in full colour of een lasergravure in kleine oplage. Heb je vragen over pennensets met logo laten bedrukken? Je kan eenvoudig contact opnemen door ons te bellen op +31 315-200010 of stuur een e-mail naar [email protected]

Oplopende volgorde

28 resultaten

Pagina
 1. Multi colour schrijfset
  Vanaf € 0,37 p/st bij 250 stuks
  Vanaf € 0,34 Bij 5000 stuks
 2. Aluminium schrijfset
  Vanaf € 2,45 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,82 Bij 1000 stuks
 3. Bamboe pen en potloodset Bambooset
  Vanaf € 1,91 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,17 Bij 1000 stuks
 4. Balpen en rollerbalpen set
  Vanaf € 9,14 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 5,14 Bij 250 stuks
 5. Set balpen en sleutelhanger Kelly
  Vanaf € 2,54 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,89 Bij 1000 stuks
 6. Laserpointer/touchpen Alaska
  Vanaf € 4,04 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 2,73 Bij 500 stuks
 7. Luxe houten schrijfset
  Vanaf € 10,98 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 7,41 Bij 250 stuks
 8. Schrijfset van bamboe Bruno
  Vanaf € 1,83 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,12 Bij 1000 stuks
 9. Pennenset Cecil
  Vanaf € 12,37 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 8,93 Bij 250 stuks
 10. Pennenset Derrick
  Vanaf € 13,14 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 10,67 Bij 250 stuks
 11. Gloss duo pennengeschenkset
  Vanaf € 16,25 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 14,57 Bij 250 stuks
 12. Nonet duo pennengeschenkset
  Vanaf € 9,88 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 6,06 Bij 250 stuks

28 resultaten

Pagina

Kan ik pennensets laten bedrukken?

Dat kan zeker. Pennensets kunnen niet alleen bedrukt, maar ook gegraveerd worden. Dit hangt af van het type pennenset, het materiaal en de drukmogelijkheden. Pennensets bedrukken of graveren gebeurt vaak wanneer er sprake is van een zakelijk relatiegeschenk. Pennensets zijn immers onwijs populair in het bedrijfsleven. Ze hebben waarde, functionaliteit en stralen waardering uit. Bedrukte pennensets zijn vaak gepersonaliseerd en hebben hierdoor extra waarde voor de ontvanger. Als relatiegeschenk zijn bedrukte pennen dan ook niet meer weg te denken. Ze zijn beschikbaar in verschillende soorten en maten. Zo zijn er onder andere houten, metalen en kunststoffen pennensets. Ook eco pennen worden veel verkocht. Alle pennensets bedrukken we met naam, logo of tekst. Pennensets graveren geniet de voorkeur wanneer je te maken hebt met een harde materiaalsoort, zoals metaal. In alle andere gevallen is bedrukking ook een prima oplossing.

De schrijfset driedelig is een luxe set van metalen pennen met zilverkleurige accenten. Deze 2delige schrijfset wordt geleverd in een luxe geschenkverpakking. De minimale afname van deze pennen met logo is 5 stuks. Het bestellen van kleine oplages is mogelijk in overleg met ons. Kies voor een bedrukking in maximaal 4 keuren of laat de pennen graveren. Bedrukken of graveren kan met naam, logo of tekst. Deze pennen met opdruk zijn een prachtig geschenk voor al je relaties. Laat pennen bedrukken met logo en wij zorgen voor een snelle levering.

Waar worden pennensets bedrukt?

Pennensets bedrukken wij goedkoop en snel in onze eigen moderne drukkerij. Veel pennensets zijn uit eigen voorraad leverbaar, waardoor wij een snelle levering kunnen garanderen. Pennensets bedrukken of graveren naar eigen smaak. Laat ze personaliseren met logo of tekst. Voorafgaande aan de bedrukking ontvang je van ons altijd een gratis digitale drukproef. Hierop zie je jouw bedrukking op schaal op de pennenset. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan. Na jouw akkoord, zullen we de pennensets bedrukken met een mooie kleur opdruk. Laat goedkoop pennen bedrukken bij Bedrukken.nl.

Contact

Heb je nog vragen over pennensets bedrukken? Neem dan vrijblijvend contact op met onze specialisten. Zij vertellen je alles over onze pennen en de druktechnieken. Je kan ons bereiken op +31 315-200010 of stuur een e-mail naar [email protected] Ook onze andere relatiegeschenken zoals bureau accessoires, flesjes met water, goedkope mokken, luxe powerbanks en schorten bedrukken wij naar wens. De algemene voorwaarden staan op onze website.