Ponchos

Het bedrukken van poncho's met logo biedt een slimme oplossing om je relaties droog te houden tijdens regenachtig weer, terwijl het tegelijkertijd zorgt voor effectieve en originele reclame. Of het nu gaat om relaties, medewerkers of collega's, het aanbieden van bedrukte poncho's toont zorgzaamheid en aandacht voor hun welzijn, zelfs bij slecht weer.

Door jouw bedrijfslogo of een pakkende reclametekst op de poncho's te laten drukken, maak je van deze praktische kledingstukken ook nog eens effectieve promotiemiddelen. Telkens wanneer de poncho wordt gedragen, wordt jouw merknaam of boodschap onder de aandacht gebracht, wat zorgt voor een grotere zichtbaarheid en naamsbekendheid.

Oplopende volgorde

4 artikelen

 1. PVC poncho in bal
  Vanaf € 1,01 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,62 Bij 2500 stuks
 2. Poncho in kunststof bal Nimbus
  Vanaf € 0,92 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,73 Bij 2500 stuks
 3. Biologisch afbreekbare regenponcho
  Vanaf € 1,41 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,90 Bij 2500 stuks
 4. PEVA kinderregenjas Ponchie
  Vanaf € 2,65 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 2,26 Bij 500 stuks

4 artikelen

Wanneer zet je bedrukte poncho's in

Bedrukte poncho's zijn uitermate geschikt om in te zetten bij verschillende gelegenheden en situaties. Hier zijn enkele voorbeelden van wanneer je bedrukte poncho's kunt gebruiken:

 1. Outdoor evenementen: Bij outdoor evenementen zoals festivals, concerten, sportwedstrijden of markten kunnen bedrukte poncho's worden uitgedeeld aan bezoekers. Dit zorgt niet alleen voor bescherming tegen regen, maar dient ook als effectieve reclame voor je merk of evenement.

 2. Bedrijfsuitjes: Als je bedrijfsuitjes organiseert in de buitenlucht, zoals teambuildingactiviteiten, wandeltochten of picknicks, kunnen bedrukte poncho's worden uitgedeeld aan medewerkers. Het toont zorg voor hun comfort en welzijn, terwijl het tegelijkertijd je bedrijfsnaam promoot.

 3. Promotieacties: Bedrukte poncho's kunnen worden gebruikt als onderdeel van promotieacties, bijvoorbeeld als geschenk bij aankoop van bepaalde producten of als weggevertje op beurzen en evenementen. Het trekt de aandacht van potentiële klanten en vergroot de merkzichtbaarheid.

 4. Toeristische attracties: Bij toeristische attracties zoals pretparken, dierentuinen of rondleidingen kunnen bedrukte poncho's worden verkocht of verstrekt aan bezoekers. Dit biedt niet alleen bescherming tegen onverwachte regenbuien, maar dient ook als aandenken aan hun bezoek.

 5. Noodvoorzieningen: In gebieden waar regelmatig hevige regenval voorkomt, kunnen bedrukte poncho's worden gedistribueerd als onderdeel van noodvoorzieningen. Dit kan mensen helpen droog te blijven en tegelijkertijd je organisatie in een positief daglicht stellen.

Kortom, bedrukte poncho's zijn veelzijdig inzetbaar en bieden een uitstekende combinatie van praktische functionaliteit en effectieve promotie voor je merk of organisatie.

Hoe worden ponchos bedrukt?

Zeefdruk: Zeefdruk is een populaire methode voor het bedrukken van poncho's, vooral op kunststofmaterialen zoals PVC of PE. Bij zeefdruk wordt een sjabloon (zeef) gebruikt om inkt door te drukken op het oppervlak van de poncho. Dit proces is geschikt voor eenvoudige ontwerpen met één of enkele kleuren.

De keuze voor een specifieke bedrukkingsmethode hangt af van factoren zoals het gewenste ontwerp, het materiaal van de poncho en het beschikbare budget. Het is raadzaam om met een ervaren drukkerij te werken die advies kan geven over de meest geschikte methode voor jouw specifieke behoeften.

Contact over regenkleding met logo

Naast het bedrukken van een poncho zijn er natuurlijk meer opties als je jouw relaties droog wil houden. Wij bieden tal van paraplu's aan in ons assortiment.