Ponchos

Ook in de regen is het belangrijk dat jouw relaties droog blijven. Bied de helpende hand in de regen en laat ponchos bedrukken met logo. Zo laat je jouw relaties, medewerkers of collega’s niet in de regen staan én bovendien zorg je voor origineel reclame. Regenjassen en poncho’s kunnen wij namelijk in eigen drukkerij voorzien van een opdruk, bijvoorbeeld jouw bedrijfslogo of een ludieke reclametekst. Heb je vragen over het bedrukken van ponchos? Het team van Bedrukken.nl staat voor je klaar; mail ons op [email protected] of bel naar +31 315 – 200 010.

Oplopende volgorde

6 resultaten

 1. Opvouwbare transparante wegwerp poncho
  Vanaf € 0,46 p/st bij 250 stuks
  Vanaf € 0,36 Bij 5000 stuks
 2. PVC poncho in bal
  Vanaf € 1,01 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,72 Bij 2500 stuks
 3. Poncho in kunststof bal Nimbus
  Vanaf € 1,08 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,77 Bij 2500 stuks
 4. Nood poncho
  Vanaf € 0,54 p/st bij 250 stuks
  Vanaf € 0,46 Bij 5000 stuks
 5. Poncho
  Vanaf € 4,42 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 2,98 Bij 500 stuks
 6. Peva poncho
  Vanaf € 3,60 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 2,16 Bij 500 stuks

6 resultaten

De inzetbaarheid van bedrukte regenkleding

Bedrukte regenkleding is misschien op het eerste oog niet direct een relatiegeschenk waar je aan denkt als je de naamsbekendheid van jouw bedrijf een boost wil geven. Bedenk daarbij wel dat jouw relaties, medewerkers of collega’s je ontzettend dankbaar zijn als je - in het geval van een flinke regenbui - een poncho aanbiedt. Zo voorkom je dat ze verregend op de plaats van bestemming aankomen én maak je zelfs tijdens het slechte weer reclame. Iedereen die onderweg is ziet namelijk jouw (bedrijfs)logo of ludieke tekst.

Groot assortiment

Ons assortiment van regenkleding is erg divers. Wij hebben zowel goedkope ponchos (denk daarbij aan een poncho in een zakje) als een wegwerp regenponcho met opbergtasje en een poncho met capuchon. Al onze regenkleding is natuurlijk scherp geprijsd en wordt snel geleverd. De bedrukte poncho's zijn ook een opvallende reclamedrager. Bedrukt met logo is deze plastic bal erg leuk om uit te delen op evenementen en festivals. Hoe dan ook valt een poncho met logo altijd op!

Hoe worden ponchos bedrukt?

Ponchos bedrukken kan op meerdere manieren. Een poncho bedrukken doen wij in onze eigen drukkerij, waar onze professionals met jarenlange ervaring aan de slag gaan met het drukken van originele relatiegeschenken. De opdruk wordt geplaatst op het zakje van de poncho geplaatst en in sommige gevallen op de poncho zelf. Neem voor alle bedrukmogelijkheden even contact met ons op. We vertellen je graag meer over alle opties.

Hoe werkt het proces van ponchos bedrukken?

Bepaal eerst welke soort regenkleding je het meest aanspreekt. Kies je voor wegwerpponchos of ga je voor een opvouwbare regenponcho – en zijn de ponchos voor kinderen of dames en heren? Maak vervolgens een keuze in het aantal (bij ons is bedrukte ponchos bestellen al mogelijk in de kleine oplage van 25 stuks) en bepaal de kleur opdruk. Vervolgens gaan onze grafisch ontwerpers aan de gang met het gratis digitale drukvoorstel, zodat je precies kunt zien of de opdruk naar wens is. De minimale afname vind je bij de specificaties op iedere productpagina.

Contact over regenkleding met logo

Naast het laten bedrukken van een poncho zijn er natuurlijk meer opties als je jouw relaties droog wil houden. Wij bieden opvouwbare paraplus, maar ook automatische paraplus en grote paraplus aan; paraplus bedrukken doen we in eigen drukkerij. Een poncho bedrukken met logo en deze combineren met andere fietsartikelen? Een uitstekende idee! Voor alle vragen hierover kun je contact contact met ons opnemen, telefonisch op +31 315 – 200 010 en per mail via [email protected]