Rolmaten met logo

Rolmaten bedrukken met jouw bedrijfsnaam? Bestel nu, laat de rolmaten bedrukken en ervaar onze snelle levering. Een gereedschap dat niet mag ontbreken tijdens het klussen is de rolmaat. Werkzaam in de techniek, bouw of wellicht in de makelaardij? Dan is rolmaten bedrukken een prima optie om de naamsbekendheid te vergroten. Ze vormen een leuk relatiegeschenk, bijvoorbeeld als jij jouw relaties wil bedanken. Rolmaten hebben wij in diverse uitvoeringen van één meter tot wel vijf meter. Daarnaast is de band van een rolmaat voorzien van zowel centimeters als inches. Wij hebben diverse soorten rolmaten direct op voorraad, waardoor we niet alleen snel kunnen leveren maar ook nog eens tegen de scherpste prijs. We helpen graag bij het kiezen van de beste rolmaten; telefonisch zijn we bereikbaar op +31 315 – 200 010. Een gratis drukproef aanvragen is eenvoudig. Bel ons of stuur een mailtje naar [email protected].

Oplopende volgorde

Artikelen 1-12 of 19

Pagina
 1. Premium rolbandmaat 5M
  Vanaf € 3,89 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 2,99 Bij 1000 stuks
 2. Duimstok Berkenhout
  Vanaf € 3,79 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 2,09 Bij 500 stuks
 3. Sleutelhanger met rolmaat 1 meter
  Vanaf € 0,44 p/st bij 250 stuks
  Vanaf € 0,32 Bij 5000 stuks
 4. Sleutelhanger rolbandmaat
  Vanaf € 0,63 p/st bij 250 stuks
  Vanaf € 0,49 Bij 5000 stuks
 5. Rolmaat Memory
  Vanaf € 1,41 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,16 Bij 1000 stuks
 6. Rolbandmaat kunststof 3m
  Vanaf € 2,11 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,66 Bij 1000 stuks
 7. Rolmaat 5 meter Mia
  Vanaf € 2,45 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 2,09 Bij 500 stuks
 8. Sleutelhanger rolbandmaat 1M Watford
  Vanaf € 0,50 p/st bij 250 stuks
  Vanaf € 0,39 Bij 5000 stuks
 9. Rolmaat 5 meter
  Vanaf € 2,64 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 2,24 Bij 500 stuks
 10. Rolbandmaat 5 meter
  Vanaf € 3,01 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 2,48 Bij 500 stuks
 11. Rolmaat 3 meter
  Vanaf € 2,50 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 2,13 Bij 500 stuks
 12. Rolmaat 2 meter Melo
  Vanaf € 1,41 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,16 Bij 1000 stuks

Artikelen 1-12 of 19

Pagina

Bedrukte rolmaten; meer dan meten alleen

De rolmaten van Bedrukken.nl kunnen uiteraard ingezet worden om van diverse voorwerpen de lengte te kunnen bepalen, maar er zijn meer functionaliteiten. Zo hebben we rolmaten met een laser, maar ook een variant met een notitieboekje en kunststoffen balpen. Heel handig, zodat jouw relaties de maten direct kunnen noteren en je ze een zo compleet mogelijk set levert.

Rolmaten bedrukken; welk assortiment hebben we?

De rolmaten zijn leverbaar als sleutelhanger van één meter, maar ook professionele varianten van drie tot vijf meter zijn verkrijgbaar. De maatverdeling op de band is zowel in inches als centimeters en is veelal geproduceerd uit metaal. Binnen ons brede assortiment hebben we naast een rolmaat met logo ook metalen sleutelhangers, een fiberglas duimstok 1m, metalen pennen en een opvouwbare liniaal; ideaal in de bouwsector, maar ook nuttig in andere branches. Tijdens het reizen van en naar de bouwplaats komen een auto-oplader en een draadloze oplader uitstekend van pas.

 

Breed assortiment rolmaten

Wij hebben een breed scala aan bedrukte rolmaten. Zo beschikken nagenoeg alle rolmaten over een riemclip en polsband, waardoor je het apparaatje kunt meenemen aan je broek of pols. Door de rubberen grip voorkom je dat de rolmaat onverhoopt uit je handen schiet. En dankzij het gratis digitale drukvoorstel dat je van ons ontvangt kun je zien hoe de opdruk eruit ziet. Rolmaten inzetten als give-away in bijvoorbeeld de bouwsector? Een goed idee! Denk daarbij ook aan andere populaire relatiegeschenken, bijvoorbeeld anti stress artikelen; een anti stress bouwsteen of een Squeezie in de vorm van een bouwvakker. Maar ook voor veiligheidshesjes, lampen en gereedschappen, katoenen tassen en pennen bedrukken ben je bij ons aan het goede adres. Voor een welverdiende pauze laat je mokken bedrukken en deel je deze uit aan je werknemers of relaties. En mocht de nood aan de man zijn, zorg dan voor EHBO-sets.

Relatiegeschenken laten bedrukken voor de bouwsector

De rolmaten van Bedrukken.nl kenmerken zich door de veelzijdigheid. Het meetlint van de meeste van onze rolmaten zijn erg lang (tot wel vijf meter); genoeg dus om regelmatig in te zetten tijdens het klussen of als je even iets moet opmeten. Ga je liever voor een 1 meter rolmaat? Die compacte formaten hebben we ook. Zoals genoemd vormt een rolmaat sleutelhanger een origineel relatiegeschenk; zo kunnen jouw relaties de rolmaat eenvoudig bevestigen en/of meenemen aan een tas. Een mooi voorbeeld dat we graag uitlichten is de ‘Economic Auto stop rolmaat’, voorzien van een chromen ABS-kast met geel meetlint en een handige polsband (3m meetlint). De auto stop-functie zorgt ervoor dat het meten automatisch stopt bij uittrekken van het lint.

Waar worden rolmaten bedrukt?

Het bedrukken van de rolmaat wordt gedaan in eigen drukkerij, door onze gespecialiseerde medewerkers. De kunststoffen buitenkant van het gereedschap bedrukken we middels tampondruk, terwijl een metalen behuizing van opdruk wordt voorzien door middel van lasergraveren. De bedrukking vindt plaats op de kast van de rolmaat. Bij Bedrukken.nl is het mogelijk om rolmaten met logo te bestellen vanaf 15 stuks, ook een kleine oplage is dus mogelijk. We zijn een groothandel en werken daarom met een minimale afname.

Contact

Benieuwd hoe wij jouw logo op een rolmaat bedrukken? Neem gerust contact op met onze specialisten die je vrijblijvend meer vertellen over rolmaten met opdruk. Ook voor andere vragen staan we je graag te woord. Stuur een e-mail naar [email protected] of bel +31 315-200010. De algemene voorwaarden staan op onze website.