Rolmaten met logo

Rolmaten met jouw logo zijn niet alleen praktische gereedschappen, maar ook effectieve promotieartikelen voor jouw bedrijf. Of je nu werkzaam bent in de techniek, bouw of makelaardij, bedrukte rolmaten zijn een uitstekende keuze om je naamsbekendheid te vergroten. Deze handige meetinstrumenten zijn onmisbaar tijdens het klussen en worden vaak gebruikt in diverse branches.

Bij Bedrukken.nl bieden we een ruime selectie rolmaten aan, variërend van één meter tot wel vijf meter lang. Onze rolmaten zijn voorzien van zowel centimeter- als inchmarkeringen, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende meetbehoeften. Bovendien hebben we diverse uitvoeringen direct op voorraad, waardoor we niet alleen snelle levering kunnen garanderen, maar ook scherpe prijzen kunnen bieden.

Door rolmaten met jouw logo te bedrukken, geef je niet alleen een praktisch geschenk aan je relaties, maar zorg je er ook voor dat jouw bedrijfsnaam keer op keer wordt gezien tijdens het gebruik van dit handige gereedschap.

Artikelen 13-15 van 15

Rolmaten bedrukken

Rolmaten kunnen op verschillende manieren worden bedrukt, afhankelijk van het materiaal en de oppervlakte waarop de bedrukking wordt aangebracht. Hier zijn enkele gebruikelijke methoden voor het bedrukken van rolmaten:

 1. Tampondruk: Deze methode wordt vaak gebruikt voor het bedrukken van rolmaten. Een flexibele siliconen tampon wordt gebruikt om inkt van een gegraveerde plaat te halen en op het oppervlak van de rolmaat aan te brengen. Dit is een geschikte methode voor bedrukking op verschillende materialen en vormen.

 2. Zeefdruk: Bij zeefdruk wordt inkt door een fijn gaas (zeef) gedrukt op het oppervlak van de rolmaat. Deze methode is geschikt voor het bedrukken van grote oppervlakken en biedt goede dekking en duurzaamheid.

 3. Digitale print: Met digitale printtechnologie kunnen complexe ontwerpen en afbeeldingen rechtstreeks op de rolmaat worden afgedrukt met behulp van een printer. Deze methode biedt hoge precisie en kleurgetrouwheid, maar is mogelijk niet geschikt voor alle materialen.

 4. Lasergravure: Bij lasergravure wordt een laserstraal gebruikt om het oppervlak van de rolmaat te markeren. Deze methode creëert duurzame en nauwkeurige markeringen, maar is meestal beperkt tot materialen zoals metaal of kunststof.

Welke methode het meest geschikt is, hangt af van factoren zoals het materiaal van de rolmaat, het gewenste ontwerp en de gewenste duurzaamheid van de bedrukking.

 

Rolmaten bestellen

Bij het bestellen van rolmaten zijn er enkele belangrijke punten om op te letten om ervoor te zorgen dat je de juiste keuze maakt:

 1. Lengte van het meetlint: Bepaal welke lengte je nodig hebt voor jouw toepassing. Rolmaten zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes, variërend van compacte modellen van 1 meter tot langere varianten van 5 meter of meer.

 2. Kwaliteit en duurzaamheid: Controleer de kwaliteit van het materiaal waarvan de rolmaat is gemaakt, vooral het meetlint zelf. Duurzame materialen zorgen voor een langere levensduur, wat belangrijk is voor frequent gebruik op de bouwplaats.

 3. Nauwkeurigheid: Kies een rolmaat die nauwkeurige metingen biedt. Let op de duidelijkheid van de markeringen op het meetlint en zorg ervoor dat het mechanisme soepel werkt zonder speling.

 4. Extra functies: Sommige rolmaten zijn voorzien van extra functies, zoals een auto-stop mechanisme, een stevige behuizing of een handige polsband. Overweeg of dergelijke extra's nuttig zijn voor jouw specifieke behoeften.

 5. Prijs-kwaliteitverhouding: Vergelijk de prijzen van verschillende rolmaten en overweeg de prijs in verhouding tot de kwaliteit en functionaliteit. Kies een optie die binnen je budget past maar toch voldoet aan je eisen voor kwaliteit en duurzaamheid.

Door rekening te houden met deze factoren kun je de juiste rolmaten bestellen die voldoen aan de behoeften van jouw bouwprojecten.

Relatiegeschenken laten bedrukken voor de bouwsector

Met een rolmaat als relatiegeschenk geef je niet alleen een praktisch geschenk dat vaak gebruikt zal worden, maar ook een stukje professionaliteit en zorg voor precisie. De verschillende opties, zoals een compacte sleutelhanger-rolmaat of een langere variant tot vijf meter, bieden keuzemogelijkheden voor verschillende behoeften en situaties op de bouwplaats. De auto stop-functie van de 'Economic Auto stop rolmaat' voegt nog extra gemak toe aan het gebruik ervan, wat het een gewaardeerd en handig hulpmiddel maakt voor bouwprofessionals.

Wat zijn rolmaten

Een rolmaat, ook wel meetlint genoemd, is een flexibel meetinstrument dat wordt gebruikt om de lengte, breedte en hoogte van objecten te meten. Het bestaat uit een lint of band van flexibel materiaal, meestal van metaal of kunststof, dat in een compacte behuizing of rol is opgerold. Rolmaten zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes, variërend van enkele meters tot tientallen meters, afhankelijk van het beoogde gebruik. Ze zijn voorzien van markeringen en cijfers om nauwkeurige metingen mogelijk te maken. Rolmaten zijn handig gereedschap voor diverse toepassingen, zowel thuis als op de werkplaats, en worden vaak gebruikt door timmerlieden, bouwvakkers, klussers, en andere professionals die regelmatig metingen moeten verrichten.

Criteria

Een goede rolmaat moet aan verschillende criteria voldoen om effectief en nauwkeurig te zijn:

 1. Nauwkeurigheid: De rolmaat moet nauwkeurige metingen kunnen leveren, met duidelijk gemarkeerde en goed leesbare cijfers en markeringen.

 2. Stevigheid: Het meetlint moet gemaakt zijn van duurzaam en slijtvast materiaal dat bestand is tegen regelmatig gebruik en buigen zonder te breken of te vervormen.

 3. Vergrendelmechanisme: Een betrouwbaar vergrendelmechanisme zorgt ervoor dat het meetlint op zijn plaats blijft wanneer het wordt uitgetrokken, zodat metingen gemakkelijk kunnen worden afgelezen en vastgezet.

 4. Terugspoelmechanisme: Een soepel werkend terugspoelmechanisme zorgt ervoor dat het meetlint gemakkelijk kan worden opgerold na gebruik, waardoor het compact blijft en minder snel beschadigd raakt.

 5. Ergonomisch ontwerp: Een comfortabele grip en ergonomisch ontwerp maken het hanteren van de rolmaat gemakkelijker, vooral bij langdurig gebruik.

 6. Lengte: Afhankelijk van het beoogde gebruik moet de rolmaat een geschikte lengte hebben om verschillende metingen te kunnen uitvoeren, van kleine huishoudelijke klussen tot grotere bouwprojecten.

 

Contact

Benieuwd hoe wij jouw logo op een rolmaat bedrukken? Neem gerust contact op met onze specialisten die je vrijblijvend meer vertellen over rolmaten met opdruk. Ook voor andere vragen staan we je graag te woord. Stuur een e-mail naar [email protected] of bel +31 315-200010. De algemene voorwaarden staan op onze website.

Laden...

Laden...