Rugzakken bedrukken

Bedrukte rugzakken met jouw logo bestel je eenvoudig bij Bedrukken.nl. Wij kopen rugzakjes in grote hoeveelheden rechtstreeks bij de fabrikanten in en hebben hierdoor niet alleen de scherpste prijs van Nederland en België, maar ook uitstekende voorraden en daardoor snelle levertijden.

Oplopende volgorde

1 artikel

  1. Eliza katoenen tas
    Vanaf € 4,08 p/st bij 25 stuks
    Vanaf € 3,24 Bij 500 stuks

1 artikel

Meestgestelde vragen

Wat is de beste plaatsing voor mijn logo?

Dat is afhankelijk van het model van de rugzak. Waar je bij de plaatsing van het logo rekening mee kunt houden: de vulling, trekkoortjes of vouwen.

Past mijn laptop in de rugzak?

De meeste modellen zijn geschikt voor laptops t/m 15 inch. Bekijk hier al onze laptoptassen, die speciaal gemaakt zijn voor het vervoeren en veilig opbergen van een laptop.

Is een spoedlevering mogelijk?

In bijna alle gevallen is een spoedlevering mogelijk, sommige modellen kunnen wij zelfs al met 2 werkdagen leveren. Vraag naar de mogelijkheden.

Review

Hoe worden rugzakken bedrukt

Rugzakken kunnen op verschillende manieren worden bedrukt, afhankelijk van het materiaal, het ontwerp en de gewenste duurzaamheid van de opdruk. Enkele veelgebruikte drukmethoden zijn:

Zeefdruk: Dit is een veelvoorkomende methode voor het snel en goedkoop bedrukken van rugzakken. Bij zeefdruk wordt de inkt door een gaasraam gedrukt op het oppervlak van de rugzak. Het is een kosteneffectieve optie voor het bedrukken van grote aantallen rugzakken met eenvoudige ontwerpen.

Transferdruk: Hierbij wordt het ontwerp eerst op een speciaal papier afgedrukt en vervolgens wordt het logo overgebracht op de rugzak met behulp van hitte en druk. Deze methode is geschikt voor gedetailleerde ontwerpen en biedt een goede duurzaamheid van de opdruk.

Borduren: Bij deze techniek wordt het ontwerp met garen op de rugzak gestikt. Borduren zorgt voor een luxe uitstraling en duurzame opdruk, maar kan duurder zijn dan andere bedrukkingstechnieken.

Digitale print: Met digitale printtechnologie kunnen complexe ontwerpen rechtstreeks op de rugzak worden afgedrukt met behulp van inkjetprinters. Dit biedt veel creatieve vrijheid en is geschikt voor kleine oplages en gepersonaliseerde rugzakken.

De keuze voor de bedrukkingstechniek hangt af van factoren zoals het ontwerp, het materiaal van de rugzak en het gewenste eindresultaat.

 

 

Altijd de goedkoopste in rugzakken bedrukken

Bij Bedrukken.nl ben je verzekerd van de allerbeste prijs-kwaliteitverhouding. Als groothandel met eigen voorraden en een eigen drukkerij, vermijden we onnodige schakels. Hierdoor bieden we goedkope bedrukte rugzakken van hoogstaande kwaliteit. Bovendien staan we bekend om onze snelle service.

Doordat alle processen onder één dak zitten, zijn de communicatielijnen kort. Ook al hebben we 40 jaar ervaring op onze verkoopafdeling, het kan voorkomen dat we geen antwoord hebben op een specifieke druktechnische vraag. In dat geval stappen we simpelweg onze drukkerij binnen en het antwoord is snel voorhanden. Deze samenwerking is zowel voor ons als voor onze klanten uiterst prettig. Kortom, bij ons gaan kwaliteit en de beste prijs hand in hand.

Kunnen rugzakken bedrukt worden in kleine aantallen?

Wij streven ernaar om al onze klanten aan bedrukte tassen te helpen, zelfs als je de voorkeur geeft aan kleine hoeveelheden bedrukte rugzakken. Daarom bieden wij de mogelijkheid om rugzakken met logo in kleine oplage te bestellen. Ons hoofddoel is namelijk de tevredenheid van onze klanten. Een voorbeeld hiervan zijn onze polyester rugzakken, die al leverbaar zijn vanaf 25 stuks met logo. Bovendien kun je onbedrukte items bij ons bestellen in elk gewenst aantal.

Bedrukte rugzakken snel geleverd

Heb je - om wat voor een reden dan ook - met spoed bedrukte rugzakken met logo nodig? Wij helpen jou graag verder. Met onze eigen drukkerij en voorraden kunnen wij jouw rugtassen snel klaar hebben staan om af te halen. De werkwijze is heel simpel. Jij levert je logo aan, wij maken het gratis digitale drukvoorstel en na goedkeuring starten wij direct met drukken. Wil je meer informatie over welke tassen er met spoed geleverd kunnen worden, neem dan contact met ons op en laat je adviseren.

 

100% energieneutraal gedrukt

Het feit dat de rugzakken 100% energieneutraal worden gedrukt met behulp van ruim 500 zonnepanelen benadrukt de inzet van Bedrukken.nl voor duurzaamheid en milieuvriendelijke praktijken. Door gebruik te maken van zonne-energie wordt de ecologische voetafdruk van het productieproces aanzienlijk verminderd, wat bijdraagt aan een groenere en schonere omgeving. Het is inspirerend om te zien hoe Bedrukken.nl zich inzet voor het verminderen van de impact op het milieu en tegelijkertijd hoogwaardige producten levert aan haar klanten. Dit initiatief illustreert het streven naar duurzaamheid en verantwoord ondernemen, wat niet alleen goed is voor het milieu, maar ook voor de gemeenschap als geheel.