Slaapmaskers bedrukken

Slaapmaskers zijn niet alleen handige accessoires voor een goede nachtrust, maar ook uitstekende promotieartikelen voor jouw bedrijf of evenement. Bij ons kun je slaapmaskers laten bedrukken met jouw logo, slogan of ander ontwerp, waardoor ze een effectief en praktisch relatiegeschenk worden. Of het nu gaat om het bevorderen van ontspanning tijdens lange reizen, het creëren van een rustige slaapomgeving of het promoten van jouw merk, bedrukte slaapmaskers zijn een slimme keuze. Onze slaapmaskers zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en bieden optimaal comfort. Met ons assortiment aan maatwerkopties en professionele service zorgen we ervoor dat jouw bedrukte slaapmaskers perfect aansluiten bij jouw behoeften en merkidentiteit.

5 artikelen

 • Slaapmasker Sleep Well zwart
  ...
  Bij 2500 stuks Vanaf € 0,33
  Bekijk
 • Slaapmasker met oordopjes blauw
  ...
  Bij 5000 stuks Vanaf € 0,36
  Bekijk
 • Verkoelend oogmasker Milora blauw
  ...
  Bij 2500 stuks Vanaf € 0,87
  Bekijk
 • Slaapmasker 190T
  ...
  Bij 5000 stuks Vanaf € 0,42
  Bekijk
 • Ogenmasker Perfect Dream zilver
  ...
  Bij 2500 stuks Vanaf € 0,83
  Bekijk

5 artikelen

Slaapmaskers met opdruk

Slaapmaskers worden meestal bedrukt met behulp van zeefdruk of transferdruk.

 1. Zeefdruk: Bij zeefdruk wordt een sjabloon of zeef gemaakt met het gewenste ontwerp. Vervolgens wordt inkt door de openingen van de zeef gedrukt op het oppervlak van het slaapmasker. Dit zorgt voor een heldere en duurzame bedrukking.

 2. Transferdruk: Bij transferdruk wordt het ontwerp eerst op een transferfolie gedrukt. Vervolgens wordt deze folie met het ontwerp op het slaapmasker aangebracht en verhit, zodat de inkt op het materiaal van het masker wordt overgedragen.

Beide methoden bieden de mogelijkheid om kleurrijke en levendige ontwerpen op de slaapmaskers aan te brengen, waardoor ze een aantrekkelijk en functioneel promotieartikel worden.

en met foto?

Wanneer je kiest voor het slaapmasker sleep well uit onze collectie, bieden we de mogelijkheid om dit masker te bedrukken met een foto. Dit slaapmasker kan namelijk full colour bedrukt worden, waardoor het afdrukken van een foto mogelijk is. Slaapmaskers bedrukken vindt plaats in onze eigen drukkerij. Doordat we alles onder één dak hebben, kunnen we efficiënt werken en snelle levertijden garanderen. Onze drukkers hebben jarenlange ervaring in het bedrukken van slaapmaskers. Geef je bedrijf extra zichtbaarheid door een pakkende reclametekst of je logo op de buitenkant van het slaapmasker te laten bedrukken.

Slaapmaskers toepassing

Slaapmaskers worden hoofdzakelijk gebruikt om het licht te blokkeren en zo de slaap te bevorderen. Ze zijn handig voor mensen die moeten slapen in omgevingen met veel licht, zoals tijdens het reizen per vliegtuig, trein of bus, of voor mensen die in ploegendiensten werken en overdag moeten slapen. Slaapmaskers kunnen ook nuttig zijn voor mensen die gevoelig zijn voor licht en moeite hebben met in slaap vallen in een verlichte slaapkamer. Bovendien worden slaapmaskers soms gebruikt als een ontspanningstechniek, omdat ze helpen bij het creëren van een donkere en rustige omgeving die bevorderlijk is voor ontspanning en meditatie.

Slaapmaskers met logo als promotieartikel

Slaapmaskers met logo zijn uitstekende promotieartikelen, vooral voor bedrijven in de reis- en wellnessindustrie, evenals voor merken die zich richten op ontspanning en zelfzorg. Door slaapmaskers met hun logo te bedrukken, kunnen bedrijven hun merknaam in de slaap- en reisroutine van mensen integreren. Deze gepersonaliseerde slaapmaskers kunnen worden uitgedeeld als relatiegeschenken tijdens reisevenementen, wellnessbeurzen, conferenties of als onderdeel van een geschenkpakket voor klanten en medewerkers. Met een opvallend logo op het slaapmasker worden merkherkenning en naamsbekendheid versterkt, terwijl de ontvangers genieten van een betere nachtrust en comfort tijdens hun reizen of ontspanningsmomenten.

Bestellen bij de groothandel

Er zijn verschillende redenen om slaapmaskers bij ons als groothandel te bestellen:

 1. Ruime ervaring: We hebben jarenlange ervaring in het leveren van hoogwaardige slaapmaskers aan diverse klanten, variërend van kleine bedrijven tot grote organisaties.

 2. Kwaliteit: We streven altijd naar de hoogste kwaliteit van onze producten. Onze slaapmaskers zijn gemaakt van comfortabele materialen en bieden een goede pasvorm voor optimaal comfort tijdens het slapen.

 3. Grote voorraden: We beschikken over een uitgebreide voorraad slaapmaskers, waardoor we in staat zijn om grote hoeveelheden snel te leveren, zelfs bij last-minute bestellingen.

 4. Maatwerkopties: We bieden maatwerkopties zoals het bedrukken van slaapmaskers met logo's, slogans of andere ontwerpen, waardoor ze perfect zijn voor promotie- of marketingdoeleinden.

 5. Professionele service: Ons team staat altijd klaar om je te helpen bij het kiezen van de juiste slaapmaskers voor jouw behoeften en om eventuele vragen te beantwoorden.

Kortom, bij ons bestellen biedt de garantie van kwaliteit, betrouwbaarheid en uitstekende service voor al je slaapmaskerbehoeften.

Laden...