Slaapmaskers

Slaapmaskers zijn bij Bedrukken.nl al vanaf 50 stuks leverbaar. Vanaf € 0,22 snel geleverd. Slaapmaskers bedrukken met logo of tekst om jouw doelgroep een goede nachtrust te wensen? Met onze slaapmaskers maak je op een originele manier reclame. De bedrukte slaapmaskers vallen ongetwijfeld in de smaak bij jouw relaties, zoals klanten en werknemers, die je uiteraard een goede nachtrust wenst. Heb je vragen over slaapmaskers met opdruk? Mail voor persoonlijk advies gerust naar [email protected] of bel ons op +31 315 – 200 010.

Oplopende volgorde

6 resultaten

 1. Slaapmasker Sleep Well
  Vanaf € 0,54 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,33 Bij 2500 stuks
 2. Slaapmasker 190T
  Vanaf € 0,90 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,55 Bij 2500 stuks
 3. Slaapmasker met oordopjes
  Vanaf € 0,50 p/st bij 250 stuks
  Vanaf € 0,42 Bij 5000 stuks
 4. Slaapmasker Asleep
  Vanaf € 0,38 p/st bij 250 stuks
  Vanaf € 0,29 Bij 5000 stuks
 5. Verkoelend oogmasker Milora
  Vanaf € 1,19 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,89 Bij 2500 stuks
 6. Ogenmasker Perfect Dream
  Vanaf € 1,19 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,89 Bij 2500 stuks

6 resultaten

Slaapmaskers bedrukken met logo

Is jouw doelgroep voor een goede nachtrust? Slaapmaskers houden je ogen koel en comfortabel. Daarnaast kan het de nachtrust van slechte slapers bevorderen. Door het slaapmasker slaap je fijn in het donker, ook in lichte ruimtes. Wij bedrukken slaapmaskers met je logo of tekst om je positie in de markt te versterken. De bedrukking op het masker ziet er scherp uit en komt op deze originele weggever mooi tot uiting. De slaapmaskers beschikken over een verstelbare elastiek waardoor de maskertjes door iedereen gedragen kunnen worden. Als je onderweg tijdens een lange autorit even de ogen dicht wil doen, denk dan eens na over auto zonneschermen om voor extra koelte te zorgen. Als je met kinderen reist, is het leuk om ze het nodige vermaak te bieden en een aantal praktische spullen bij je te hebben. Enkele ideeën? Fidget spinners, opvouwbare waterflesjes, waterflessen met fruitfilter en handige Tacx bidons. Voor extra energie tijdens het rijden laat je powerbanks bedrukken.

Kan ik een slaapmasker met foto bedrukken?

Als je kiest voor het slaapmasker Sleep Well uit onze collectie, kunnen we deze bedrukken met een foto. Dit slaapmasker kan namelijk full colour bedrukt worden, waardoor een bedrukking met foto mogelijk is. Slaapmaskers bedrukken wij in onze eigen drukkerij. Doordat we alles onder één dak hebben, kunnen we snel schakelen en zijn snelle levertijden gegarandeerd. Onze professionals hebben jarenlange ervaring met het bedrukken van slaapmaskers. Laat jouw bedrijf opvallen door een pakkende reclametekst of het logo op de buitenzijde van het slaapmasker te laten bedrukken.

Luxe slaapmasker in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar

Heb je interesse in een bedrukt slaapmasker, dan zijn er verschillende opties waaruit je kunt kiezen. Het slaapmasker Sleep Well is leverbaar in verschillende kleuren en kent een erg snelle levering, al vanaf 2 werkdagen. Ook een kleine oplage is geen enkel probleem. Voordat we jouw maskers gaan bedrukken, ontvang je een digitaal ontwerp (een gratis drukproef), zodat je kunt beoordelen of de opdruk naar wens is.

Wat is een digitale drukproef?

Een gratis digitale drukproef is een schets van het artikel met daarop een bedrukking. Aan de hand van deze schets zie je hoe het bedrukte slaapmasker eruit komt te zien. De schets wordt opgemaakt door een van onze grafische vormgevers. Wij sturen je de digitale drukproef toe en vragen je hem te controleren. Na jouw akkoord zullen we de slaapmaskers bedrukken.

Contact

Een offerte aanvragen voor goedkope slaapmaskers is eenvoudig. Onze slaapmaskers zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen; maak een keuze in de kleur van het slaapmasker, het aantal, de soort opdruk en vul je contactgegevens in. Als je meer informatie wil ontvangen of je hulp nodig hebt tijdens het bestelproces, kun je contact met ons opnemen. Ook voor aanverwante producten – zoals platte powerbanks of draadloze opladers (handig om jouw telefoon op te laden, zodat de wekker op tijd af gaat), flesjes water en makeup spiegels – staan we voor je klaar. Een goede nachtrust is erg belangrijk. Moet je 's nachts even het bed uit, dan vormen sleutelhangers met lampje een handige tool. Kortom: een slaapmasker goedkoop voorzien van een opdruk doe je bij Bedrukken.nl.