Stormparaplu's

Welkom in Nederland: onvoorspelbaar weer en wispelturige buien, waar een gewone paraplu vaak tekortschiet. In deze weersomstandigheden is stormparaplu’s bedrukken en inzetten ter promotie een uitstekend idee. Bedrukte stormparaplu’s komen in deze situatie goed tot hun recht. Een stormparaplu met logo biedt niet alleen bescherming tegen regen en wind, maar voegt ook een persoonlijk tintje toe. Stormparaplu’s bedrukken biedt een unieke kans om je persoonlijke stijl of bedrijfsimago te laten stralen, zelfs te midden van een storm.

Oplopende volgorde

6 artikelen

 1. Beoordeling:
  80%
  Milieuvriendelijke ECO paraplu
  Vanaf € 6,79 p/st bij 24 stuks
  Vanaf € 5,89 Bij 384 stuks
 2. Handmatige dubbellaagse stormparaplu
  Vanaf € 9,57 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 7,60 Bij 250 stuks
 3. Luxe windbestendige paraplu New Quay
  Vanaf € 10,01 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 7,95 Bij 250 stuks
 4. Automatische stormparaplu Noon 23 inch
  Vanaf € 16,98 p/st bij 5 stuks
  Vanaf € 13,30 Bij 100 stuks
 5. Senz Original stormparaplu
  Vanaf € 39,95 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 38,15 Bij 250 stuks
 6. Senz opvouwbare micro stormparaplu
  Vanaf € 35,20 p/st bij 5 stuks
  Vanaf € 27,24 Bij 100 stuks

6 artikelen

Wat is het verschil tussen paraplu’s en stormparaplu’s?

Hoewel gewone paraplu’s praktisch zijn bij lichte regenbuien, zijn ze soms onbruikbaar bij de krachtige windstoten die typerend zijn voor stormachtig weer. Hier komt het onderscheid met stormparaplu's naar voren. Stormparaplu's zijn specifiek ontworpen om de uitdagingen van winderig weer aan te kunnen. Ze onderscheiden zich door hun stevige constructie, met versterkte ribben en duurzame materialen die bestand zijn tegen de krachten van harde wind. Het verschil zit niet alleen in de fysieke structuur, maar ook in de functionaliteit. Stormparaplu's zijn doorgaans groter en bieden meer dekking, waardoor ze niet alleen bescherming bieden tegen regen, maar ook een effectief schild vormen tegen de onvoorspelbare wendingen van de wind. Met hun vermogen om stand te houden in uitdagende weersomstandigheden, vertegenwoordigen stormparaplu's een betrouwbare metgezel voor degenen die op zoek zijn naar bescherming die verder gaat dan een gemiddelde paraplu.

Bedrukte stormparaplu’s ter promotie

Het bedrukken van stormparaplu’s vormt een slimme zet voor bedrijven, vooral tijdens de herfst en winter. In deze seizoenen, waarin onstuimig weer de norm lijkt te zijn, worden paraplu’s essentiële accessoires voor velen. Door het personaliseren van stormparaplu’s met je bedrijfslogo en de kleuren van de huisstijl, creëren bedrijven niet alleen praktische geschenken maar ook wandelende reclameborden. De opvallende bedrukking valt direct op in regenachtige omgevingen, waardoor bedrijven de kans krijgen om hun merknaam te verspreiden. Zelfs op sombere dagen kan je reclame maken met bedrukte stormparaplu’s. Stormparaplu’s met logo zorgen voor merkherkenning en potentiële klanten worden herinnerd aan de zorg en aandacht voor detail die het bedrijf nastreeft. Onze milieuvriendelijke eco paraplu is gemaakt uit zeer sterk fiberglass en daardoor bestand tegen storm en regen.

Stormparaplu’s met logo als relatiegeschenk

Bedrukte stormparaplu's met logo vormen een doordacht en praktisch relatiegeschenk dat de banden tussen bedrijven en hun klanten, relaties of werknemers kan versterken. Door het bedrijfslogo en mogelijk zelfs een pakkende boodschap op de stormparaplu te plaatsen, wordt het niet slechts een functioneel accessoire, maar ook een subtiele vorm van merkpromotie. Het geschenk toont niet alleen zorgvuldigheid en aandacht voor detail, maar fungeert ook als een dagelijkse herinnering aan de verbondenheid tussen het bedrijf en zijn ontvangers. In de herfst- en wintermaanden, waar stormachtig weer vaak de boventoon voert, wordt dit relatiegeschenk extra gewaardeerd. Het biedt niet alleen bescherming tegen de elementen, maar laat ook zien dat het bedrijf bereid is verder te gaan dan gebruikelijke geschenken om praktische waarde en stijl te verenigen. Met bedrukte stormparaplu's wordt niet alleen een geschenk gegeven, maar wordt tevens een blijvende indruk achtergelaten, waarbij het bedrijfslogo als een herkenbaar symbool van waardering en partnerschap fungeert.