Filter
Categorie Strand diversen Filters
Prijs:
€0 €18

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Strandartikelen bedrukken

Sorteren op:

Strandartikelen bedrukken met logo

Strandartikelen zijn er in alle soorten en maten. Van zonnebrandcrème tot luchtbedden. Het zal geen verbazing wekken dat deze strandartikelen het vooral goed doen tijdens de zomermaanden. Wanneer de zon hoog aan de hemel staat en de temperaturen tot grote hoogtes reiken, kunnen bedrukte strandartikelen uitstekend ingezet worden als relatie- of promotieartikel. Strandartikelen bedrukken wij in onze eigen hypermoderne drukkerij. Hierdoor kunnen wij goedkoop en snel leveren.

Strandartikelen bedrukken met logo of bedrijfsnaam kunnen je helpen je naamsbekendheid te vergroten. Vooral tijdens de zomermaanden zijn deze artikelen efficiënt. Prijkt daar op het bomvolle strand een flesje zonnebrandcrème met logo? Met jouw logo? Grote kans dat gedurende dag heel wat mensenogen deze waarnemen. Ditzelfde principe geldt eigenlijk voor de meeste strandartikelen.

Strandartikelen bedrukken in eigen drukkerij

Strandartikelen bedrukken wij in onze eigen drukkerij. Hier werken onze specialisten iedere dag met de meest geavanceerde apparatuur. Op deze manier kunnen wij een hoge kwaliteit bedrukking garanderen. Doordat wij alle stappen van het drukproces intern uitvoeren, kunnen wij ook een stuk sneller leveren. Strandartikelen bedrukken kun je dus met een gerust hart overlaten aan het team van bedrukken.nl.

Vind je het moeilijk om de juiste keuze te maken voor een artikel? Onze experts staan je graag te woord. Zij kunnen je exact adviseren of een zonnebrandcrème met logo of een bedrukt bodyboard de beste keuze is. Schroom bij vragen over strandartikelen bedrukken dus niet om direct contact op te nemen.

✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact