Strandtassen met logo als relatiegeschenk

Het hebben van een leuke strandtas is essentieel voor een ontspannen dagje op het strand of bij het zwembad. Val op met bedrukte strandtassen, ook tijdens de zonnige maanden.

10 artikelen

10 artikelen

Welke soorten strandtassen zijn er?

In ons assortiment bieden we verschillende soorten strandtassen aan, zodat er voor iedereen iets passends te vinden is. Enkele populaire soorten strandtassen zijn:

  1. Waterdichte strandtas: Ideaal voor een dagje op de boot of aan het strand. Deze tas zorgt ervoor dat je spullen droog blijven, zelfs als de tas in het water valt.

  2. Polyester 600D strandtas: Deze tas is gemaakt van stevig polyester en biedt voldoende ruimte voor al je strandbenodigdheden. Het materiaal is duurzaam en slijtvast.

  3. Katoenen strandtas met mesh: Een combinatie van katoen en mesh zorgt voor een luchtige en toch stevige tas. Het meshgedeelte zorgt ervoor dat zand gemakkelijk uit de tas kan vallen.

  4. Canvas strandtas: Een klassieke keuze met een robuuste uitstraling. Canvas is sterk en duurzaam, waardoor deze tas lang meegaat.

Ongeacht het type tas dat je kiest, kunnen we deze bedrukken met je logo of tekst, zodat je merk gezien wordt terwijl mensen genieten van een dagje strand. Strandtassen bedrukken is een effectieve manier om je naamsbekendheid te vergroten, vooral tijdens de zomermaanden wanneer veel mensen naar het strand gaan. Met onze snelle levering zorgen we ervoor dat je op tijd klaar bent voor het strandseizoen!

e mogelijkheden bespreken. Met 5 werkdagen heeft deze strandtas de snelste levertijd. Laat relatiegeschenken bedrukken en wij zorgen voor een kwalitatief goede bedrukking en een snelle levering.

Welke strandtassen kunnen bedrukt worden?

Alle strandtassen kunnen bedrukt worden naar wens. Sommige strandtassen bedrukken wij direct uit eigen voorraad, waardoor we razendsnel kunnen leveren. In spoedgevallen soms zelfs vanaf 48 uur. In onze professionele drukkerij werken zeer bekwame drukkers die jarenlange ervaring hebben. Zij weten jouw logo tot in de kleinste details over te brengen op het materiaal van de strandtassen. En doordat wij het hele drukproces in eigen huis uitvoeren, ben je er van verzekerd dat jouw bedrukte strandtassen constant onderworpen worden aan een strenge kwaliteitscontrole.

Wanneer je hulp nodig hebt bij het kiezen van de juiste strandtas, dan zit ons team van medewerkers klaar om je te helpen. Ook bij vragen over producten, prijzen, druktechnieken of levertijden kunnen onze medewerkers je op weg helpen. Via onze website kan je eenvoudig een offerte aanvragen. Wij stellen vooraf een offerte en een gratis digitale drukproef op. Zo kun je precies zien hoe jouw strandtassen met logo eruit komen te zien. Ben je het niet eens met de schets? Dan kunnen wij - in samenspraak met jou - het voorstel corrigeren en perfectioneren. De strandtassen bedrukken we volledig naar jouw wens. Goedkope tassen bedrukken van hoge kwaliteit, dat doe je bij Bedrukken.nl.

Laden...