Telefoon accessoires

Bijna niemand gaat meer weg zonder z'n telefoon. We kunnen niet meer zonder onze smartphone. Hier wordt door veel bedrijven op ingespeeld door telefoon accessoires aan te bieden. Onze mobiele telefoon hebben we altijd bij de hand, waardoor een telefoon accessoire vast en zeker ook altijd in de buurt is. Zijn je relaties regelmatig onderweg? Dan kan je ze verblijden met een powerbank of een telefoonoplader, zoals een speciale auto oplader. Zet je mobiele telefoon in de telefoonhouder auto en laat de oplader het werk doen. Telefoonhoesjes zijn er om je telefoon te beschermen tegen krassen en stoten. Zo hoeven je relaties niet direct in de stress te schieten als hun telefoon op de grond valt. Wij bieden een ruim assortiment smartphone accessoires, zoals powerbanks, telefoonhoesjes, telefoonhouders, telefoonopladers en VR brillen. De ontvanger heeft daadwerkelijk iets aan het relatiegeschenk en zal hem dan ook vaak gebruiken. De telefoon accessoires kunnen bedrukt worden naar wens. Met bedrukte telefoon accessoires spreek je een grote doelgroep aan. Het zijn populaire relatiegeschenken welke we kunnen bedrukken tegen lage prijzen. Heb je vragen over telefoonaccessoires bedrukken? Dan kan je contact opnemen. Stuur een e-mail naar [email protected] of bel +31 315-200010.

Oplopende volgorde

36 resultaten

Pagina
 1. Lenzen smartphone
  Vanaf € 1,39 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 0,99 Bij 500 stuks
 2. Draadloze oplader Wireless plato
  Vanaf € 4,29 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 3,05 Bij 500 stuks
 3. Draadloze oplader bamboe rond
  Vanaf € 9,44 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 5,79 Bij 250 stuks
 4. Smalle kaarthouder voor telefoon
  Vanaf € 0,44 p/st bij 250 stuks
  Vanaf € 0,33 Bij 5000 stuks
 5. Sleutelhanger met oplaadkabel
  Vanaf € 2,32 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,57 Bij 1000 stuks
 6. Draadloze bamboe oplaadstation Wire&stand
  Vanaf € 12,14 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 9,49 Bij 250 stuks
 7. Earphones 120cm PVC
  Vanaf € 0,97 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,69 Bij 2500 stuks
 8. Bamboe sleutelhanger met oplaadkabeltjes
  Vanaf € 4,06 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 2,74 Bij 500 stuks
 9. Handschoenen voor smartphones Tacto
  Vanaf € 1,89 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,22 Bij 1000 stuks
 10. Tarwestro oplader/standaard Layaback
  Vanaf € 11,41 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 8,24 Bij 250 stuks
 11. Tarwestro/ABS oplader Plato+
  Vanaf € 4,34 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 2,93 Bij 500 stuks
 12. Stereo oordopjes met oplader Folk
  Vanaf € 25,94 p/st bij 5 stuks
  Vanaf € 16,21 Bij 100 stuks

36 resultaten

Pagina

Kan ik telefoon accessoires laten bedrukken naar wens?

Alle telefoon accessoires bedrukken we geheel naar wens. Denk hierbij aan een bedrukking met naam, logo of tekst van jouw bedrijf of organisatie. Smartphone accessoires bedrukken ter promotie is een zeer doordachte en slimme keuze in dit moderne tijdperk. Vrijwel iedereen heeft de beschikking over een smartphone, en kan hiervoor een bijbehorende accessoire gebruiken. Start dus vandaag nog met het maken van reclame middels accessoires bedrukt met logo of tekst. Veel van onze artikelen worden direct uit voorraad geleverd en bedrukt in de eigen drukkerij van Bedrukken.nl. Hierdoor ben je verzekerd van een hoge kwaliteit en een snelle levering.

Niemand wil een mobiele telefoon met een lege batterij. Daarom is het verstandig om goed voorbereid op pad te gaan. Met de powerbank Style zorg je ervoor dat altijd bereikbaar bent. Een origineel relatiegeschenk waar iedereen blij van wordt. Een powerbank kan voor een telefoon en tablet gebruikt worden. De minimale afname is 15 stuks. Powerbanks bedrukken kleine oplage. Interesse in een kleine oplage van deze goedkope telefoon accessoires? Ontvang een offerte op maat. De powerbank wordt in 2-4 werkdagen bedrukt. Een snelle levering kunnen we ook garanderen voor o.a. een opvouwbare telefoonhouder, telefoon hoes, siliconen kaarthouder, USB stick of een micro USB.

Waar worden telefoon accessoires bedrukt?

Telefoon accessoires bedrukken we in onze eigen moderne drukkerij. De meeste telefoon accessoires zijn vervaardigd uit kunststof en beschikken over een klein drukoppervlak. Hierdoor is tampondruk vaak de beste druktechniek. Afhankelijk van jouw wensen en het materiaal kiezen we de juiste druktechniek. Voordat we de telefoon accessoires bedrukken met logo of tekst, stellen we een digitale drukproef op. Deze gratis digitale proefdruk is een ontwerp van het relatiegeschenk met de gewenste bedrukking. Op deze manier kan je vooraf zien hoe telefoon accessoires, zoals bijvoorbeeld een smartphone houder, er bedrukt uit komen te zien. Na jouw akkoord, zullen we de telefoon accessoires bedrukken.

Contact

Wil je meer weten over smartphone accessoires bedrukken? Wij helpen je graag verder. Stuur een e-mail naar [email protected] of bel +31 315-200010. De algemene voorwaarden staan op onze website. Ook andere relatiegeschenken zoals opvouwbare bidons, keuken accessoires, touchscreen pennen en tassen bedrukken we naar wens.