Telefoonhouders

Mobiele telefoons, we kunnen er tegenwoordig niet meer zonder. We hebben de smartphones altijd in onze buurt en we nemen ze overal mee naar toe. Zo ook in de auto of op de fiets. Het liefst hebben we de telefoon bij ons in de buurt, om bijvoorbeeld de navigatie aan te kunnen zetten of handsfree te bellen. Telefoonhouders bieden de uitkomst en zijn onmisbaar.

Artikelen 13-24 van 25

Welke soorten telefoonhouders zijn er?

In ons assortiment vind je verschillende soorten telefoonhouders, zoals een kunststof telefoonhouder, metalen telefoonhouder, tablet en smartphone houder en een universele telefoonhouder. Kies voor standaard houders voor op je bureau of tafel, bevestig een auto telefoonhouder aan je ventilatierooster of kies voor een telefoonhouder fiets. Veel van onze telefoonhouders kunnen ook als draadloze oplader gebruikt worden. Zet je marketingactiviteiten kracht bij en laat telefoonhouders bedrukken met logo of bedrijfsnaam en zet ze in als promotie artikelen. Telefoonhouders krijgen een prominente plek op een bureau of in de auto, waardoor het belangrijk is dat de juiste druktechniek gebruikt wordt om je logo de aandacht te geven die het verdient. Telefoonhouders kunnen als opvallende bureau accessoires dienen op het bureau van je relatie.

De tablet en smartphone houder Standol kan, zoals de naam al zegt, gebruikt worden voor zowel een smartphone als een tablet. De witte ABS mobiele houder is voorzien van grijze, siliconen uiteinden. De minimale afname is 100 stuks. Voor het bestellen van een kleine oplage bedrukte telefoonhouders adviseren we om contact met ons op te nemen of online een offerte aanvraag in te dienen.

Laden...

Laden...