Trolleys bedrukken

Bedrukte trolleys zijn inderdaad het ideale reismaatje voor iedereen die comfortabel en gemakkelijk wil reizen. Met hun wieltjes zijn ze eenvoudig te transporteren, waardoor je jezelf niet onnodig hoeft te belasten, vooral als je veel moet lopen op bijvoorbeeld luchthavens of treinstations.

6 artikelen

6 artikelen

Hoe worden trolleys bedrukt met logo?

Het klopt dat trolleys een van de meest praktische manieren zijn om bagage te transporteren, vooral op drukke plaatsen zoals vliegvelden. Door trolleys te laten bedrukken met je logo of tekst, maak je effectief reclame op het gebied van tassen en reizen. Opvallende bedrukkingen trekken de aandacht van mensen, waardoor je merknaam wordt gezien door een groot publiek.

Bij Bedrukken.nl hebben we een specialisme gemaakt van het bedrukken van trolleys en koffers met een naam, logo of tekst. Afhankelijk van het type trolley en het materiaal, kunnen we verschillende druktechnieken gebruiken, zoals bedrukken of lasergraveren. Een lasergravure op een metalen graveerplaatje zorgt voor een mooi en krasvast resultaat, wat de duurzaamheid van je bedrukking verzekert.

 

Goedkope trolleys vanuit voorraad leverbaar

Als groothandel kopen wij op grote schaal in wat prijsvoordelen met zich meebrengt. Wij slaan onze voorraden op in eigen warehouses van waaruit direct kunnen leveren. Doordat wij flinke volumes inkopen, betalen wij altijd de scherpste prijzen bij onze fabrikanten en de prijsvoordelen geven wij door aan onze klanten. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat je altijd de scherpste prijs gaat betalen voor onze trolleys. Prima kwaliteit tegen goedkope prijzen dus!

Waar worden trolleys bedrukt?

Laat trolleys bedrukken bij Bedrukken.nl. Trolleys en koffers bedrukken wij in eigen moderne drukkerij. Hierdoor kunnen we snel leveren en schakelen. We voeren constante kwaliteitscontroles uit waardoor we jouw producten perfect aan kunnen leveren. Een ander groot voordeel is dat we goedkoop koffers en trolleys kunnen leveren omdat we alles in eigen huis doen.

Laden...

Laden...