Tuinieren

Iedereen heeft zijn eigen manier van tuinieren. De een werkt uitgebreid in de tuin totdat alle bloemetjes perfect staan en er geen onkruid meer te bekennen is. Terwijl de ander juist een eenvoudig kruidenplantje in de vensterbank neerzet, waarbij weinig onderhoud nodig is en de kruiden zelfs nog in de keuken gebruikt kunnen worden. Maar groene vingers of niet, in elk huis zijn wel een paar plantjes en bloemetjes te ontdekken. En dat is niet gek... Bloemen en planten fleuren namelijk niet alleen de kamer of de tuin op, maar ook je eigen humeur. Maak daarom gebruik van tuinartikelen als relatiegeschenk.

Oplopende volgorde

Artikelen 1-12 of 32

Pagina
 1. Potje Zonnebloem Sunflower
  Vanaf € 1,17 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,96 Bij 2500 stuks
 2. Potje Vergeet-me-nietjes Forget me not
  Vanaf € 1,17 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,96 Bij 2500 stuks
 3. Bloemenzaadjes in envelop Seedlope
  Vanaf € 0,99 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,79 Bij 2500 stuks
 4. Zaadbom kweekset Bombi
  Vanaf € 1,22 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 1,00 Bij 2500 stuks
 5. Vogelhuisje van MDF Woohouse
  Vanaf € 2,38 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,87 Bij 1000 stuks
 6. Kweekset, munt in houten pot
  Vanaf € 4,39 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 3,59 Bij 500 stuks
 7. Tuinset Maurix
  Vanaf € 4,93 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 4,16 Bij 500 stuks
 8. Vogelhuisje Pecker
  Vanaf € 2,02 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,61 Bij 1000 stuks
 9. Kweekset in eierdoos Cress
  Vanaf € 4,17 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 3,31 Bij 500 stuks
 10. RVS tuinschep Emmeline
  Vanaf € 2,85 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 2,35 Bij 500 stuks
 11. Tuingereedschap in etui Grass
  Vanaf € 4,41 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 3,60 Bij 500 stuks
 12. Zaadconfetti in full colour doosje
  Vanaf € 3,14 p/st bij 500 stuks
  Vanaf € 0,82 Bij 10000 stuks

Artikelen 1-12 of 32

Pagina

Kunnen tuinartikelen bedrukt worden met logo of tekst?

Tuinartikelen laten bedrukken met een opdruk zoals logo of tekst is mogelijk en doen wij vanuit onze eigen drukkerij. Waarom zou je kiezen voor tuinartikelen? Mooie bloemen en planten geven sfeer aan een tuin, balkon of een kamer. Ze geven een ruimte kleur en verspreiden ook nog eens een aangename geur. Met een leuk bloemetje of met aromatische kruiden in een blikje als relatiegeschenk zal je iedereen dus een plezier doen. Maar voor mensen die echt van tuinieren houden, zijn er nog veel meer geschikte relatiegeschenken. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een 7-delig tuingereedschapset, een zakje met mintzaadjes of een vogelhuisje van MDF.

De tuinsets zullen iedereen nog enthousiaster maken om de tuin in te gaan en de handen uit de mouwen te steken. Alles is aanwezig om de tuin nog mooier te maken. Zo zal je nog meer genieten van je eigen stukje natuur. Een kweekset munt of tuinschep flesopener behoort tot onze originele relatiegeschenken als het gaat om huis-, tuin- en keuken-artikelen. Uiteraard scherp geprijsd, ook snelle levertijden zijn gegarandeerd.

Functionele tuinartikelen bedrukken

En dat is toch het belangrijkste als je een relatiegeschenk geeft: dat de ontvanger er van zal genieten. Bovendien zal hij het bedrijf zeker niet vergeten, want alle tuinartikelen bedrukken wij met logo. Je geeft dus niet alleen een leuk cadeau en blijk van waardering aan je relatie; je krijgt ook een goede naam en laat je verbondenheid met de natuur zien. Bovendien zullen de ontvangers van deze mooie tuinartikelen nog beter in hun vel zitten en dus nog aangenamer zijn om mee samen te werken. 

Werkt Bedrukken.nl met een minimale afname?

De tuinartikelen van Bedrukken.nl kennen een minimale afname. Dat betekent dat tuinartikelen met logo (of zonder bedrukking) mogelijk is vanaf een bepaald aantal. Je kunt via onze website eenvoudig een offerte-aanvraag plaatsen; direct bestellen en dan veilig betalen is natuurlijk ook een optie. Voor iedere bestelling krijg je van ons een gratis digitale drukproef, dit is een soort ‘logo preview’ waarop je precies kunt zien hoe de opdruk op het product eruitziet en ook hoe de kleur opdruk. Voordat we dit digitale drukvoorstel kunnen maken, is het handig om eerst na te denken over het aantal kleuren bedrukking en de positie waarop dit gedrukt kan worden.

Contact over een bedrukt tuinartikel

Indien je nog vragen hebt omtrent tuinartikelen bedrukken, neem dan gerust contact op met onze professionals. Zij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze tuinartikelen. Daarnaast vertellen ze je alles over de druktechnieken die wij in eigen drukkerij hanteren. Neem contact op via +31 315-200010, onze specialisten vertellen je graag meer over deze populaire relatiegeschenken. Dankzij onze eigen drukkerij en grote voorraad kunnen we al onze relatiegeschenken bedrukken met een logo of tekst. Als je op zoek bent naar relatiegeschenken voor kinderen, dan vormen tuinartikelen ook een prima idee.