Tuinieren

Iedereen heeft zijn eigen benadering van tuinieren. Terwijl sommigen uitgebreid in de tuin werken om alle bloemen perfect te plaatsen en elk spoor van onkruid te verwijderen, kiezen anderen voor een eenvoudiger aanpak met een kruidenplantje op de vensterbank. Deze vraagt weinig onderhoud en de kruiden kunnen zelfs in de keuken worden gebruikt. Ongeacht of je groene vingers hebt of niet, in de meeste huizen zijn wel wat planten en bloemen te vinden. En dat is niet verrassend, want bloemen en planten hebben niet alleen een opbeurend effect op de kamer of de tuin, maar ook op je eigen humeur. Daarom zijn tuinartikelen een geweldig idee als relatiegeschenk.

Artikelen 1-12 van 37

Kunnen tuinartikelen bedrukt worden met logo of tekst?

Tuinartikelen laten bedrukken met een opdruk zoals een logo of tekst is mogelijk en wordt verzorgd vanuit onze eigen drukkerij. Maar waarom zou je eigenlijk kiezen voor tuinartikelen als relatiegeschenk? Prachtige bloemen en planten geven niet alleen sfeer aan een tuin, balkon of kamer, maar brengen ook kleur en een heerlijke geur met zich mee. Met een leuk bloemetje of aromatische kruiden in een blikje als relatiegeschenk maak je dus vrijwel iedereen blij.

Maar voor de echte tuinliefhebbers zijn er nog veel meer geschikte relatiegeschenken. Denk bijvoorbeeld aan een 7-delig tuingereedschapset, een zakje met mintzaadjes of zelfs een vogelhuisje van MDF. Deze tuinsets zullen iedereen nog enthousiaster maken om de tuin in te duiken en de handen uit de mouwen te steken. Met alles binnen handbereik wordt het nog leuker om van je eigen stukje natuur te genieten.

Een kweekset munt of een tuinschep flesopener behoort tot onze originele relatiegeschenken als het gaat om huis-, tuin- en keukenartikelen. Uiteraard zijn deze items scherp geprijsd en kunnen we snelle levertijden garanderen.

Functionele tuinartikelen bedrukken

En dat is toch het belangrijkste als je een relatiegeschenk geeft: dat de ontvanger er van zal genieten. Bovendien zal hij het bedrijf zeker niet vergeten, want alle tuinartikelen bedrukken wij met logo. Je geeft dus niet alleen een leuk cadeau en blijk van waardering aan je relatie; je krijgt ook een goede naam en laat je verbondenheid met de natuur zien. Bovendien zullen de ontvangers van deze mooie tuinartikelen nog beter in hun vel zitten en dus nog aangenamer zijn om mee samen te werken. 

Werkt Bedrukken.nl met een minimale afname?

Bedrukken.nl hanteert inderdaad een minimale afname voor tuinartikelen met logo of zonder bedrukking. Dit betekent dat je tuinartikelen kunt bestellen vanaf een bepaald aantal stuks. Je kunt eenvoudig een offerte aanvragen via onze website, waarbij je ook de mogelijkheid hebt om direct te bestellen en veilig te betalen. Voor elke bestelling ontvang je van ons een gratis digitale drukproef, waarmee je een voorbeeld krijgt van hoe de opdruk op het product eruit zal zien, inclusief de kleuren. Het is handig om vooraf na te denken over het aantal kleuren bedrukking en de gewenste positie waarop de opdruk gedrukt moet worden, zodat we een passend digitaal drukvoorstel kunnen maken.

Contact over een bedrukt tuinartikel

Indien je nog vragen hebt omtrent tuinartikelen bedrukken, neem dan gerust contact op met onze professionals. Zij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze tuinartikelen. Daarnaast vertellen ze je alles over de druktechnieken die wij in eigen drukkerij hanteren. Neem contact op via +31 315-200010, onze specialisten vertellen je graag meer over deze populaire relatiegeschenken. Dankzij onze eigen drukkerij en grote voorraad kunnen we al onze relatiegeschenken bedrukken met een logo of tekst. Als je op zoek bent naar relatiegeschenken voor kinderen, dan vormen tuinartikelen ook een prima idee.

Laden...

Laden...