Werktruien

Werkt je personeel veel buiten of bied je graag warme kleding aan tijdens de wintermaanden? Kies dan voor werktruien bedrukken. In elke beroepsgroep komen werktruien goed van pas; van de bouw tot aan de gezondheidszorg. Het dragen van werktruien op de werkvloer kent voordelen. Een belangrijk effect is het gevoel van saamhorigheid dat onder het personeel ontstaat. Daarnaast staan bedrukte werktruien voor professionaliteit en herkenbaarheid van het bedrijf. Om zo goed mogelijk op te vallen raden we aan om een logo of tekst te plaatsen op de borst of rug. Als werkgever kan je door de inzet van bedrukte werktruien je bedrijf in de spotlights zetten. Je bedrijfsnaam, logo of een slogan bedrukt op de werktrui van je personeel wordt overal gezien. In ons assortiment werktruien vind je verschillende soorten, maten en kleuren. Laat werktruien bedrukken bij Bedrukken.nl en profiteer van de beste kwaliteit tegen scherpe prijzen. Werktruien bedrukken of borduren wij in eigen drukkerij waardoor we een snelle levering kunnen garanderen. Wil je meer informatie over werktruien bedrukken, neem dan gerust contact met ons op. Stuur een e-mail naar [email protected] of bel ons op + 31 315 – 200010.

Oplopende volgorde

6 artikelen

 1. Santino sweater Roland
  Vanaf € 20,77 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 15,85 Bij 250 stuks
 2. Sweatshirt bedrukken met logo
  Vanaf € 20,22 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 15,43 Bij 250 stuks
 3. printer prime polosweater
  Vanaf € 34,97 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 28,17 Bij 250 stuks
 4. Printer Prime sweatvest
  Vanaf € 39,67 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 31,96 Bij 250 stuks
 5. Sweatvest Prime dames
  Vanaf € 39,67 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 31,96 Bij 250 stuks
 6. Sweater Prime halfzip
  Vanaf € 39,15 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 31,54 Bij 250 stuks

6 artikelen

Werktruien bedrukken

Voor veel beroepsgroepen is werkkleding noodzakelijk, maar we zien ook vaak dat bedrijven ervoor kiezen om het personeel een stukje comfort te bieden. Vaak zien we dat het personeel zich meer verbonden voelt met het bedrijf. Dit heeft een positief effect op de productiviteit. Daarnaast is in de huidige tijd waarin we leven een gevoel van gelijkwaardigheid uiterst belangrijk. Door je personeel bedrukte werktruien aan te bieden, hoeft er geen onderscheid te worden gemaakt om welke reden dan ook. Daarnaast zullen bedrukte werktruien ervoor zorgen dat de naamsbekendheid van het bedrijf een boost krijgt. Je wilt niets liever dan dat medewerkers van jouw bedrijf herkenbaar zijn voor de klant. Laat je bedrijf opvallen en maak reclame met bedrukte werktruien.

Hoe worden werktruien bedrukt?

Afhankelijk van de drukmogelijkheden en jouw wensen kunnen we werktruien bedrukken of borduren. Kies je voor een bedrukking dan zullen we gebruik maken van de druktechniek zeefdruk of transferdruk. Ga je liever voor een borduring, dan zullen wij in onze borduurstudio de werktruien borduren. Een borduring geeft een luxe uitstraling, is slijtvast en blijft lang mooi. De meeste bedrijven kiezen ervoor om een de bedrijfsnaam of logo op de borst of rug te laten bedrukken. Ook het laten bedrukken of borduren van een telefoonnummer of afbeelding is mogelijk. Bespreek je wensen met het verkoopteam van Bedrukken.nl en zij zullen je voorzien van de gewenste informatie. Voorafgaande aan de bestelling stellen wij altijd een gratis digitale drukproef op. Wij vragen je om deze te controleren en zullen vervolgens de werktruien personaliseren met een bedrukking of borduring.

Contact

Vind jij ook een gevoel van saamhorigheid, professionaliteit en herkenbaarheid belangrijk? Laat dan werktruien bedrukken of borduren. Een uniforme uitstraling met als doel het vergroten van je naamsbekendheid. Bij ons kan je ook terecht voor werkpolo’s, werkjassen en werkbroeken. Neem hiervoor een kijkje in ons assortiment kleding. Je naamsbekendheid ook op een andere manier vergroten? Dat is mogelijk door tassen, kantoorartikelen en drinkflessen bedrukken. Zo is de luxe drinkfles sleeve zeer geschikt om je bedrijf op een originele manier te promoten. Voor vragen over werktruien bedrukken kan je eenvoudig contact met ons opnemen. Stuur een e-mail naar [email protected] of bel naar + 31 315 – 200010.