Bodywarmers

Bodywarmers zijn jassen zonder mouwen. Ondanks dat een bodywarmer niet voorzien is van mouwen, beschermt hij goed tegen de kou. Voornamelijk de (sportieve) mensen die graag in de buitenlucht zijn of werken dragen bodywarmers. Wanneer een jas te warm is, is de bodywarmer een uitkomst. Een voordeel van de bodywarmer is de bewegingsvrijheid. Tijdens de koudere dagen kan je onder de bodywarmer een trui dragen. Een bodywarmer is het uitstekende kledingstuk voor het voor- en najaar. Hij is praktisch en veelzijdig. Bodywarmers worden tegenwoordig ook gedragen als modieus item. In ons assortiment bodywarmers vind je dames en heren bodywarmers. Denk bijvoorbeeld aan een fleece bodywarmer, BC bodywarmer Explorer of een geïsoleerde dames bodywarmer. Wij zijn gespecialiseerd in het bedrukken en borduren van bodywarmers. Kies voor een borduring of bedrukking met logo of tekst. Online kan je eenvoudig een offerte aanvraag indienen. Heb je vragen over bodywarmers met logo of heb je hulp nodig tijdens het bestellen? Neem gerust contact met ons op. Stuur een e-mail naar [email protected] of bel naar +31 315-200010.

Oplopende volgorde

3 resultaten

 1. Bodywarmer Nova Scotia
  Vanaf € 31,31 p/st bij 5 stuks
  Vanaf € 26,99 Bij 100 stuks
 2. Gravel bodywarmer
  Vanaf € 14,38 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 11,69 Bij 250 stuks
 3. Gravel dames bodywarmer
  Vanaf € 14,38 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 11,69 Bij 250 stuks

3 resultaten

Kan ik bedrukte bodywarmers inzetten als promotiekleding?

Bodywarmers zijn zeer geschikt als promotiekleding. Werken in de buitenlucht, actief meedoen met een outdoor activiteit of klussen in de tuin? In deze gevallen mag een bodywarmer niet ontbreken. Opzoek naar een bodywarmer van goede kwaliteit, die je medewerkers warm houdt en waar je logo goed op uitkomt? Die vind je bij ons. Laat bodywarmers bedrukken en creëer zo jouw unieke visitekaartje voor je bedrijf. Een bodywarmer is te bedrukken met een naam, logo of tekst. Bodywarmers kunnen we ook borduren.

Op zoek naar bedrukte bodywarmers tegen scherpe prijzen? Kies voor de bodywarmer Nova Scotia. De bodywarmer is verkrijgbaar in verschillende kleuren en heeft een wijde pasvorm voor comfortabel dragen. De bodywarmer unisex kan worden voorzien van bedrukkingen of borduringen. Je bent verzekerd van een snelle levering. Interesse? Via onze website kan je snel offerte aanvragen.

Bodywarmers bedrukken met logo

Bodywarmers bedrukken met logo kunnen de herkenbaarheid en naamsbekendheid van je bedrijf vergroten. Zorg bijvoorbeeld dat je personeel opvalt tijdens een beurs, bijeenkomst of evenement. Maar bedrukte bodywarmers kunnen ook uitstekend ingezet worden als relatiegeschenk. Onze warme modellen, zoals bodywarmers fleece, zullen zeker gewaardeerd worden door de ontvanger.

Wil je bodywarmers bedrukken met logo dan kies je allereerst het model, de maat en de kleur die het beste aansluit bij jouw business. Onze specialisten kunnen de bodywarmers voorzien van een opdruk naar keuze. Zo is het gebruikelijk om op borsthoogte de bedrijfsnaam of het logo te borduren of bedrukken. Bodywarmers bedrukken wij in eigen drukkerij of borduurstudio. Hierdoor kunnen we aan alle wensen voldoen en blijft de kwaliteit gewaarborgd. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Bodywarmers laten bedrukken of borduren?

Afhankelijk van jouw wensen kunnen we bodywarmers bedrukken of borduren. Een borduring is duurzaam en geeft een prachtig resultaat. Doordat de drukkerij en borduurstudio in eigen huis is, kunnen we snel schakelen en exact aan jouw eisen voldoen. Voordat we de bodywarmers borduren of bedrukken, stellen we een gratis digitale drukproef op. Een digitale drukproef is een schets van het relatiegeschenk met de gewenste bedrukking. Wij sturen je de drukproef op en vragen je hem te controleren. Na akkoord zullen we de relatiegeschenken bedrukken.

Contact

Heb je vragen over bodywarmers bedrukken? We helpen je graag. Stuur een e-mail naar [email protected] of bel naar +31 315-200010. Ook onze andere relatiegeschenken zoals softshell jassen, full color puzzelkubus, werkkleding en kaarsen bedrukken we naar wens. De algemene voorwaarden vind je op onze website.