Zakmessen

Het gebruik van zakmessen als relatiegeschenk is een slimme keuze, omdat ze multifunctioneel en praktisch zijn. Of het nu gaat om een luxe Victorinox zakmes of een eenvoudiger model, zakmessen zijn altijd handig om bij je te hebben. Ze bieden niet alleen een mes, maar vaak ook extra functies zoals een schaar en pincet.

In ons uitgebreide assortiment vind je zakmessen van diverse materialen, zoals roestvrij staal of hout. Dit stelt je in staat om een zakmes te kiezen dat perfect past bij jouw bedrijf en jouw relaties. Bovendien kunnen zakmessen worden gepersonaliseerd met een bedrukking of gravering, waardoor ze een nog persoonlijker tintje krijgen.

Heb je vragen over het bedrukken van zakmessen of wil je meer informatie? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via e-mail op [email protected] of telefonisch via +31 315-200010. Ons team staat klaar om je te helpen!

6 artikelen

6 artikelen

Zakmessen als relatiegeschenk

Zakmessen zijn vaak populaire relatiegeschenken, vooral onder mensen die regelmatig buitenactiviteiten ondernemen, zoals kamperen, wandelen of vissen. Zakmessen bieden praktische functionaliteit en kunnen handig zijn in verschillende situaties, waardoor ze gewaardeerd worden als geschenk.

Hier zijn enkele redenen waarom zakmessen populair kunnen zijn als relatiegeschenken:

 1. Praktisch gebruik: Zakmessen zijn handig gereedschap voor allerlei alledaagse taken, zoals het openen van pakketten, snijden van touw, schillen van fruit en nog veel meer.

 2. Veelzijdigheid: Zakmessen komen in verschillende ontwerpen en configuraties, waardoor ze geschikt zijn voor diverse doeleinden. Sommige modellen hebben extra functies, zoals een flessenopener, schroevendraaier of zaagblad.

 3. Duurzaamheid: Kwalitatieve zakmessen zijn vaak gemaakt van duurzame materialen zoals roestvrij staal, waardoor ze lang meegaan en een blijvende herinnering vormen aan het bedrijf of de organisatie die ze heeft geschonken.

 4. Persoonlijke touch: Door het toevoegen van een bedrijfslogo of naam op het zakmes kan het een persoonlijk tintje krijgen, wat de relatie tussen de gever en ontvanger versterkt.

 5. Outdoor en avontuurlijk publiek: Voor mensen die graag tijd doorbrengen in de natuur of avontuurlijke activiteiten ondernemen, kan een zakmes een waardevol en gewaardeerd geschenk zijn dat goed van pas komt tijdens hun avonturen.

Al met al kunnen zakmessen een doordacht en praktisch relatiegeschenk zijn dat de ontvanger zal waarderen en gebruiken in diverse situaties.

Zakmessen bedrukken

Het kiezen tussen graveren en bedrukken voor het personaliseren van zakmessen hangt af van verschillende factoren, waaronder het materiaal van het zakmes, het gewenste ontwerp en de duurzaamheid van de personalisatie. Hier zijn enkele overwegingen:

 1. Graveren:

  • Duurzaamheid: Graveren is over het algemeen duurzamer dan bedrukken, omdat de gegraveerde tekst of afbeelding in het materiaal van het zakmes wordt geëtst, waardoor het bestand is tegen slijtage en vervaging.
  • Professionele uitstraling: Graveren kan een strakke en professionele uitstraling bieden, wat vooral geschikt is voor zakmessen die als luxe relatiegeschenken worden gegeven.
  • Geschikt voor metalen oppervlakken: Graveren werkt goed op metalen zakmessen, zoals roestvrij staal, omdat de lasergravure een scherp en nauwkeurig resultaat oplevert.
 2. Bedrukken:

  • Kleurrijke ontwerpen: Als het ontwerp van het logo of de tekst kleurrijk is, kan bedrukken een betere optie zijn, omdat dit meer flexibiliteit biedt qua kleurkeuze en grafische elementen.
  • Snelle productie: Bedrukken kan over het algemeen sneller zijn dan graveren, vooral bij grote bestellingen, omdat het proces minder tijd in beslag neemt.
  • Geschikt voor kunststof of kunstleer: Als het zakmes een kunststof of kunstleren handvat heeft, kan bedrukken een geschiktere optie zijn dan graveren.

Over het algemeen wordt graveren aanbevolen voor zakmessen met metalen oppervlakken en voor diegenen die op zoek zijn naar een duurzame en professionele personalisatie. Bedrukken kan echter een goede keuze zijn voor kleurrijke ontwerpen en situaties waarin snelheid van levering belangrijk is.

Laden...