Zweetbandjes

Een actieve sport brengt zweetdruppeltjes met zich mee, wat vervelend kan zijn. Draag een zweetbandje en veeg het zweet op efficiënte wijze af. Zweetbandjes bedrukken of borduren wij met jouw eigen logo of bedrijfsnaam. Als groothandel hebben wij diverse zweetbandjes die wij kunnen personaliseren met een prima kwaliteit bedrukking. Voor vragen zijn we telefonisch bereikbaar op +31 315-200010, ons mailadres is [email protected].

Oplopende volgorde

2 resultaten

  1. Katoenen zweetbandje
    Vanaf € 1,08 p/st bij 100 stuks
    Vanaf € 0,81 Bij 2500 stuks
  2. Hoofd zweetband Roger
    Vanaf € 1,12 p/st bij 50 stuks
    Vanaf € 0,80 Bij 2500 stuks

2 resultaten

Kan ik zweetbandjes met logo inzetten als relatiegeschenk?

Zweetbandjes bedrukken met een logo en weggeven als relatiegeschenk ter promotie van bedrijven, instellingen en verenigingen is een uitstekend idee. Vergroot jouw naamsbekendheid door met regelmaat leuke weggevertjes, cadeautjes en relatiegeschenken in te zetten, waaronder bedrukte zweetbandjes. Deze kunnen wij van Bedrukken.nl voorzien van een gewenste opdruk. Zweetbandjes bedrukt met logo zijn populaire relatiegeschenken in de sport- en fitnessbranche.

Klassieke pols zweetband combineren met andere artikelen

Het bedrukken van zweetbandjes is mooi te combineren met andere artikelen, die jouw relaties tijdens het sporten perfect kunt gebruiken. Enkele voorbeelden: een sport T-shirt, ondergoed en sokken maar ook activity trackers, smartphone hoesjes en (voor na het sporten) make-up spiegels. Al deze relatiegeschenken bedrukken wij in eigen drukkerij.

Welke soorten zweetbandjes zijn er?

Er zijn verschillende soorten zweetbandjes; een zweetbandje met rits, goedkope zweetbandjes, een polsbandje met rits en een hoofd zweetband. Binnen ons assortiment vind je ook veel soorten kleding. Denk niet alleen aan een fleece vest of trucker cap, maar ook aan shirts en jassen. Laat bijvoorbeeld petten bedrukken met logo of tekst en maak op originele wijze reclame. Een T-shirt bedrukken kan bijvoorbeeld erg goed met een ludieke reclametekst of gepersonaliseerde tekst.

Contact over zweetbandjes bedrukken

Zweetbandjes bedrukken wij in onze eigen drukkerij. Voorafgaand aan de bestelling, sturen wij het gratis digitale drukvoorstel, waarop een schets staat van het bestelde zweetbandje. Wij werken met een minimale afname, maar de klassieke pols zweetband is bijvoorbeeld al te verkrijgen in een kleine oplage vanaf 50 stuks. Kies het soort zweetbandje, bepaal het aantal en denk na over de kleur opdruk. Onze artikelen kennen snelle levertijden. Heb je nog vragen over zweetbandjes bedrukken? Neem voor persoonlijk advies contact op met onze specialisten, zij helpen je graag verder. Zo hoef jij jezelf niet in zweet te werken… Bel ons op +31 315-200010 of mail naar [email protected].