Filter
Categorie Bandana's Filters
Prijs:
€0 €1

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Bandana's bedrukken

Bandana’s zijn hoofddoeken die in de vorm van een sjaal om het hoofd kunnen worden gedragen. De bandana is in de 18e eeuw in de mode gekomen. Vandaag de dag worden bandana’s als mode accessoire voornamelijk gedragen tijdens de zomermaanden en op festivals. Ook is het dragen van de bandana om de pols of nek een tijdje populair geweest. De bandana is verkrijgbaar in verschillende modellen zoals vierkant of buisvormig. Deze bandana’s worden dubbelgevouwen en gedragen. In ons assortiment bandana’s vind je verschillende soorten bandana’s zoals een katoenen bandana of een multifunctionele bandana. Een bandana bedrukken we naar wens. Een bandana met logo is een eyecatcher. Bedrukte bandana’s zijn duurzame relatiegeschenken. Niet alleen bandana’s maar ook shirts met lange mouwen, makeup sets, jute tassen, opvouwbare paraplus en caps bedrukken we in jouw huisstijl. Heb je vragen over bandana’s bedrukken? Neem contact met ons op. Stuur een e-mail naar info@bedrukken.nl of bel naar +31 315-200010.

Sorteren op:

Welke soorten bandana’s zijn er?

In ons assortiment vind je bandana’s gemaakt uit microfiber, katoen of polyester. Ze zijn geschikt voor outdoor activiteiten zoals wandelingen en sportieve evenementen. Bedrijven zien in de bandana vooral marketing mogelijkheden. Tijdens evenementen of concerten wordt de multifunctionele sjaal veelvuldig ingezet als promotie item. Logisch, want het is een zichtbare wandelende reclame. Bandana's bedrukken we geheel naar wens met jouw logo, bedrijfsnaam of slogan. Dit gebeurt via een zeefdruk. Deze techniek is uitermate geschikt voor textiel, waardoor de kleuren in de bedrukking goed naar voren komen.

De bandana Garfy is geschikt voor elk outdoor activiteit. Het hoofddoekje Garfy is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Zo valt de katoenen bandana rood of blauw direct op. De minimale afname is 50 stuks. De hoofdband bedrukken we middels zeefdruk of transferdruk. Bedrukt met logo of tekst is deze hoofdband een origineel relatiegeschenk.

Hoe worden bandana’s bedrukt?

Om het mooiste resultaat te realiseren worden de meeste bandana’s bedrukt middels de druktechniek zeefdruk. Bandana's bedrukken met jouw logo kan op vele manieren gebruikt worden. Wij bedrukken bandana’s met kleur opdruk in onze eigen moderne drukkerij. De artikelen worden bedrukt door drukkers met jarenlange ervaring. Ook webcam covers, flexibele potloden, katoenen draagtassen, VR brillen en goedkope pennen worden door onze ervaren drukkers bedrukt.

Interesse in bandana’s bedrukken? Via onze website kan je eenvoudig een offerte aanvraag indienen. Nadat wij de aanvraag hebben ontvangen, stellen we de offerte en een gratis digitale drukproef op. Een digitale drukproef is een schets van de bandana met een kleuren bedrukking. Na jouw akkoord zullen we de bandana’s bedrukken.

Contact

Via onze groothandel kun je de bandana's bedrukken in verschillende kleuren. Daarnaast is deze in verschillende uitvoeringen voordelig in te kopen. De bedrukking gebeurt in onze eigen drukkerij, zodat wij de kosten laag kunnen houden en een snelle levertijd garanderen. Heb je vragen over bandana’s bedrukken? Stuur een e-mail naar info@bedrukken.nl of bel naar +31 315-200010. Ook andere relatiegeschenken zoals Parker pennen, auto artikelen, activity trackers, opblaasbare artikelen, tassen en rugzakken vind je in ons assortiment. Wil jij reclame maken? Kies dan bijvoorbeeld voor reclame pennen of stevige tassen met een color opdruk of laat luxe relatiegeschenken bedrukken. De algemene voorwaarden vind je op onze website.

✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact