Filter
Categorie Bandana's Filters
Prijs:
€0 €1

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Bandana's bedrukken

Sorteren op:

Bandana's bedrukken met logo

Bedrijven zien in de bandana vooral marketing mogelijkheden. Tijdens evenementen of concerten wordt de bandana veelvuldig ingezet als promotie item. Logisch, want het is een zichtbare wandelende reclame. Bandana's bedrukken we geheel naar wens met jouw logo, bedrijfsnaam of slogan. Dit gebeurt via een zeefdruk. Deze techniek is uitermate geschikt voor textiel, waardoor de kleuren in de bedrukking goed naar voren komen.

Bandana's bedrukken; terug van weggeweest

Bandana’s zijn weer helemaal terug van weggeweest! In de jaren 90 was de bandana ontzettend populair, zeker in de sport- en muziekwereld. De jongeren maakten dan ook gretig gebruik van deze vrolijk gekleurde zakdoeken, in navolging van hun favoriete sporter of zanger. Want dat is wat een bandana eigenlijk is, een grote zakdoek die op het hoofd of om de hals gedragen wordt. Zelfs honden ontkwamen er niet aan, er is een tijd geweest dat de bandana vaak gesignaleerd werd rond de hals van deze harige viervoeters, en dan met name de rode doek met stippen! Bandana's bedrukken met jouw logo kan dus op vele manieren gebruikt worden.

Naast bandana's bedrukken we tal van kledingstukken. Allemaal geheel naar wens te bedrukken:

Bandana's bedrukken in eigen drukkerij

Via onze groothandel kun je de bandana's bedrukken in verschillende kleuren. Daarnaast is deze in verschillende uitvoeringen voordelig in te kopen. De bedrukking gebeurt in onze eigen drukkerij, zodat wij de kosten laag kunnen houden en een snelle levertijd garanderen. Vraag een monster aan zodat je het product met eigen ogen kunt zien, zodat je overtuigd bent van de kwaliteit. Heb je dan nog vragen over bandana's bedrukken of wil je gelijk een offerte aanvragen, neem dan contact op met onze verkoopafdeling: 0315 - 200010.

Dus wat maakt de bandana nou zo speciaal? Er zijn natuurlijk verschillende redenen te bedenken. De bandana beschermt tegen de zon, houdt je haar uit het gezicht tijdens het sporten én verbergt je haar als je een bad hairday hebt. Maar bovenal is het een echt fashion statement geworden. In combinatie met de juiste kleding en haardracht is het voor velen een onderscheidende factor in de massa.

✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact