Chocolade

De liefde voor chocolade is wijdverbreid, en het is geen verrassing dat jouw medewerkers, relaties en klanten er ook dol op zijn. In deze categorie vind je een uitgebreid assortiment van de heerlijkste chocoladeartikelen.

Oplopende volgorde

Artikelen 1-12 of 70

 1. Biologische pure chocolade met eigen wikkel
  Vanaf € 3,79 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 3,19 Bij 2500 stuks
 2. Verzenddoosje paaseitjes 15 stuks
  Vanaf € 4,79 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 3,99 Bij 1000 stuks
 3. Glazen snoeppot M&M’s
  Vanaf € 12,27 p/st bij 24 stuks
  Vanaf € 10,23 Bij 384 stuks
 4. Verzenddoosje paaseitjes 30 stuks
  Vanaf € 5,69 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 4,89 Bij 1000 stuks
 5. Brievenbuspakketje Celebrations
  Vanaf € 6,55 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 4,95 Bij 500 stuks
 6. Glazen snoeppot celebrations
  Vanaf € 9,35 p/st bij 24 stuks
  Vanaf € 7,70 Bij 384 stuks
 7. Glazen snoeppot Chocolademunten
  Vanaf € 9,13 p/st bij 24 stuks
  Vanaf € 7,51 Bij 384 stuks
 8. Glazen snoeppot Paaseitjes
  Vanaf € 7,79 p/st bij 24 stuks
  Vanaf € 6,59 Bij 384 stuks
 9. Glazen snoeppot chocolade mix kruidnoten
  Vanaf € 6,11 p/st bij 24 stuks
  Vanaf € 4,91 Bij 384 stuks
 10. Heerlijke chocoladereep full color bedrukt
  Vanaf € 4,69 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 3,89 Bij 2500 stuks
 11. Chocoreep met naam en eigen wikkel
  Vanaf € 4,09 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 3,69 Bij 2500 stuks
 12. HappyKerstboom Goud Gouden doos
  Vanaf € 8,50 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 7,00 Bij 1000 stuks

Artikelen 1-12 of 70

Hoe worden chocoladerepen bedrukt

Chocoladerepen kunnen op verschillende manieren worden bedrukt, afhankelijk van het gewenste ontwerp en de gebruikte materialen. Enkele veelvoorkomende methoden voor het bedrukken van chocoladerepen zijn:

 1. Papiertwikkel bedrukken: Dit is een van de meest voorkomende methoden voor het bedrukken van chocoladerepen. Een bedrukte papieren wikkel wordt om de chocoladereep gewikkeld, waarbij het ontwerp of logo op de wikkel wordt afgedrukt. Dit biedt flexibiliteit in ontwerp en is kosteneffectief voor grotere productieaantallen.

 2. Directe bedrukking op chocolade: Met gespecialiseerde apparatuur kunnen logo's, afbeeldingen of tekst rechtstreeks op de chocolade worden gedrukt. Dit wordt meestal gedaan met eetbare inkt en een printer die is ontworpen voor voedseltoepassingen. Deze methode kan worden gebruikt voor het personaliseren van chocoladerepen met individuele namen, afbeeldingen of boodschappen.

 3. Reliëf of gravure: Soms worden chocoladerepen voorzien van een reliëf of gravure met het gewenste ontwerp. Dit kan worden bereikt door een mal of sjabloon te gebruiken om het ontwerp in de chocolade te drukken voordat deze uithardt.

 4. Stickers of labels: Voor sommige chocoladerepen worden bedrukte stickers of labels gebruikt die op de verpakking van de chocoladereep worden aangebracht. Deze stickers kunnen vooraf worden bedrukt met het gewenste ontwerp en vervolgens op de verpakking worden aangebracht.

De keuze van de bedrukkingsmethode hangt af van verschillende factoren, waaronder het gewenste ontwerp, de oplage, het budget en de beschikbare apparatuur. Het is belangrijk om samen te werken met een ervaren chocoladeproducent of drukkerij die advies kan geven over de meest geschikte bedrukkingsmethode voor jouw specifieke behoeften en om ervoor te zorgen dat het eindresultaat voldoet aan je verwachtingen.

Welke soorten chocolade zijn er?

Er zijn verschillende soorten chocolade, elk met hun eigen kenmerken en smaken. De belangrijkste soorten chocolade zijn:

 1. Melkchocolade: Melkchocolade is gemaakt van cacaopoeder, cacaoboter, suiker en melkpoeder of -melk. Het heeft een romige textuur en een zoete, melkachtige smaak.

 2. Pure chocolade: Pure chocolade, ook wel bekend als donkere chocolade, bevat een hoger percentage cacaobestanddelen en minder suiker dan melkchocolade. Het heeft een intense, rijke chocoladesmaak en kan variëren in bitterheid, afhankelijk van het cacaopercentage.

 3. Witte chocolade: Witte chocolade wordt gemaakt van cacaoboter, suiker en melk, zonder cacaopoeder. Het heeft een romige textuur en een zoete, boterachtige smaak, maar bevat geen cacaosoliden en heeft daarom niet de karakteristieke chocoladesmaak.

Naast deze basistypen zijn er talloze variaties en combinaties van chocolade beschikbaar, zoals chocoladerepen met toegevoegde noten, fruit, kruiden of karamel, evenals chocoladetruffels, bonbons en pralines.

Contact

Door een relatiegeschenk met chocolade te geven, laat je blijken dat je geeft om je werknemers, klanten of relaties. Alle soorten chocolaatjes zijn prachtig en opvallend verpakt en zal door middel van jouw bedrijfsnaam of logo vast en zeker in de smaak vallen. Heb je vragen over logo chocolade? Stuur een e-mail naar [email protected] of bel naar +31 315-200010. Ook andere relatiegeschenken zoals USB-hubs, opvouwbare paraplus, tablethoesjes en luxe pennen kunnen bedrukt worden naar wens. De algemene voorwaarden vind je op onze website. Kortom: voor het bedrukken van alle chocoladeproducten ben je bij Bedrukken.nl aan het juiste adres. Ons team helpt je graag met alle vragen die je hebt en natuurlijk gaan we graag aan de slag met de chocolade bedrukken.