Drijvende sleutelhangers met logo

Drijvende sleutelhangers zijn niet alleen handig om je sleutels veilig te houden, maar ook een slimme manier om je merk te promoten. Met een bedrukte drijvende sleutelhanger kunnen bedrijven hun logo of boodschap op een opvallende en functionele manier onder de aandacht brengen van hun doelgroep. Of het nu gaat om watersportliefhebbers, strandgangers of outdooravonturiers, deze promotionele artikelen zijn ideaal voor iedereen die regelmatig in de buurt van water komt. Door je logo of bedrijfsnaam op een drijvende sleutelhanger te laten bedrukken, zorg je ervoor dat je merk letterlijk boven water blijft drijven en dat je boodschap gezien wordt, waar je doelgroep zich ook bevindt.

Oplopende volgorde

4 artikelen

 1. Drijvende sleutelhangers met logo
  Vanaf € 0,89 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,69 Bij 2500 stuks
 2. Drijvende sleutelhanger
  Vanaf € 0,49 p/st bij 150 stuks
  Vanaf € 0,33 Bij 2500 stuks
 3. Drijvende sleutelhanger Kurk
  Vanaf € 0,89 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,69 Bij 2500 stuks
 4. Drijvende sleutelhanger van kurk Boat
  Vanaf € 0,63 p/st bij 250 stuks
  Vanaf € 0,49 Bij 5000 stuks

4 artikelen

Hoe werken drijvende sleutelhangers?

Drijvende sleutelhangers, ook wel bekend als drijvende sleutelhouders, zijn ontworpen om te voorkomen dat sleutels zinken wanneer ze in het water vallen. Ze zijn met name handig voor mensen die veel tijd doorbrengen op het water, zoals zwemmers, surfers, vissers en watersportliefhebbers.

Het werkingsprincipe van drijvende sleutelhangers is eenvoudig: ze zijn gemaakt van lichtgewicht en drijvende materialen, zoals schuimrubber of kunststof, die ervoor zorgen dat ze blijven drijven wanneer ze in het water terechtkomen. Hierdoor blijven je sleutels veilig en zichtbaar aan het oppervlak, wat het gemakkelijker maakt om ze terug te vinden en te redden als ze per ongeluk in het water vallen.

Drijvende sleutelhangers zijn vaak voorzien van een ring of haak waar je je sleutels aan kunt bevestigen. Zo blijven je sleutels altijd binnen handbereik, zelfs tijdens watersportactiviteiten of op het strand.

Drijvende sleutelhangers bedrukken

Breng effectieve reclame voor je bedrijf tot stand door drijvende sleutelhangers met logo als relatiegeschenk uit te delen. Het uitdelen van bedrukte drijvende sleutelhangers fungeert als een doeltreffend relatiegeschenk dat zowel functioneel als opvallend is. Deze kleine maar handige gadgets kenmerken de perfecte combinatie van bruikbaarheid en promotie. Bedrukte sleutelhangers kennen verschillende voordelen. Ze fungeren als een praktisch gebruiksvoorwerp, waarbij het drijvende aspect ervoor zorgt dat sleutels niet verloren gaan, vooral tijdens activiteiten op het water. Ook dienen ze als wandelend reclamebord voor je bedrijf, met jouw logo duidelijk zichtbaar voor een breed publiek. Op deze wijze creëer je niet alleen merkherkenning, maar ook een positieve associatie met jouw onderneming. Drijvende sleutelhangers bedrukken is daarmee een slimme investering in zowel praktisch nut als effectieve promotie.

Doelgroepen

De doelgroep voor drijvende sleutelhangers bestaat voornamelijk uit mensen die regelmatig tijd doorbrengen op of in de buurt van water. Dit omvat verschillende groepen, zoals:

 1. Watersportliefhebbers: Mensen die genieten van activiteiten zoals zwemmen, surfen, kajakken, zeilen, en varen kunnen profiteren van drijvende sleutelhangers om hun sleutels veilig te houden tijdens hun avonturen op het water.

 2. Vissers: Voor mensen die graag vissen is het belangrijk om hun sleutels te beschermen tegen verlies in het water. Drijvende sleutelhangers bieden een handige oplossing om dit risico te minimaliseren tijdens visuitjes.

 3. Strandgangers: Bezoekers van stranden en zwembaden kunnen drijvende sleutelhangers gebruiken om hun sleutels bij zich te houden terwijl ze genieten van een dagje ontspanning aan het water.

 4. Outdoorliefhebbers: Wandelaars, kampeerders en avonturiers die regelmatig de natuur verkennen en mogelijk in aanraking komen met waterrijke omgevingen kunnen profiteren van drijvende sleutelhangers om hun sleutels veilig te houden.

Kortom, de doelgroep voor drijvende sleutelhangers bestaat uit mensen die een actieve levensstijl hebben en regelmatig in de buurt van water vertoeven, waarbij het behoud van hun sleutels een prioriteit is.

Service en contact

Drijvende sleutelhangers bedrukken wij in onze eigen drukkerij met logo of tekst, waardoor we scherpe prijzen en uitstekende kwaliteit kunnen garanderen. Bovendien kunnen we de bedrukte drijvende sleutelhangers snel en in grote getale leveren. Voor meer informatie over bedrukte sleutelhangers bedrukken of onze vele andere relatiegeschenken kun je contact opnemen met onze klantenservice via +31 315 - 200 010. Het is tevens mogelijk om een vrijblijvende offerte of een gratis sample aan te vragen.

Criteria

Een goede drijvende sleutelhanger moet aan verschillende criteria voldoen om effectief te zijn in het beschermen van sleutels en het drijvend houden ervan. Hier zijn enkele belangrijke kenmerken waar een goede drijvende sleutelhanger aan zou moeten voldoen:

 1. Drijfvermogen: Het belangrijkste kenmerk van een drijvende sleutelhanger is natuurlijk het vermogen om te blijven drijven. Het materiaal waarvan de sleutelhanger is gemaakt, moet lichtgewicht en drijvend zijn om ervoor te zorgen dat de sleutels niet zinken als ze in het water vallen.

 2. Duurzaamheid: De drijvende sleutelhanger moet vervaardigd zijn van hoogwaardige en duurzame materialen die bestand zijn tegen de elementen, zoals water, zonlicht en slijtage. Hierdoor kan de sleutelhanger langdurig gebruikt worden, zelfs onder zware omstandigheden.

 3. Bevestigingsmogelijkheden: Een goede drijvende sleutelhanger moet voorzien zijn van een stevige bevestigingsmethode, zoals een ring of haak, waaraan de sleutels veilig kunnen worden vastgemaakt. Dit voorkomt dat de sleutels per ongeluk losraken tijdens activiteiten.

 4. Zichtbaarheid: De kleur en het ontwerp van de drijvende sleutelhanger moeten ervoor zorgen dat deze goed zichtbaar is, zelfs in het water. Heldere kleuren en opvallende ontwerpen helpen gebruikers hun sleutels gemakkelijk te vinden, zelfs in troebel water of bij weinig licht.

 5. Compactheid: Een goede drijvende sleutelhanger moet compact en draagbaar zijn, zodat deze gemakkelijk mee te nemen is tijdens outdoor-activiteiten. Een te groot of omvangrijk ontwerp kan onhandig zijn om te dragen.

Door te zorgen voor drijfvermogen, duurzaamheid, bevestigingsmogelijkheden, zichtbaarheid en compactheid, kan een drijvende sleutelhanger optimaal functioneren en de sleutels van gebruikers veilig en gemakkelijk beschermen, zelfs tijdens wateractiviteiten.