Drijvende sleutelhangers

Vergroot je naamsbekendheid door drijvende sleutelhangers te bedrukken met logo of tekst. Deze drijvende sleutelhangers zijn perfect geschikt voor activiteiten in en op het water. Je raakt je sleutel nooit meer kwijt in het water! Drijvende sleutelhangers bedrukken wij in eigen drukkerij, tegen een prijs per stuk van €0,23. Voor direct advies neem je contact op met de verkopers van Bedrukken.nl; bel naar +31 315 – 200 010 of stuur een mailtje naar [email protected]

Oplopende volgorde

4 resultaten

 1. Drijvende sleutelhanger Kurk
  Vanaf € 0,89 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,69 Bij 2500 stuks
 2. Drijvende sleutelhangers met logo
  Vanaf € 0,89 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,69 Bij 2500 stuks
 3. Drijvende sleutelhanger
  Vanaf € 0,49 p/st bij 150 stuks
  Vanaf € 0,28 Bij 2500 stuks
 4. Drijvende sleutelhanger van kurk Boat
  Vanaf € 1,31 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 1,04 Bij 2500 stuks

4 resultaten

Drijvende sleutelhangers bedrukken met logo

Maak doeltreffende reclame namens je bedrijf, gerelateerd aan de scheepvaart door drijvende sleutelhangers bedrukt met jouw logo als relatiegeschenk weg te geven. Deze sleutelhangers bedrukken wij middels tampondruk, wat een fraai resultaat geeft. Alvorens er gestart wordt met het drukproces, ontvang je een digitaal voorbeeld (soort werktekening) ter controle zodat je logo opdruk gecontroleerd kan worden. Na goedkeuring van deze gratis digitale drukproef, worden de inkten gemengd en de tampondrukmachine ingesteld. De drijvende sleutelhangers worden, voordat ze gedrukt worden, voorbehandeld met een speciale ontvetter. Hierdoor zal het logo straks optimaal hechten voor een fraai en duurzaam resultaat.

Hoe kan ik drijvende sleutelhangers inzetten als relatiegeschenk?

Hét ideale relatiegeschenk voor mensen die veel op het water te vinden zijn: een drijvende sleutelhanger. Sleutels zinken natuurlijk direct naar de bodem en zo kun je ervoor zorgen dat je sleutels blijven drijven als je ze in het water verliest. Bovendien geeft de sleutelhanger licht, waardoor je sleutels ook in het donker terug te vinden zijn. Erg handig op bijvoorbeeld een boot, een waterscooter of tijdens werkzaamheden op een jacht of in de haven. Laat de drijvende sleutelhangers bedrukken met je naam, logo en/of tekst en je hebt een origineel en functioneel relatiegeschenk.

Goedkope drijvende sleutelhangers

Ben je werkzaam bij een jachthaven, scheepswerf of een andere organisatie waarbij je veel op of rondom het water te vinden bent? Verblijd je relaties of werknemers dan met onze drijvende sleutelhangers. Zo verstevig je de zakelijke band en vergroot je de naamsbekendheid op een eenvoudige manier. Drijvende sleutelhangers bedrukken met logo zijn ook ideaal als weggevertje op bijvoorbeeld botenshows of beurzen. De kwaliteit van het drukwerk is erg goed en waterproof. En niet onbelangrijk: de sleutelbos blijft drijven in het water. Voor opblaasbare artikelen kijk je bij onze opblaasartikelen.

Drijvende sleutelhangers laten bedrukken

Mocht je op zoek zijn naar een ander soort sleutelhanger, dan adviseren we de sleutelhangers met lampje of kies voor een de sleutelhanger met flesopener. De sleutelhanger in de vorm een huis is een voorbeeld van een unieke een leuke weggever. Aangezien we een groothandel zijn, werken we met een minimale aanvraag. Met 25 stuks kennen de drijvende sleutelhangers met logo echter een kleine oplage. Een ander voordeel is de snelle levertijden die wij hanteren; al vanaf 4 werkdagen heb jij de sleutelhangers met bedrukking in huis. Bij een lager aantal dan 25 stuks is de prijs op aanvraag. Bekijk details om meer over dit artikel te weten te komen.

Hoe ziet de service rondom bedrukte sleutelhangers eruit?

Drijvende sleutelhangers bedrukken wij in onze eigen drukkerij met logo of tekst, waardoor we scherpe prijzen en uitstekende kwaliteit kunnen garanderen. Bovendien kunnen we de bedrukte drijvende sleutelhangers snel en in grote getale leveren. Voor meer informatie over bedrukte sleutelhangers bedrukken of onze vele andere relatiegeschenken waaronder opvouwbare paraplus, kun je contact opnemen met onze klantenservice via +31 315 - 200 010. Het is tevens mogelijk om een vrijblijvende offerte of een gratis sample aan te vragen.