Fietslampjes bedrukken

Het weggeven van fietslampjes is een uitstekende manier om de veiligheid van medewerkers, relaties of klanten te bevorderen, terwijl je tegelijkertijd middels een logo bedrukking jouw bedrijf promoot. Bij Bedrukken.nl kunnen we fietslampjes geheel naar jouw wensen bedrukken in onze eigen drukkerij. Je hebt de mogelijkheid om jouw bedrijfsnaam, logo of een specifieke tekst op de lampjes te laten plaatsen.

Jaarlijks vinden er talloze ongelukken plaats omdat fietsers geen of slechte verlichting hebben. Het hebben van werkende voor- en achterlichten is cruciaal voor de veiligheid, zowel voor de fietser zelf als voor anderen op de weg. In situaties waarin het achterlicht niet functioneert, biedt een knipperlicht een praktische oplossing. Deze kunnen eenvoudig aan de jas of tas worden bevestigd, waardoor fietsers met een gerust hart op pad kunnen gaan.

5 artikelen

5 artikelen

Goed verlicht met knipperlichten

Natuurlijk is goede verlichting niet alleen essentieel voor fietsers, maar ook voor hardlopers en wandelaars die zich in het donker of bij mist op de weg bevinden. Of je nu op de fiets zit of te voet bent, met een knipperlicht zorg je ervoor dat je altijd goed zichtbaar bent voor andere weggebruikers.

Onze knipperlichten worden geleverd inclusief batterij en kunnen worden bedrukt met jouw bedrijfsnaam of logo. Een bedrukt knipperlicht is niet alleen een praktisch geschenk, maar ook een leuke manier om je bedrijf te promoten. Het is bijzonder geschikt als giveaway op beurzen en evenementen. Als je nog vragen hebt over het bedrukken van knipperlichten, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze specialisten!

Tampondruk

Fietslampjes worden bedrukt door middel van tampondruk. Bij tampondruk wordt de gewenste opdruk overgebracht van een cliché naar het fietslampje met behulp van een tampon, een flexibele siliconenrubberen stempel. Deze methode maakt het mogelijk om gedetailleerde en nauwkeurige bedrukkingen aan te brengen op verschillende soorten oppervlakken, waaronder fietslampjes. Tampondruk zorgt voor duurzame en kwalitatieve opdrukken die bestand zijn tegen slijtage en weersinvloeden, waardoor de bedrukking langdurig mooi blijft.

Besteladvies

Bij het bestellen van fietslampjes zijn er verschillende aspecten waar je rekening mee moet houden om ervoor te zorgen dat je de juiste keuze maakt. Hier zijn enkele belangrijke overwegingen:

  1. Type lampjes: Er zijn verschillende soorten fietslampjes, zoals voor- en achterlichten, knipperlichten, koplampen en achterlichten. Bepaal welk type lampjes het meest geschikt is voor jouw doeleinden.

  2. Verlichtingssterkte: Controleer de verlichtingssterkte van de lampjes om ervoor te zorgen dat ze voldoende helder zijn voor de beoogde toepassing, vooral als ze worden gebruikt in het donker of bij slecht zicht.

  3. Montagemogelijkheden: Let op hoe de lampjes gemonteerd kunnen worden op de fiets. Sommige lampjes worden bijvoorbeeld bevestigd aan het stuur of de zadelpen, terwijl andere op de kleding van de fietser kunnen worden geklemd.

  4. Energiebron: Controleer of de lampjes batterijen nodig hebben en zo ja, welk type batterijen ze vereisen. Sommige fietslampjes zijn oplaadbaar via USB, wat handig kan zijn om batterijkosten te besparen.

  5. Waterbestendigheid: Als de lampjes buiten worden gebruikt, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat ze waterbestendig zijn om schade door regen of vocht te voorkomen.

  6. Bedrukkingsopties: Als je de lampjes wilt bedrukken met je logo of bedrijfsnaam, controleer dan de beschikbare bedrukkingsmogelijkheden en de maximale grootte van de bedrukking.

  7. Kwaliteit en duurzaamheid: Overweeg de kwaliteit van de lampjes en kies voor duurzame opties die lang meegaan en bestand zijn tegen dagelijks gebruik.

Laden...

Laden...