Gekleurde mokken bedrukken

Wil je echt opvallen met je promotiemateriaal? Overweeg dan om gekleurde mokken te bedrukken met je logo of boodschap. Gekleurde mokken trekken namelijk direct de aandacht en geven je bedrijf een frisse en dynamische uitstraling.

Bij Bedrukken.nl hebben we een ruime keuze aan gekleurde mokken die allemaal te personaliseren zijn met je eigen ontwerp. Of je nu kiest voor felle kleuren om echt op te vallen of juist voor subtiele tinten die passen bij je huisstijl, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Door je logo of boodschap op een gekleurde mok te laten bedrukken, zorg je ervoor dat je merk opvalt en blijft hangen bij je doelgroep. Of het nu gaat om het weggeven van relatiegeschenken, het promoten van een evenement of het inrichten van je bedrijfskantine, bedrukte gekleurde mokken zijn een effectieve manier om je boodschap over te brengen.

Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en laat je inspireren door onze kleurrijke collectie gekleurde mokken!

Oplopende volgorde

Artikelen 13-16 of 16

Pagina
  1. Metalen emaille mok Silver
    Vanaf € 2,65 p/st bij 25 stuks
    Vanaf € 2,26 Bij 500 stuks
  2. Mok Bokun
    Vanaf € 3,01 p/st bij 25 stuks
    Vanaf € 2,48 Bij 500 stuks
  3. Vintage keramische mok
    Vanaf € 3,91 p/st bij 25 stuks
    Vanaf € 3,11 Bij 500 stuks
  4. Beoordeling:
    80%
    Keramische moderne koffiemok
    Vanaf € 4,08 p/st bij 25 stuks
    Vanaf € 3,24 Bij 500 stuks

Artikelen 13-16 of 16

Pagina

Kunnen gekleurde mokken goed bedrukt worden?

Ja, gekleurde mokken kunnen uitstekend worden bedrukt met verschillende ontwerpen, logo's of teksten. Het bedrukken van gekleurde mokken vereist echter specifieke druktechnieken om ervoor te zorgen dat de bedrukking goed tot zijn recht komt op de gekleurde achtergrond.

Bij Bedrukken.nl gebruiken we geavanceerde druktechnieken, zoals zeefdruk en sublimatiedruk, om ervoor te zorgen dat de bedrukkingen op gekleurde mokken helder, levendig en duurzaam zijn. Zeefdruk is bijvoorbeeld ideaal voor het bedrukken van gekleurde mokken met eenvoudige ontwerpen en solide kleuren, terwijl sublimatiedruk wordt gebruikt voor gedetailleerde afbeeldingen en full-colour ontwerpen.

Onze ervaren drukkers zorgen ervoor dat het gekozen ontwerp perfect wordt overgebracht op de gekleurde mokken, zodat je een hoogwaardig en professioneel resultaat krijgt. Of je nu kiest voor felgekleurde mokken of meer ingetogen tinten, wij zorgen ervoor dat je bedrukking opvalt en lang mooi blijft.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over het bedrukken van gekleurde mokken en ontdek hoe we je kunnen helpen om je merk te laten opvallen!

Kleine oplage mokken bestellen

Bij ons kun je zowel kleine als grote oplages gekleurde mokken bestellen, met een minimum van slechts 24 stuks. Dankzij onze ruime voorraad kunnen we snelle leveringen garanderen, zodat je jouw favoriete mokken snel in huis hebt. Bovendien stellen onze eigen voorraad en productie ons in staat om de mokken tegen voordelige prijzen te bedrukken en te leveren.

Je hebt de keuze om een kleinere opdruk aan één zijde van de mok te plaatsen, of om de mok volledig rondom te laten bedrukken. Als je echt indruk wilt maken op de ontvanger en de mokken wilt gebruiken als effectief reclamemiddel, raden wij aan om te kiezen voor een bedrukking rondom de mok. Op die manier valt jouw boodschap gegarandeerd op en blijft jouw merk goed in het zicht van de gebruiker.

Mokken bedrukken: onze service

Bij Bedrukken.nl bieden we een uitgebreid assortiment gekleurde mokken aan, die zeer geschikt zijn als relatiegeschenken. Onze prioriteit ligt bij precisie en kwaliteit, daarom zorgen we met de grootste zorg voor een prachtige opdruk op de mokken. We bedrukken de mokken in onze eigen drukkerij, waar vakbekwame drukkers met jarenlange ervaring werken. Heb je de gewenste mokken gevonden? Dan kun je eenvoudig een offerte aanvragen of de mokken direct online bestellen. Door de mokken te laten bedrukken met een bedrijfsnaam of persoonlijke naam in combinatie met een logo, zorg je ervoor dat jouw bedrijf gegarandeerd opvalt. Voor het bedrukken van gekleurde mokken ben je bij ons aan het juiste adres. Ook voor ander servies, zoals kop en schotels, kun je bij ons terecht.