Zonnebrand

We weten allemaal hoe belangrijk zonnebrand is. Het beschermt ons tegen de schadelijke invloeden van de zon. Zonnebrandmiddelen zijn er in verschillen soorten en maten. Zonnebrand is verkrijgbaar in een spray, lotion of crème. Zonnebrand kan ingezet worden als relatiegeschenk of promotieartikel. Laat zonnebrand bedrukken met (bedrijfs)naam, logo of tekst. Door zonnebrand weg te geven, draagt jouw bedrijf bij aan de gezondheid van je relaties, klanten of medewerkers. Het is een populaire give-away in de zomer. Ook op (vakantie)beurzen, evenementen en festivals zijn bedrukte zonnebrandcrèmes populaire weggevertjes. Wil je meer informatie over zonnebrand bedrukken? Stuur een e-mail naar [email protected] of bel ons op +31 315-200010.

Oplopende volgorde

3 artikelen

 1. Beoordeling:
  100%
  60 ml zonnebrandcrème SPF 30
  Vanaf € 1,90 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,51 Bij 1000 stuks
 2. Zonnebrandcrème Suncare
  Vanaf € 1,36 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,12 Bij 1000 stuks
 3. Zonnebrand in tube Suncare
  Vanaf € 1,39 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,15 Bij 1000 stuks

3 artikelen

Hoe wordt zonnebrand bedrukt?

Zonnebrand bedrukken we door middel van tampondruk in eigen drukkerij. Kies voor een opdruk van maximaal vier kleuren en wij zorgen ervoor dat je (bedrijfs)naam, logo of tekst op de zonnebrand gedrukt wordt. Ook een full colour sticker is mogelijk. Met je eigen bedrukte zonnebrandcrème laat je zien dat je het beste met je relaties voor hebt. Door jouw merk aan zonnebrand te koppelen, geef je het signaal af dat je je relaties wilt beschermen. Niet alleen voor de zomer, maar ook tijdens de wintersportvakantie komt zonnebrand goed van pas. Kies voor onze zonnebrandcreme Suncare met SPF30 in handig flacon. Door de karabijnhaak is hij eenvoudig mee te nemen. Vind je een zonnebrandstick net iets fijner in gebruik of neem je deze graag mee in je tas als extra bescherming? Dan raden wij aan om de zonnebrandstick spf 30 te bestellen. Bedrukte zonnebrand wordt regelmatig ingezet als promotieartikel door bedrijven die op de vakantiebeurs staan, maar ook reisorganisaties en reisbureaus delen bedrukte zonnebrandcrèmes graag uit. Ze vergroten hun naamsbekendheid en aangezien zonnebrand vaak op vakantie wordt gebruikt, maken ze internationaal reclame voor hun merk.

Bij Bedrukken.nl kan je kiezen uit deze opties: -

 • Zonnebrand bedrukken met bedrijfslogo
 • Zonnebrand bedrukken met tekst
 • Zonnebrand bedrukken met full colour sticker

Waarom is zonnebrand zo belangrijk?

Het is belangrijk om je huid te beschermen tegen de straling van de zon. We hebben het hier over UV-straling. We hebben zon nodig om aan onze dagelijkse dosis vitamine D te komen, maar dit moet wel op een veilige manier gebeuren. Het gebruik van zonnebrand blokkeert UV-straling die anders de huid binnendringt. Gebruik je geen zonnebrand en verbrand je regelmatig in de zon, dan verhoogt dit de kans op huidkanker. Dit wil niemand. Door zonnebrand te smeren gaan we tekenen van huidveroudering tegen, zoals lijntjes, rimpels en pigmentvlekken. Bij de aanschaf van zonnebrand is het belangrijk om te kijken naar de factor. Er wordt aangeraden om minimaal factor 30 te gebruiken om zo verbranding te voorkomen.

Kan ik een kleine oplage bedrukte zonnebrand bestellen?

Zonnebrandcrèmes zijn populaire relatiegeschenken en promotiemateriaal. Wil je liever geen honderden bedrukte zonnebrandcrèmes bestellen? Ook dan kan je bij ons terecht. Bij ons kan je zowel een grote als kleine oplage zonnebrand laten bedrukken. Wij bedrukken in een kleine oplage vanaf 50 stuks. Kies voor zonnebrand met opdruk en laat een goede indruk achter.

Contact

Bij Bedrukken.nl staan precisie en kwaliteit hoog in het vaandel. Daarom bieden wij alleen bedrukte zonnebrand van topkwaliteit. Wij bedrukken zonnebrand in eigen drukkerij. Daarnaast beschikken we over een eigen voorraad. Hierdoor hanteren we scherpe prijzen en kunnen we snel leveren. Online kan je een offerte aanvragen of je kan direct een bestelling plaatsen. Zet bedrukte zonnebrand in als relatiegeschenk of promotieartikel en vergroot je naamsbekendheid. Op zoek naar andere relatiegeschenken in de sector vrije tijd en reizen? Stel je vraag via chat, e-mail of bel ons op +31 315-200010.