IJskrabbers bedrukken

Tijdens de wintermaanden, wanneer autoruiten bedekt zijn met ijs, is een bedrukte ijskrabber een praktisch relatiegeschenk. Deze handige tool verwijdert snel en efficiënt ijs, waardoor je relaties veilig de weg op kunnen. Een ijskrabber bespaart tijd en moeite wanneer ze de weg op moeten. Overweeg een ijskrabber met handschoen als je koude handen wilt voorkomen. Door ijskrabbers te laten bedrukken en ze in te zetten als relatiegeschenk, laat je zien dat je om je relaties geeft, zelfs tijdens koude dagen. Zorg ervoor dat je je ijskrabbers met logo op tijd bestelt, vooral omdat ze in de winterperiode snel uitverkocht kunnen raken.

8 artikelen

8 artikelen

IJskrabbers met logo snel geleverd

Wil je jouw bedrijfslogo op ijskrabbers laten drukken en deze snel in handen hebben? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We begrijpen dat tijdens de winterperiode een effectieve ijskrabber onmisbaar is, daarom zorgen wij voor een snelle levering van jouw gepersonaliseerde ijskrabbers. Of je nu een standaard ijskrabber wilt bedrukken of een speciaal model met handschoen, wij staan klaar om je bestelling snel te verwerken. Neem contact met ons op voor een offerte en ontvang binnenkort jouw bedrukte ijskrabbers, klaar om de autoruiten van jouw relaties ijsvrij te maken.

Krabben in stijl: personaliseer je ijskrabbers met logo

Krabben met stijl: personaliseer je ijskrabbers met logo

Bij ons vind je een uitgebreide voorraad ijskrabbers die snel en gemakkelijk te bestellen zijn. Op onze website ontdek je de perfecte ijskrabber voor jouw bedrijf en je relaties. Voordat je bestelt, zorgen wij altijd voor een gratis digitaal drukvoorbeeld. Zo krijg je direct een idee van hoe jouw bedrukte ijskrabbers met logo eruit zullen zien. Twijfel je over de kleur? Dan raden we aan om de kleur van de ijskrabber te laten aansluiten bij jouw huisstijl. Naast de standaard kleuren bieden we ook ijskrabbers in opvallende kleuren aan. En als je de voorkeur geeft aan een duurzame ijskrabber met een natuurlijke uitstraling, bekijk dan zeker onze bamboe ijskrabber Scratchy.

Hoe worden ijskrabbers bedrukt?

In de meeste gevallen maken we gebruik van tampondruk om onze ijskrabbers te bedrukken. Voor ijskrabbers met een functionele handschoen wordt een speciale transfer gebruikt om het logo op de handschoen aan te brengen. Ook klanten met full colour logo's kunnen bij ons terecht, omdat we de mogelijkheid bieden om ijskrabbers digitaal te printen. Logo's kunnen worden aangeleverd in gangbare vector bestandsformaten zoals .EPS, .AI of .PDF. Onze focus ligt op duurzaamheid; we zorgen ervoor dat de opdruk bestand is tegen slijtage en goed op de ijskrabbers blijft zitten. Dit alles gebeurt in onze 100% energieneutrale eigen drukkerij op Nederlandse bodem.

Service

Wanneer je bedrukte ijskrabbers bestelt, kun je een uitstekende service verwachten van ons team. Hier is een overzicht van de service die je mag verwachten:

  1. Gratis digitaal drukvoorbeeld: Voordat we overgaan tot productie, maken we altijd een gratis digitaal drukvoorbeeld voor je op. Hierop kun je precies zien hoe jouw bedrukte ijskrabbers eruit zullen zien met het gekozen logo of ontwerp.

  2. Advies over kleur en ontwerp: Als je twijfelt over de kleur of het ontwerp van de ijskrabbers, staan onze experts klaar om je te adviseren. We helpen je graag bij het kiezen van de beste opties die passen bij jouw bedrijfsstijl en branding.

  3. Diverse druktechnieken: We bieden verschillende druktechnieken aan, waaronder tampondruk en digitale print, om ervoor te zorgen dat jouw logo of ontwerp perfect wordt weergegeven op de ijskrabbers.

  4. Snelle levering: We streven ernaar om je bestelling zo snel mogelijk te verwerken en te leveren. Afhankelijk van de beschikbaarheid en de druktechniek kan dit binnen enkele dagen zijn.

  5. Kwaliteitscontrole: Voordat we de ijskrabbers verzenden, worden ze zorgvuldig gecontroleerd om ervoor te zorgen dat ze aan onze hoge kwaliteitsnormen voldoen. We willen ervoor zorgen dat je tevreden bent met je bestelling.

  6. Duurzaamheid: Als onderdeel van onze toewijding aan duurzaamheid, maken we gebruik van milieuvriendelijke materialen en processen in onze productie.

Kortom, wanneer je bedrukte ijskrabbers bij ons bestelt, kun je rekenen op een uitstekende service en hoogwaardige producten die aan je verwachtingen voldoen.

Laden...

Laden...