IJskrabbers bedrukken

In de winter, wanneer autoruiten bevroren zijn, is een bedrukte ijskrabber een handig relatiegeschenk. Deze duurzame tool verwijdert snel en effectief ijs, zodat je relaties veilig kunnen rijden. Een ijskrabber bespaart tijd wanneer je de weg op wilt. Kies voor een ijskrabber met handschoen als je koude handen wilt vermijden. Laat ijskrabbers bedrukken, zet ze in als relatiegeschenk zodat je laat blijken dat je aan je relaties denkt op de koude dagen. Zorg dat je je ijskrabbers met logo op tijd bestelt, aangezien ze in de winterperiode snel uitverkocht raken.

Oplopende volgorde

8 artikelen

 1. Goedkope ijskrabber Arctic
  Vanaf € 0,69 p/st bij 150 stuks
  Vanaf € 0,48 Bij 2500 stuks
 2. Kunststof ijskrabber
  Vanaf € 1,92 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,53 Bij 1000 stuks
 3. IJskrabber met handschoen
  Vanaf € 1,23 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 1,02 Bij 2500 stuks
 4. IJskrabber/parkeerkaart
  Vanaf € 0,86 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,68 Bij 2500 stuks
 5. Transparante ijskrabber
  Vanaf € 0,96 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,75 Bij 2500 stuks
 6. IJskrabber Isaac
  Vanaf € 0,25 p/st bij 500 stuks
  Vanaf € 0,17 Bij 10000 stuks
 7. IJskrabber en sneeuwborstel
  Vanaf € 6,82 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 5,94 Bij 500 stuks
 8. IJskrabber Jade
  Vanaf € 1,97 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,57 Bij 1000 stuks

8 artikelen

IJskrabbers met logo snel geleverd

Het Nederlandse weer is wispelturig en voor je het weet dalen de temperaturen onder het vriespunt. Wil je snel een promotieartikel bestellen? Overweeg dan ijskrabbers bedrukken met snelle levertijden. Wij kunnen al vanaf 4 werkdagen bedrukte ijskrabbers met logo leveren. Een mooi voorbeeld is onze ijskrabber Arctic. Deze ijskrabber is op voorraad waardoor ze, inclusief opdruk, zo snel geleverd kunnen worden.

Krabben in stijl: personaliseer je ijskrabbers met logo

Wij hebben een ruime voorraad ijskrabbers, welke eenvoudig en snel besteld kunnen worden. Op deze pagina vind je de ideale ijskrabber voor jouw bedrijf én je relaties. Voorafgaand aan je bestelling zullen wij altijd een gratis digitaal drukvoorbeeld opmaken. Op deze manier kan je direct zien hoe jouw bedrukte ijskrabbers met logo eruit zullen zien. Twijfel je over de kleur? Dan adviseren wij om de kleur van de ijskrabber te matchen met jouw huisstijl. Naast de standaard kleuren, bieden wij ook ijskrabbers in opvallende keuren aan. Ga je het liefst voor een duurzame ijskrabber met een natuurlijke uitstraling? Dan adviseren wij de bamboe ijskrabber Scratchy.

Hoe worden ijskrabbers bedrukt?

In de meeste gevallen worden onze ijskrabbers bedrukt met tampondruk. Voor ijskrabbers met functionele handschoen wordt een speciale transfer gebruikt om het logo op de handschoen aan te brengen. Klanten met full colour logo’s kunnen ook bij ons terecht. Wij bieden namelijk de mogelijkheid om ijskrabbers digitaal te printen. Het aanleveren van logo’s kan in gangbare vector bestandsformaten zoals .EPS, .AI of .PDF. Onze focus ligt op duurzaamheid; wij zorgen ervoor dat de opdruk bestand is tegen slijtage en goed op de ijskrabbers blijft zitten.

Contact

Als je minder dan het minimum aantal wilt bestellen, dien dan online een offerteaanvraag in of neem contact met ons op. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel en we streven ernaar om aan al jouw wensen te voldoen. Bij ons kun je al ijskrabbers laten bedrukken vanaf 10 stuks. Bedrukte ijskrabbers met logo zijn originele relatiegeschenken voor de winter.