Feestdagen

Feestdagen zijn het perfecte moment om jouw relaties te verrassen met een mooi cadeau. Door een relatiegeschenk te geven, laat je zien dat je jouw klanten, medewerkers of collega’s waardeert. Hen regelmatig verrassen is een goede basis voor een sterke relatie. De mogelijkheden van artikelen rondom feestdagen zijn veelzijdig; van een kleine attentie met Pasen tot een uitgebreid kerstpakket bijvoorbeeld. Heb je vragen over één van onze producten die ingezet kunnen worden tijdens de feestdagen? Bel ons dan op +31 315 – 200 010 of mail naar [email protected].

Let op: deze categorie bevat seizoensgebonden artikelen, waardoor het kan voorkomen dat producten tijdelijk niet leverbaar zijn

Artikelen 1-12 van 221

Verschillende soorten feestdagen

Het mooie van feestdagen is dat ze meerdere keren per jaar plaatsvinden. Van onder meer Oud & Nieuw tot Valentijnsdag en van Pasen tot aan Koningsdag en Kerstmis. Voor iedere feestdag zijn er bepaalde relatiegeschenken bedacht. Afhankelijk aan wie je het cadeau geeft, kun je kiezen voor een functioneel cadeau (aan een klant die je wellicht minder goed kent) of voor een persoonlijk cadeau (aan een collega of medewerker).

Relatiegeschenken voor feestdagen

Relatiegeschenken inzetten tijdens speciale gelegenheden zoals feestdagen is een uitstekend idee. Je hebt inmiddels een mooie gelegenheid om het relatiegeschenk aan te koppelen. Zo kun je Pasen of Kerstmis aangrijpen om jouw relaties te voorzien van een brievenbusdoosje met paaseieren of een kerstpakket, dat zowel nuttig als heerlijk kan zijn. Aan het einde van het jaar geef je vaak een geschenk om je relaties te bedanken voor hun vertrouwen of verras je jouw collega’s voor een jaar hard werken. Je toont in ieder geval je loyaliteit én dankbaarheid.

Voorbeelden van relatiegeschenken voor feestdagen

Feestdagen vinden meerdere keren per jaar plaats en zijn uitermate geschikt om cadeaus uit te delen. Afhankelijk van de soort feestdag kun je kiezen voor een liefdevol presentje voor Valentijnsdag, een gepersonaliseerd cadeau voor Pasen of een goedgevuld Kerstpakket. Die kun je zelf samenstellen met bijvoorbeeld een bamboe snijplank die met naam is gegraveerd, een cadeaubon en een aantal lekkernijen.

Contact

Vaak worden de feestdagen samen gevierd met familie, vrienden of collega’s. Dat betekent dat een bedrukt relatiegeschenk onder veel ogen komt en jouw bedrijfslogo ook door anderen gezien wordt. Bekijk al onze geschenken in deze feestdagen-categorie en kies de producten die best passen bij je wensen, doelgroep en budget. Voordat we jouw bestelde producten gaan bedrukken, ontvang je een drukproef om te beoordelen of het naar wens is. Na jouw akkoord starten we het drukproces. Heb je vragen over het bedrukken van relatiegeschenken? Stuur ons dan een mailtje op [email protected] of bel ons op +31 315 – 200 010.

Laden...