Kleding en caps

Professionele bedrijfskleding met logo draagt bij aan een verzorgde uitstraling, uniformiteit, identificatie, waardering en gratis reclame. Het dragen van bedrijfskleding met het logo van je bedrijf straalt professionaliteit uit, bevordert eenheid binnen het team, vergemakkelijkt de identificatie van medewerkers, toont waardering voor het personeel en fungeert als een effectief marketingmiddel.

Artikelen 49-60 van 365

Druktechnieken kleding

Er zijn verschillende druktechnieken die kunnen worden gebruikt voor het bedrukken van kleding. Enkele veelvoorkomende druktechnieken zijn:

  1. Zeefdruk: Dit is een van de meest gebruikte druktechnieken voor kleding. Hierbij wordt een sjabloon (zeef) gebruikt om inkt door te drukken op het textiel. Het is ideaal voor grote oplagen en levert duurzame resultaten op.

  2. Digitale druk (Direct-to-Garment, DTG): Deze techniek maakt gebruik van inkjetprinters om afbeeldingen rechtstreeks op kledingstukken te printen. Het is geschikt voor complexe ontwerpen en kleurrijke afbeeldingen, maar minder geschikt voor grote oplagen.

  3. Transferdruk: Bij deze techniek wordt een ontwerp op speciaal papier gedrukt en vervolgens met warmte en druk overgebracht op het kledingstuk. Het is geschikt voor gedetailleerde ontwerpen en kleine oplagen.

  4. Borduren: Dit is een klassieke techniek waarbij een ontwerp met naald en draad op het textiel wordt gestikt. Borduren zorgt voor een luxe uitstraling en is zeer duurzaam.

  5. Sublimatiedruk: Dez

Laden...