Filter
Categorie Kunststof sleutelhangers Filters
Prijs:
€0 €4

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Kunststof sleutelhangers bedrukken

Sorteren op:

Kunststof sleutelhangers bedrukken met logo

Kunststof sleutelhangers zijn vaak flexibel en bestand tegen diverse weersomstandigheden. Deze kunststof sleutelhangers bedrukken wij in verschillende soorten en maten. Zelfs custom made is mogelijk. Met kunststof sleutelhangers kun je veel verschillende kanten op. Als makelaar ga je bijvoorbeeld voor de plastic sleutelhanger in huis-vorm. Binnen ons assortiment kunststof sleutelhangers vind je altijd iets dat aansluit bij je dienstverlening.

Een kunststof sleutelhanger kan prima dienen als relatiegeschenk of promotieartikel. Iedereen gebruikt wel één of meerdere sleutelhangers tijdens zijn of haar dagelijks leven. Wanneer we kunststof sleutelhangers bedrukken met een persoonlijke tekst of logo, komt deze dus vanzelfsprekend vaak in het zicht. Kunststof sleutelhangers bedrukken wij professioneel, snel en goedkoop in onze eigen drukkerij.


Kunststof sleutelhangers bedrukken tegen de scherpste prijzen

Kunststof sleutelhangers bedrukken met logo tegen de scherpste prijzen kan bij bedrukken.nl. Kom origineel voor de dag door relaties en collega’s te verrassen met een bedrukte kunststof sleutelhangers ter promotie en ondersteuning van de marketingacties. Door sleutelhangers met opdruk in te zetten als relatiegeschenk kweek je niet alleen goodwill, ook de naamsbekendheid zal worden vergroot.

Kunststof sleutelhangers bedrukken in eigen drukkerij

Binnen onze groothandel hebben wij diverse goedkope sleutelhangers voldoende op voorraad. Alle kunststof sleutelhangers bedrukken wij in eigen moderne drukkerij, waardoor wij direct controle uit kunnen oefenen op de kwaliteit van de bedrukking. Iedereen vindt het geven en krijgen van bedrukte sleutelhangers als attentie een leuk en vriendelijk gebaar wat ook zeer zeker van pas zal komen. De ontvangers van de sleutelhangers met logo zullen je reclame iedere keer onder ogen krijgen, wanneer de sleutelhangers worden gebruikt.

Ook voor ondernemingen, scholen en gemeenten die snel relatiegeschenken sleutelhangers nodig hebben zijn wij graag van dienst. Met ruim 30 medewerkers zijn wij in de gelegenheid om sleutelhangers met bedrukking binnen een zeer korte periode te leveren. Voorafgaand aan de bestelling zullen wij je een drukvoorstel toesturen. Zo krijg je een goed beeld hoe wij de kunststof sleutelhangers bedrukken met jouw logo of reclametekst. Heb je vragen over hoe wij een kunststof sleutelhanger bedrukken? Neem dan contact op met bedrukken.nl, groothandel en specialist in het leveren van bedrukte sleutelhangers. Bestel nu snel sleutelhangers als relatiegeschenk en ontvang een gratis drukvoorstel.

✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact