Sporttassen

Heb jij sportieve relaties die regelmatig een bezoekje brengen aan de sportschool? Of heb jij een nieuwe sportschool geopend en wil je meer naamsbekendheid in de regio? Laat dan sporttassen bedrukken naar wens. Denk aan bedrukking met een bedrijfsnaam, logo of tekst. De meeste sporttassen zijn voorzien van diverse vakken, zodat je ook kleine spulletjes zoals sleutels, je telefoon, USB stick en een draadloze telefoonoplader eenvoudig mee kan nemen. De sporttassen in ons assortiment kunnen ook ingezet worden als reistassen. Als je relaties een weekendje weggaan, komt een weekendtas goed van pas. Maar ook tijdens een zakenreis moeten er behoorlijk wat spullen meegenomen worden. Verblijd je relaties met een, door jou exclusief ontworpen, sporttas. Wil je meer informatie over sporttassen bedrukken? Neem contact met ons op. Stuur een e-mail naar [email protected] of bel naar +31 315-200010.

Oplopende volgorde

23 resultaten

Pagina
 1. Polyester sport-/reistas
  Vanaf € 11,64 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 7,86 Bij 250 stuks
 2. Luxe sport-/reistas
  Vanaf € 16,08 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 14,42 Bij 250 stuks
 3. Sporttas Novo
  Vanaf € 9,20 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 5,64 Bij 250 stuks
 4. Polyester sporttas Parana
  Vanaf € 12,20 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 8,81 Bij 250 stuks
 5. Polyester (600D) sport/reistas
  Vanaf € 10,33 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 6,64 Bij 250 stuks
 6. Goedkope sporttas
  Vanaf € 10,91 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 7,88 Bij 250 stuks
 7. Polyester (600D) sporttas
  Vanaf € 11,45 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 8,27 Bij 250 stuks
 8. Sport- of reistas Leis
  Vanaf € 14,03 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 11,40 Bij 250 stuks
 9. Sporttas Messi
  Vanaf € 13,55 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 11,01 Bij 250 stuks
 10. Polyester (600D) reistas
  Vanaf € 11,59 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 8,37 Bij 250 stuks
 11. Bowlingbag Vintage
  Vanaf € 12,19 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 9,53 Bij 250 stuks
 12. Polyester sporttas / reistas
  Vanaf € 11,30 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 7,63 Bij 250 stuks

23 resultaten

Pagina

Kan ik sporttassen bedrukken met logo?

Sporttassen kunnen bedrukt worden naar wens met een logo, naam of tekst. Sporttassen bedrukken is een goede manier van reclame maken op het sportveld. Laat zien dat je de plaatselijke sportvereniging een steuntje in de rug biedt. Daarnaast zijn sporttassen met bedrukking het ideale relatiegeschenk op evenementen. Sporten en gezond leven worden steeds belangrijker.

Twijfel je over het juiste relatiegeschenk tijdens sportieve evenementen? Wil je een leuk cadeau weggeven, je bedrijf promoten en tegelijkertijd de zakelijke relaties versterken? Laat dan sporttassen bedrukken bij Bedrukken.nl. Sporttassen met logo zijn bruikbaar en origineel tegelijk. Bijna iedereen gaat wel eens sporten; hetzij in de sportschool, hetzij buiten. Maar waar het sporten ook plaatsvindt, de juiste benodigdheden moeten altijd mee in de sporttas: een flesje water, gepaste kleding en een schone handdoek.

Sporttassen bedrukken als relatiegeschenk

Door sporttassen als relatiegeschenk te kiezen, kun je je bedrijf op subtiele wijze promoten bij een groot publiek. Immers, de sporttassen bedrukken wij allemaal met eigen gekozen logo of bedrijfsnaam. Die tas nemen je zakenrelaties vervolgens mee naar de sportschool, de stad en het park. Zo wordt jouw bedrijf op de meest uiteenlopende plekken gepromoot. En dat allemaal door het kiezen van een leuk, nuttig relatiegeschenk.

Eén van onze best verkochte sporttassen is de 600D polyester sporttas. De tas is voorzien van een voorvak met rits, korte draagbanden met klittenbandsluiting en een verstelbare schouderband. De sporttas met ritsvak is in diverse kleuren leverbaar. De minimale afname van deze sport bag is 25 stuks. Liever een kleine oplage bedrukte sporttassen? In overleg kunnen we je een aangepaste prijsopgave toesturen. Wij hanteren snelle levertijden.

Hoe bedrukken we sporttassen in eigen drukkerij?

Sporttassen bedrukken met logo of tekst wordt in de meeste gevallen gedaan middels transferdruk. Het hele proces na bestelling is als volgt: je ontvangt eerst een gratis digitale proefdruk ter controle. Dit is als het ware een schets van de door jouw bestelde sporttas met daarop het logo geplaatst op ware grootte of op schaal.

Na goedkeuring van de digitale proefdruk wordt het logo op een zogenaamde film gezet door onze grafische afdeling. Deze film wordt vervolgens belicht op een zeefraam in onze doka, waardoor er een afdruk van het logo op het gaas van het zeefraam ontstaat. Vervolgens wordt dit raam op een carrousel geplaatst en gaan onze drukkers de inkten mengen. De drukinkten worden aangebracht op het zeefraam en worden middels een rakel op de aangelegde sporttas bedrukt, vervolgens even met een speciale warmtelamp om de bedrukking vast te laten zetten en je bedrukte sporttas is klaar. Bij meerkleurendruk en sluitend drukwerk raden wij aan om de sporttassen middels transferdruk te laten drukken. Laat jij je sporttassen bedrukken bij Bedrukken.nl, dan weet je dat je alles zonder problemen uit handen kunt geven, want sporttassen bedrukken we nooit zonder eerst jouw akkoord.

Sporttassen bedrukken ter promotie

Aan jou de keuze welke sporttas het beste bij het bedrijfsimago past. In het brede assortiment van Bedrukken.nl vind je opvouwbare sporttassen, kindersporttassen, sporttassen die tevens als reistas kunnen dienen en zelfs sporttassen op wielen. Bovendien kun je kiezen uit verschillende formaten en pms kleuren. Je ideale sporttas zit er ongetwijfeld tussen. Een sporttas met een rits en verstelbare schouderband of een reistas met diverse vakken en afneembare schouderband. Heb je nog vragen over sporttassen bedrukken, dan kun je altijd contact opnemen met onze specialisten. Zij kunnen je alles vertellen over de materialen en de druktechnieken.

Welke sporttas je ook uitzoekt, bij Bedrukken.nl kun je altijd rekenen op een goede kwaliteit van het product, een snelle afhandeling van de bestelling, een prima service en een snelle levering. Op die manier wordt niet alleen de tevredenheid van je zakenrelaties gewaarborgd, maar ook die van jou.

Contact

Heb je vragen over sporttassen bedrukken of wil je persoonlijk advies? Wij helpen je graag. Stuur een e-mail naar [email protected] of bel naar +31 315-200010. Ook andere relatiegeschenken zoals eco tassen, VR brillen, opvouwbare paraplus en pennen bedrukken we naar wens. De algemene voorwaarden vind je op onze website.