Memoblokken bedrukken

Tegenwoordig maken mensen van allerlei zaken notities in hun telefoon. Maar veel mensen vinden het nog steeds fijn om dingen op te schrijven, hiervoor bieden memoblokken utikomst.

11 artikelen

11 artikelen

Kan ik memoblokken bedrukken in kleine oplage?

Bij ons kan je memoblokken laten bedrukken in grote en kleine oplage. Zodra het gewenste aantal lager ligt dan onze minimale afname, kan je hiervoor een offerte aanvragen. In ons assortiment memoblokken vind je magneten, memoclips en memohouders, notitieblokken en notitieboekjes. Ook duurzame relatiegeschenken zoals gerecyclede en bamboe notitieboekjes kan je bij ons laten bedrukken. Ondanks het digitale tijdperk wordt memoblokken bedrukken nog vaak gedaan. Op elk kantoor en in ieder klaslokaal zijn er wel een aantal te vinden. Omdat deze artikelen veel gebruikt worden, zijn ze ook uitstekend te gebruiken om je naamsbekendheid te vergroten. Memoblokken bedrukken wij geheel naar jouw wens. Van bedrukte cliphouders tot zelfklevende memoblokjes. Memoblokken kunnen ook ingezet worden als give-aways. Maak een leuke combi set met eco pennen, metalen pennen, stylus pennen, Parker pennen of onze Senator pennen. We kunnen pennen bedrukken in onze drukkerij of we laten de pennen graveren naar wens.

Een populair artikel in ons brede assortiment is het gekleurde notitieboekje A5 met een harde cover. Het notitieboekje is geproduceerd uit gerecycled gelinieerd papier. Geschikt voor bedrijven die een groen imago willen uitstralen. De minimale afname is 50 stuks. Liever een kleine oplage bedrukte notitieboekjes bestellen? In overleg kunnen we een aangepaste prijsopgave toesturen. Wij hanteren een snelle levering voor de bedrukte notitieboekjes.

Memoblokken bedrukken in eigen drukkerij

Memoblokken bedrukken we met machines uit onze eigen drukkerij. Door de combinatie van kennis, ervaring en de juiste apparatuur, kunnen wij artikelen naar uiterste perfectie bedrukken. Om je alvast een goed beeld te geven van het eindresultaat, sturen we je - voorafgaand aan je bestelling - altijd een gratis digitale drukproef. Een digitale drukproef is een schets van het relatiegeschenk met de gewenste bedrukking. Zo kan je vooraf zien hoe en waar de bedrukking komt. Na jouw akkoord, zullen we de memoblokken bedrukken. Memoblokken bedrukken we in de meeste gevallen met de tampondruk. Ook veel van onze reclame penen, oranje artikelen, auto zonneschermen en speelkaarten bedrukken we met de tampondruk.

Laden...

Laden...