Mokken bedrukken

Het is een bijzondere ervaring om te weten dat we al meer dan 20 jaar onze mokken bedrukken in eigen drukkerij. Dit proces is zorgvuldig en met toewijding uitgevoerd, met speciale keramische inkten die we zeefdrukken op transfers. Deze transfers worden met de hand op de mokken geplaatst, waarna de mokken op hoge temperaturen (minimaal 800 graden) in de oven worden gebakken. Het resultaat mag er zijn: een prachtige, vaatwasmachinebestendige mok met jouw logo erop.

Hier zijn enkele belangrijke punten om te onthouden:

 • We bieden altijd een gratis drukvoorstel aan voordat we beginnen met bedrukken.
 • We kunnen nog snellere levertijden aanbieden indien nodig, na overleg.
 • De bedrukking is vaatwasmachinebestendig, wat betekent dat je mokken langdurig mooi blijven, zelfs na herhaaldelijk gebruik en wassen.

Oplopende volgorde

1 artikel

 1. Azteek 340 ml keramische mok
  Vanaf € 4,29 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 3,51 Bij 500 stuks

1 artikel

Waar kan ik mokken laten bedrukken?

Het bedrukken van mokken biedt tal van mogelijkheden: van de buiten- tot de binnenkant, en zelfs de onderkant van de mokken kan van opdruk worden voorzien. Er zijn dus verschillende mogelijkheden in het bedrukken van mokken. Wij bieden de volgende opties aan:

 • Binnenkant mok bedrukken
 • Buitenkant mok bedrukken
 • Onderkant mok bedrukken
 • Bodem mok bedrukken

Bovendien kunnen we mokken ook aan één zijde bedrukken. Wil je het liefst een opvallende mok? Dan bestaat ook de mogelijkheid om de gehele mok rondom te bedrukken. En voor een extra impactvolle uitstraling kun je er zelfs voor kiezen om meerdere delen van de mok van een opdruk te voorzien.

Onze klanten beoordelen ons met een 9,5/10!

Ben je op zoek naar meer informatie over de inhoud van onze mokken? Wij hebben een blog geschreven die meer uitleg geeft over de inhoudsmaten van mokken.

Hoe worden mokken bedrukt?

Onze mokken worden bedrukt in onze eigen drukkerij, waarbij we gebruikmaken van keramisch transfer, sublimatie en tampondruk. Als je op zoek bent naar kosteneffectieve bedrukking van mokken met een bescheiden logo, raden we de druktechniek tampondruk aan. Deze methode is relatief goedkoop en ideaal voor give-aways. Hou er wel rekening mee dat tampondruk niet geschikt is voor all-over bedrukkingen of wanneer je de binnenkant of bodem wilt voorzien van een opdruk. Je bent beperkt tot een klein drukgebied en de bedrukking kan na herhaaldelijk gebruik in de vaatwasser minder duurzaam zijn. Voor hoogwaardige bedrukkingen op mokken en kop en schotels raden we aan om te kiezen voor keramisch transfer. Deze techniek zorgt voor bedrukkingen die vaatwasmachinebestendig zijn en lang meegaan.

Mokken bedrukken met logo

We kunnen op elke gewenste manier mokken bedrukken met logo. Elk formaat opdruk is mogelijk, maar er moet wel goed gekeken worden naar de vorm en details van het logo. Bestaat het logo uit veel details, dan is het verstandig om het logo wat groter te drukken. Als een mok taps toeloopt, kan het logo vervormen. Als je twijfelt of het mogelijk is om jouw logo op taps toelopende mokken te laten bedrukken, kunnen wij je hierover adviseren.

Mokken bedrukken met tekst

Wij bedrukken mokken met (bedrijfs)naam, logo of tekst. Bestaat jouw gewenste opdruk uit veel tekst, dan is het aan te raden om te kiezen voor een grote mok. Vanzelfsprekend kan er voor een kleinere mok gekozen worden wanneer het een korte tekst betreft. Mokken bedrukken met tekst is een goede keuze als je op zoek bent naar gepersonaliseerde relatiegeschenken.

Mokken bedrukken met foto

Een heel populair cadeau: mokken bedrukken met foto! Met een mok met foto verras je iemand op een originele en leuke manier. Zet mokken met foto in als verjaardagscadeau of verras je collega’s, relaties of klanten zodat elk kopje koffie of thee een feestje wordt. Als je kiest voor een full colour mok met foto bedrukken we hem middels sublimatie.

Mokken bedrukken met naam

Je kunt mokken geheel laten personaliseren. Een bedrukking met individuele naam is uniek. Start er een nieuwe medewerker bij jou op kantoor en wil je deze persoon een warm en welkom gevoel geven, dan is een mok met naam een mooi welkomstcadeau. Je kunt de mokken bedrukken per stuk met een andere naam Mokken bedrukken met naam doen we middels keramisch transfer. Dit is niet mogelijk met tampondruk.

Waarom zijn bedrukte mokken nuttig?

Bedrukte mokken kunnen op verschillende manieren nuttig zijn:

 1. Promotionele doeleinden: Bedrijven kunnen bedrukte mokken gebruiken als effectief promotiemateriaal. Ze kunnen ze weggeven als relatiegeschenken aan klanten of als incentives voor medewerkers. Telkens wanneer de ontvanger de mok gebruikt, wordt het bedrijfslogo of de boodschap op de mok gezien, wat de merkbekendheid vergroot.

 2. Merchandising: Mokken met bedrijfslogo's of thematische ontwerpen kunnen worden verkocht als merchandise. Dit kan extra inkomsten genereren voor bedrijven of organisaties, en tegelijkertijd de loyaliteit van klanten versterken.

 3. Incentives en cadeaus: Bedrukte mokken kunnen dienen als prijzen bij wedstrijden of als geschenken bij aankopen. Ze zijn ook populair als cadeau voor speciale gelegenheden zoals verjaardagen, jubilea of feestdagen.

 4. Interne branding: Binnen bedrijven kunnen bedrukte mokken worden gebruikt als onderdeel van de interne branding. Medewerkers kunnen mokken met het bedrijfslogo gebruiken in de kantooromgeving, wat een gevoel van verbondenheid met het bedrijf kan versterken.

 5. Functioneel gebruik: Naast hun promotionele waarde zijn bedrukte mokken ook gewoon praktisch. Ze bieden een handige manier om warme dranken te serveren, of het nu gaat om koffie, thee of soep.

Kortom, bedrukte mokken zijn nuttig omdat ze zowel een functioneel doel dienen als een effectief marketinginstrument zijn om de merkbekendheid te vergroten.