Waarom zijn bedrukte mokken nuttig?

Uit de vele verschillende soorten artikelen die je kan laten bedrukken, bieden mokken een tal van mogelijkheden. Je kunt de buiten- en binnenkant en zelfs de onderkant van de mokken van een opdruk voorzien. Daarnaast kunnen mokken ook aan één zijde bedrukt worden, maar er bestaat ook een mogelijkheid om de gehele mok rondom te laten bedrukken als de mok juist mag opvallen. Ook is er de optie om meerdere delen van de mok van een opdruk te laten voorzien als je op zoek bent naar een extra impactvolle uitstraling. Dit klinkt natuurlijk allemaal erg fijn, echter heeft het voor je bedrijf nut om dit te doen? 

Het doel van bedrukte mokken 

Er bestaan verschillende soorten doeleinden voor bedrukte mokken. Zo kunnen bedrijven bedrukte mokken gebruiken als effectief promotiemateriaal. Ondernemingen kunnen deze mokken dan weggeven als relatiegeschenken aan klanten of als incentives voor medewerkers. Telkens wanneer de ontvanger de mok zal gebruiken, wordt het bedrijfslogo of de boodschap op de mok gezien, waardoor de naamsbekendheid langzamerhand zal toe gaan nemen. Ook worden mokken met bedrijfslogo’s of thematische onderwerpen verkocht als merchandise. Zo kunnen ondernemingen extra inkomsten genereren voor bedrijven of organisaties en tegelijkertijd de loyaliteit van klanten versterken. Daarnaast kunnen deze mokken dienen als prijzen bij bijvoorbeeld voetbalwedstrijden of als een geschenk bij een aankoop. Ze zijn ook populair als cadeau voor speciale gelegenheden zoals jubilea of feestdagen. 

De functie binnen het bedrijf 

Naast dat het vaak als geschenk wordt gegeven bij meerdere gelegenheden kunnen de bedrukte mokken ook voor compleet andere soort doeleinden worden gebruikt. Binnen bedrijven kunnen deze mokken namelijk worden gebruikt als interne branding. Medewerkers kunnen dan de mokken met bedrijfslogo gebruiken in de kantooromgeving, wat het persoonlijkheidsgevoel met het bedrijf zou kunnen versterken. Ze worden ook veel in bedrijven gebruikt, omdat de mokken eigenlijk ook gewoon heel erg praktisch zijn. Ze bieden een handige manier om warme dranken in te kunnen doen, zoals koffie, hete thee of zelfs soep. Kortom kan er dus gezegd worden dat bedrukte mokken nuttig zijn omdat ze zowel een functioneel doeleinde hebben als een effectief marketinginstrument om de naamsbekendheid te kunnen vergroten.  

Drukformaten 

Om de mokken te kunnen bedrukken met de gewenste tekst of logo, hebben wij verschillende informatie nodig. Zo ook de drukformaten. Elk formaat opdruk is mogelijk, maar er moet wel goed gekeken worden naar de vorm en details van het logo. Bestaat het logo namelijk uit veel details, is het verstandig om het logo groter op de mok te drukken. Als een mok taps toeloopt kan het logo ook vervormen. Als je dus twijfelt of het mogelijk is om jouw logo op een taps toelopende mok te laten drukken, kunnen wij je hierover adviseren. Je ontvangt sowieso altijd een gratis en vrijblijvend drukvoorstel van ons ter controle. 

Waarmee een mok bedrukken? 

Bij Bedrukken.nl voorzien wij mokken van (bedrijfs)naam, logo of een tekst. Bestaat jouw gewenste opdruk uit veel tekst, dan raden wij aan om te kiezen voor een grote mok. Vanzelfsprekend kan er dan dus ook voor een kleinere mok gekozen worden wanneer de tekst vrij kort is. Mokken bedrukken met een tekst is een goede keuze als je opzoek bent naar een gepersonaliseerd relatiegeschenk. Wat ook een erg populaire keuze is, is mokken bedrukken met een foto. Door een mok met foto cadeau te geven verras je iedereen op een leuke en originele manier. Als je kiest voor een full colour mok met foto, dan bedrukken wij deze middels sublimatie. Als laatste kan het ook een erg leuk idee zijn om een mok geheel te laten personaliseren met een individuele naam. Start er een nieuwe medewerker op het kantoor? Dan wil je deze persoon een warm en welkom gevoel geven binnen het bedrijf. Door een gepersonaliseerde mok te geven creëer je een fijne sfeer en het is gelijk ook een mooi welkomstcadeau.

Het drukproces