Notitieblokken

Een notitieblok is een tijdloos relatiegeschenk dat iedereen kan gebruiken. Jong of oud, man of vrouw, manager of ambtenaar; iedereen gebruikt het. Als premium zijn notitieblokken dan ook mateloos populair. Notitieblokken bedrukken als relatiegeschenk wordt altijd al door iedereen gewaardeerd. Met een bedrukt notitieblok maak je op effectieve wijze reclame en verhoog je de naamsbekendheid van je bedrijf. Profiteer bovendien van een snelle levering en vraag gerust eens een offerte aan. Als je vragen hebt, staat ons verkoopteam voor je klaar. Bel naar +31 315 2000 10 of stuur een mailtje naar [email protected].

Oplopende volgorde

4 artikelen

 1. Gerecycled notitieboekje
  Vanaf € 0,74 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,59 Bij 2500 stuks
 2. Memo liniaal met sticky notes
  Vanaf € 0,17 p/st bij 250 stuks
  Vanaf € 0,15 Bij 5000 stuks
 3. A5 notitieblok, 25 vels
  Vanaf € 0,46 p/st bij 250 stuks
  Vanaf € 0,36 Bij 5000 stuks
 4. A6 notitieblok, 25 vels
  Vanaf € 0,98 p/st bij 125 stuks
  Vanaf € 0,37 Bij 2500 stuks

4 artikelen

Breed aanbod notitieblokken

Bedrukken.nl heeft een breed aanbod aan notitieblokken, verkrijgbaar in diverse kleuren en formaten. In ons assortiment zijn een aantal unieke modellen notitieblokken te vinden. Zo zijn er notitieblokken in opvallende vormen, met sticky notes of met een pen. Of je nu kiest voor een a5 notitieblok of een groot schrijfblok met logo, bij bedrukken.nl is het mogelijk. Het aantal vellen per blok varieert, van 50 stuks tot 175 zelfklevende memoblaadjes. De achterkant van de memo’s en schrijfblokken zijn gemaakt van stevig en massief karton.

Notitieblokken als ideale reclamedrager

Laat ook jouw notitieblokken en schrijfblokken personaliseren met logo of tekst; een ideale reclamedrager op kantoren maar ook als horeca drukwerk. Wat regelmatig voorkomt, is dat gekozen wordt voor een combinatie van producten. Een schrijfblok met logo is namelijk perfect te combineren andere bureau onderleggers of accessoires. Of kies ervoor om luxe pennen te voorzien van een opdruk. Ook pennen bedrukken gebeurt in onze drukkerij, waar met veel zorg en precisie jouw relatiegeschenken worden voorzien van de gewenste opdruk.

Notitieblokken bedrukken met logo

Naast notitieblokken bedrukken biedt Bedrukken.nl ook veelzijdige memosets aan: transparante doosjes met daarin niet alleen een notitieblok, maar ook een pen, post-its en andere toevoegingen zoals een liniaal, vergrootglas of marker. Met een memoset in de tas kun je elk moment van de dag een aantekening maken. Een uitstekend voorbeeld hiervan is de A5 gerecycled notitieboekje met pen. Dit hard cover notitieblok is leverbaar in diverse kleuren. Dit product is voorzien van een kaft, die ook aan de lange zijde de nodige bescherming en stevigheid biedt. Als je op zoek bent naar een kleiner formaat, bijvoorbeeld A5, dan ben je bij Bedrukken.nl ook aan het goede adres.

Waar worden notitieblokken bedrukt?

Alle notitieblokken bedrukken we in onze moderne drukkerij. Hier kun je je bedrijfsnaam, logo, slogan of persoonlijke boodschap op grote schaal laten drukken. De kleur van de bedrukking kan vanzelfsprekend volledig naar wens aangepast worden, zodat het product herkend wordt aan je eigen huisstijl. bedrukken.nl waarborgt de hoogste kwaliteit producten en de beste service. Bij ons kun je de producten in grote getale inkopen – en dat voor de laagste prijs. Nadat je een keuze hebt gemaakt uit een van onze notitieblokken, gaan wij aan de slag met het drukvoorbeeld. Dit gratis digitale drukvoorstel maakt inzichtelijk hoe het logo of tekst op het notitieblok eruit komt te zien.

Welke soorten notitieblokken zijn er?

In ons assortiment hebben we meerdere soorten notitieblokken, van een kleiner handzaam formaat tot aan de grotere varianten, waaronder een a4 notitieblok. Hoe het bestellen in z’n werk gaat? Je start met het ‘product samenstellen’. Kies een cover, de kleur van het notitieblok, het formaat en kies het aantal vellen. Een offerte aanvragen bij Bedrukken.nl is heel eenvoudig. Bestel notitieblokken en deel deze uit aan je medewerkers of relaties. Niet alleen vergroot een bedrukt notitieblok de naamsbekendheid, ook straalt het professionaliteit uit. Laat een passende tekst of reclame-uiting ontwerpen en voeg deze als bijlage toe aan de e-mail aan een van onze verkopers. Voor inspiratie kun je natuurlijk een aantal online ontwerpen raadplegen. Een trend die zich de laatste tijd voordoet, is een ecologisch product. Denk hierbij aan ECO pennen, samen met een foto op hout.

Contact

Wil je behalve notitieblokken ook een bijpassend artikel laten voorzien van opdruk? Neem eens een kijkje bij onze nieuwe producten of laat pennen bedrukken met logo. Pennen en notitieblokken gaan natuurlijk hand-in-hand met elkaar – helemaal als je in tekst en beeld een bepaalde boodschap kenbaar wil maken. Ook deze relatiegeschenken bedrukken wij in eigen huis. Ze zorgen ervoor dat jouw business een mooie boost krijgt. Een aantal van onze notitieblokken hebben een kleine oplage vanaf 15 stuks. Ben je op zoek naar een Moleskine-artikel, dan is dit notitieblok een geschikte keuze. Het blok kan middels digitale druk (UV), een full-colour opdruk of tampondruk voorzien worden van opdruk.

Als je hulp nodig hebt rondom het bestellen van notitieblokken of vragen hebt over bijvoorbeeld pms kleuren, neem gerust contact op met ons verkoopteam. Bel naar +31 315 2000 10 of stuur een mailtje naar [email protected].