Paraplu's bedrukken

Paraplu's bedrukken voor het vergroten van jouw naamsbekendheid? Bestel hier paraplu's met een bedrukking zoals logo of reclameslogan. Op een regenachtige dag kan het je beste vriend zijn: dan hebben wij het natuurlijk over de paraplu, je beschermer tegen weer en wind. Iedereen maakt wel eens een moment mee waarbij je de auto uit moet en de regen met bakken uit de hemel valt. Dan weet je één ding heel zeker, je haren zitten niet meer in model en met een beetje pech is je kleding ook drijfnat. Precies daarom is de paraplu met logo opdruk de beste vriend die jij jouw relaties kunt geven. Een bedrukte paraplu komt met regelmaat voor de dag en zorgt er ook nog voor dat ook de buitenwereld je logo onder ogen krijgt. Ook wanneer je een event hebt en paraplu’s wilt laten bedrukken op korte termijn, kunnen wij jou verder helpen. Voor vragen bel je ons op +31 315-200010 of mail je naar [email protected]

✓Kleine aantallen mogelijk: al vanaf 5 stuks ✓Goedkope paraplu's: vanaf 1,92 bij 1.000 stuks ✓Snelle levering: vanaf 2 werkdagen ✓Eigen drukkerij met veel voorraad

Oplopende volgorde

Artikelen 1-12 of 21

Pagina
 1. Beoordeling:
  80%
  Paraplu Corby
  Vanaf € 3,17 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 2,61 Bij 500 stuks
 2. Golfparaplu 190T
  Vanaf € 4,34 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 3,55 Bij 500 stuks
 3. Paraplu opvouwbaar
  Vanaf € 2,44 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,92 Bij 1000 stuks
 4. Paraplu automatic Rumba
  Vanaf € 6,29 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 5,48 Bij 500 stuks
 5. 30 inch paraplu Yfke
  Vanaf € 8,91 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 7,07 Bij 250 stuks
 6. Golfparaplu
  Vanaf € 6,77 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 5,90 Bij 500 stuks
 7. Grote golf paraplu
  Vanaf € 2,86 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 2,36 Bij 500 stuks
 8. Opvouwbare 20 inch paraplu
  Vanaf € 4,91 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 4,14 Bij 500 stuks
 9. 190T polyester automatische paraplu
  Vanaf € 5,46 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 4,60 Bij 500 stuks
 10. Automatische reversible pongee polyester (190T) paraplu
  Vanaf € 6,68 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 5,82 Bij 500 stuks
 11. Regenboogparaplu
  Vanaf € 7,82 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 6,21 Bij 250 stuks
 12. Grote golfparaplu effen
  Vanaf € 5,49 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 4,63 Bij 500 stuks

Artikelen 1-12 of 21

Pagina

De inzet van bedrukte paraplu's

Nederland staat bekend als een regenland en wordt niet voor niets liefkozend het ‘koude kikkerlandje’ genoemd. Met buienradar kunnen wij tegenwoordig goed inschatten wanneer de regen uit de lucht komt vallen, toch kunnen wij hier qua planning niet altijd even goed rekening mee houden en wordt je toch overvallen door een bui. Precies voor die momenten heb je een betrouwbare groothandel nodig die tevens beschikt over een drukkerij waardoor je ook snel bedrukte paraplu’s kunt bestellen.

Wij maken met regelmaat voor spoedgevallen paraplu’s met logo maar het komt ook vaak voor dat men een bedrukte paraplu in wil zetten als relatiegeschenk bij een evenement of gewoonweg als cadeau voor een langdurige relatie. Niet alleen voor slecht weer zijn wij voorbereid. Wij beschikken ook over een groot aanbod aan zomerse relatiegeschenken. Laat bijvoorbeeld ook waaiers bedrukken of kies voor het laten bedrukken van zonnebrillen of slippers.

Hoe worden paraplu's bedrukt?

Bij het bedrukken van paraplu's maken we in de meeste gevallen gebruik van de zeefdruktechniek. Als het logo om welke reden dan ook niet rechtstreeks op de paraplu kan worden gedrukt, gebruiken we een speciale treansfer die door midden van warmte op het doek van de paraplu wordt overgebracht. Voor full-colour bedrukkungen maken we gebruik van een speciale full-colourtransfer. Als je meer wilt weten over de mogelijkheden, dan informeren we je graag.

Eigenschappen van paraplu's met logo

Behalve dat een paraplu van goede kwaliteit moet zijn en de opdruk er fraai uit hoort te zien, zijn er nog meer aspecten waar je rekening mee dient te houden alvorens je overgaat tot de aanschaf. Zijn de bedrukte paraplu’s voor een doelgroep die veel reist of voor dames, dan zijn opvouwbare paraplu’s praktisch. Je kunt ze namelijk compact en eenvoudig transporteren in een rugtas of handtas. Wil je een paraplu waar je met meerdere mensen onder kunt lopen en die tevens goedkoop is, dan zijn grote golfparaplu’s weer een slimme keuze. Heb je een uitje langs de kust of zelfs op zee, dan hebben wij speciale stormparaplu’s die extra sterk zijn. Denk aan een fiberglas frame en een extra sterke steel. Het doek is ook in verschillende kwaliteiten leverbaar waarbij nylon de meest gebruikte optie is. Wist je trouwens dat wij ook een paraplu op voorraad hebben waarvan het doek bestaat uit 100% recycle petflessen? Slim wanneer je een groene uitstraling nastreeft en het milieu hoog in het vaandel hebt staan.

Contact

Wil je meer weten over het bedrukken van paraplu's? Of wil je met eigen ogen zien hoe wij dit doen in onze drukkerij? Kom dan eens langs; onder het genot van een kop koffie laten wij je graag het hele proces zien. Ook voor vragen over bijvoorbeeld het aanleveren van de gewenste bedrukking kun je gerust contact opnemen. We zijn telefonisch bereikbaar op +31 315-200010 en per mail op [email protected]. Ook kun je tijdens onze openingstijden gebruikmaken van de chatfunctie op onze website.