Post its

Vaak wil je snel even iets noteren, maar heb je geen papier bij de hand. Een post it biedt uitkomst. Kenmerkend is de plakrand aan de bovenkant van het memoblaadje. Hierdoor kan je hem eenvoudig, op een voor jou zichtbare plek, ophangen. Post its zijn handig en geschikt voor o.a. kantoormedewerkers, studenten en docenten. Post its kunnen overal voor gebruikt worden en zijn daardoor zeer geschikt om te laten bedrukken met een logo of tekst. Het is een praktisch én goedkoop promotieartikel.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Het gemak van bedrukte post its

Tijdens open dagen, beurzen of evenementen kunnen bedrukte post its ingezet worden als promotiemateriaal. Post its kunnen goed gecombineerd worden met pennen, notitieboekjes en markeerstiften. Ook op kantoor worden ze regelmatig ingezet. Bijvoorbeeld tijdens een telefoongesprek, vergadering of presentatie. Ze komen goed van pas en zijn handig om je korte notities op te schrijven. De zelfklevende blaadjes kan je ook zonder problemen er weer afhalen als je ze niet meer nodig hebt. Op zoek naar andere schrijfblokken? Bij Bedrukken.nl vind je ook notitieblokken en memoblokken.

Kan ik ook een kleine oplage bedrukte post its bestellen?

Op zoek naar gepersonaliseerde post its, maar wil je liever geen grote oplage bestellen? Wij kunnen ons voorstelen dat je geen honderden post its wil bestellen. Daarom kan je bij ons ook terecht voor post its in kleine oplage. Post its in kleine oplage kunnen bedrukt worden naar wens. Denk aan een opdruk met bedrijfsnaam of kies voor een opvallende full colour print. Bedrukte memoblaadjes zijn zeer geschikt als promotiemiddel.

Post its bedrukken, onze service

Post its zijn er in verschillende soorten en maten. Bij Bedrukken.nl vind je ze allemaal. Je relaties, werknemers en klanten hoeven nooit meer iets te vergeten. Met bedrukte memoblaadjes worden je klantenrelaties overal aan je bedrijf herinnerd. Wij bedrukken de post its in eigen drukkerij, waardoor wij een scherpe prijs en snelle levering kunnen garanderen. Bedrukken.nl staat garant voor hoge kwaliteit. Wil je graag bedrukte post its bestellen, maar heb je nog een aantal vragen? Wij helpen je graag verder. Je kan ons bereiken op +31 315-200010, stuur ons een berichtje via onze live chat of stuur een e-mail naar [email protected].