Promotiekleding bedrukken

Het vergroten van je naamsbekendheid begint met slimme branding, en wat is een betere manier om je merk te promoten dan met bedrukte promotiekleding? Of het nu gaat om poloshirts, broeken, vesten of jassen, bedrukte kleding is een krachtige manier om op te vallen en je bedrijf te laten opvallen.

Artikelen 1-12 van 19

 • Heren polo Charma aqua,l
  +3
  ...
  Bij 250 stuks Vanaf € 11,17
  Bekijk
 • T-shirt Joy koningsblauw,2xl
  +1
  ...
  Bij 500 stuks Vanaf € 4,92
  Bekijk
 • Stedman polo longsleeve wit,l
  ...
  Bij 250 stuks Vanaf € 9,56
  Bekijk
 • Stedman polo short sleeve wit,l
  +7
  ...
  Bij 500 stuks Vanaf € 6,61
  Bekijk
 • Flag Polo oranje,l
  ...
  Bij 250 stuks Vanaf € 15,66
  Bekijk
 • L&S Basic Mix polo wit,l
  +2
  ...
  Bij 250 stuks Vanaf € 14,27
  Bekijk
 • Gildan Heavy Cotton T hemelsblauw,l
  +44
  ...
  Bij 500 stuks Vanaf € 2,46
  Bekijk
 • Stedman heren T-shirt met ronde hals wit,l
  +2
  ...
  Bij 500 stuks Vanaf € 5,18
  Bekijk
 • Kariban heren softshell jas wit,3xl
  +2
  ...
  Bij 250 stuks Vanaf € 25,55
  Bekijk
 • Kariban dames softshell jas fluor oranje,3xl
  +2
  ...
  Bij 250 stuks Vanaf € 13,05
  Bekijk
 • B&C Exact #150 wit,l
  +33
  ...
  Bij 500 stuks Vanaf € 2,66
  Bekijk
 • Clique Basic-T blauw,3xl
  +17
  ...
  Bij 500 stuks Vanaf € 4,50
  Bekijk

Welke druktechnieken zijn het meest geschikt

Voor het bedrukken van promotiekleding zijn verschillende druktechnieken geschikt, elk met zijn eigen voor- en nadelen. De keuze voor de juiste druktechniek hangt af van factoren zoals het materiaal van de kleding, het ontwerp, het gewenste resultaat en het budget. Enkele veelgebruikte druktechnieken voor promotiekleding zijn:

 1. Zeefdruk: Zeefdruk is een populaire en kosteneffectieve drukmethode voor grotere oplages op katoenen kledingstukken. Het biedt levendige kleuren en duurzame resultaten, maar kan minder geschikt zijn voor gedetailleerde ontwerpen of complexe kleuren.

 2. Transferdruk: Bij transferdruk wordt het ontwerp eerst op een transferpapier gedrukt en vervolgens met hitte op de kleding overgebracht. Deze methode is geschikt voor gedetailleerde ontwerpen en meerkleurige afbeeldingen, en het resultaat is duurzaam en van hoge kwaliteit.

 3. Digitale druk: Digitale druk, ook wel bekend als direct-to-garment (DTG) druk, maakt gebruik van inkjetprinters om het ontwerp rechtstreeks op de stof van de kleding te drukken. Het is ideaal voor kleine oplages en complexe ontwerpen met veel kleuren, maar kan duurder zijn dan andere drukmethoden.

 4. Borduren: Borduren is een klassieke en duurzame methode waarbij het ontwerp met garen op de kleding wordt gestikt. Het biedt een luxe uitstraling en is zeer geschikt voor logo's en tekst op polo's, jassen en petten.

 5. Sublimatiedruk: Sublimatiedruk wordt gebruikt voor het bedrukken van polyester kledingstukken. Bij deze techniek wordt de inkt in de stof geabsorbeerd, wat resulteert in levendige kleuren en een ademende bedrukking die niet barst of afbladdert.

Door de juiste druktechniek te kiezen, kan promotiekleding professioneel worden bedrukt met een ontwerp dat de aandacht trekt en het merk effectief promoot.

Laden...

Laden...