Toilettassen met logo bestellen

Bij Bedrukken.nl kun je eenvoudig toilettassen met logo bestellen. Het proces werkt als volgt:

  • Kies de toilettas welke het beste bij jouw organisatie past.
  • Plaats een aanvraag of bestelling en ontvang een gratis digitale drukproef.
  • Na goedkeuring van de drukproef gaan wij produceren.
  • Jouw bestelling wordt verzonden.

Artikelen 1-12 van 13

Factoren

Het bedrukken van toilettassen biedt een praktische en effectieve manier om je merk te promoten, vooral voor reisgerelateerde bedrijven of als geschenk bij reisevenementen. Bij het bedrukken van toilettassen zijn er verschillende factoren om rekening mee te houden, zoals het materiaal van de tas en het gewenste ontwerp. Hier zijn enkele tips en overwegingen:

  1. Drukmethode: Afhankelijk van het materiaal en de structuur van de toilettassen, zoals je al aangaf, kunnen verschillende drukmethoden worden gebruikt. Zeefdruk is ideaal voor grotere ontwerpen en effen oppervlakken, terwijl tampondruk geschikt is voor complexe ontwerpen of opdrukken op oneffen oppervlakken.

  2. Duurzaamheid: Het feit dat jullie drukprocessen volledig energieneutraal zijn, is een belangrijk verkoopargument. Dit kan aantrekkelijk zijn voor klanten die waarde hechten aan milieuvriendelijke bedrijfspraktijken. Zorg ervoor dat je dit aspect van jullie service duidelijk communiceert naar potentiële klanten.

  3. Advies op maat: Het aanbieden van advies op maat over de beste drukmethode en ontwerpmogelijkheden laat zien dat jullie expertise hebben op het gebied van bedrukken. Klanten zullen dit waarderen, vooral als ze niet bekend zijn met de verschillende druktechnieken en materialen.

  4. Kwaliteit: Zorg ervoor dat de bedrukking van hoge kwaliteit is en goed blijft na herhaaldelijk gebruik en wassen. Dit draagt bij aan de duurzaamheid van het artikel en versterkt de positieve associatie met jullie merk.

Door deze aspecten te benadrukken en klanten goed te adviseren, kunnen bedrukte toilettassen een waardevol en gewaardeerd promotieartikel zijn voor jullie bedrijf.

Laden...

Laden...