Schorten bedrukken

Wil je schorten bedrukken met jouw logo, naam of tekst? Zoek niet verder! Wij bieden kwalitatieve schorten aan tegen betaalbare prijzen. Als importeur hebben we een breed assortiment schorten die we snel en inclusief bedrukking kunnen leveren.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Welke uitvoeringen schorten zijn er?

Er zijn verschillende uitvoeringen schorten. Neem bijvoorbeeld het meestbekende schort, waarmee je hele borstkas en middel bedekt wordt. Ook is er een uitvoering verkrijgbaar waarbij alleen je middel beschermd wordt tegen viezigheid. Waar je ook rekening mee kunt houden is of de schorten automatisch versteld kunnen worden met een band in de nek en om het middel. Wil je liever een vakje op borsthoogte of juist een vak op je middel? Ook hier kun je over nadenken, net als over de kleding die je onder het schort draagt. Wij adviseren bovenkleding met lange mouw te dragen. In tegenstelling tot kleding met korte mouw ben je zo beter beschermd tegen vetspatten of viezigheid. 

Bedrukte schorten voor een bedrijfsuitje

Veel mensen komen eens in de maand of twee maanden samen om een uitgebreid diner te bereiden en wordt er genoten van een lekker drankje erbij. Hoe leuk is het dan om iedereen die komt een eigen, persoolijk schort te geven? Met een naam, foto of zelfs de specialiteit van de kok erop bijvoorbeeld. Bedrijven houden daarnaast ook steeds vaker een kookcursus als onderdeel van een bedrijfsactiviteit. Alle medewerkers proberen dan zo goed mogelijk te koken onder begeleiding van een chefkok. Een gepaste outfit hoort daar uiteraard bij. Je kunt daarbij denken aan gepersonaliseerde schorten in combinatie met een koksmuts en een ovenwant.

Schorten bedrukken - Onze service

Bij het bedrukken van schorten bieden wij een uitgebreide service aan om ervoor te zorgen dat jouw bedrijfslogo, naam of tekst perfect tot zijn recht komt. Onze service omvat het volgende:

  1. Professionele bedrukking: We beschikken over geavanceerde druktechnieken, zoals zeefdruk of transferdruk, om ervoor te zorgen dat jouw ontwerp helder en duurzaam wordt afgedrukt op de schorten.

  2. Ruime keuze aan schorten: Ons assortiment omvat een verscheidenheid aan schorten in verschillende materialen, stijlen en kleuren, zodat je het perfecte schort kunt kiezen dat past bij jouw behoeften en voorkeuren.

  3. Snel en efficiënt: Als importeur hebben we veel schorten op voorraad, wat betekent dat we snel kunnen leveren. We streven ernaar om het bedrukken en verzenden van jouw bestelling zo efficiënt mogelijk te laten verlopen.

  4. Gratis digitale drukproef: Voordat we overgaan tot bedrukking, bieden we een gratis digitale drukproef aan, zodat je een voorbeeld krijgt van hoe het eindresultaat eruit zal zien. Op deze manier kun je eventuele aanpassingen aanbrengen voordat we daadwerkelijk gaan drukken.

  5. Persoonlijke ondersteuning: Ons team staat klaar om eventuele vragen te beantwoorden en je te begeleiden tijdens het bestelproces. We streven ernaar om een uitstekende klantenservice te bieden en ervoor te zorgen dat je tevreden bent met jouw gepersonaliseerde schorten.

Met onze uitgebreide service kun je met vertrouwen schorten laten bedrukken voor verschillende doeleinden, zoals promotionele evenementen, bedrijfsuniformen of geschenken.

Laden...

Laden...