Slippers bedrukken

Op een opvallende en trendy manier reclame maken tijdens de zomermaanden? Laat slippers bedrukken met logo of naam. Slippers worden in onze eigen drukkerij bedrukt en kunnen hierdoor snel geleverd worden.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Slippers snel geleverd

Bij Bedrukken.nl ben je aan het juiste adres voor slippers die niet alleen comfortabel en opvallend zijn, maar ook snel bij jou thuis geleverd worden. Wij beschikken over een eigen drukkerij hier in Nederland waar we slippers zelf bedrukken. Dit betekent dat we controle hebben over het gehele drukproces. Van ontwerp tot productie; we houden alles in eigen handen. Dit stelt ons in staat om jouw gepersonaliseerde slippers snel te leveren, zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

De druktechnieken voor slippers

  • Zeefdruk is een populaire methode voor het bedrukken van slippers. Bij zeefdruk wordt een sjabloon (zeef) gebruikt om inkt door te drukken op het oppervlak van de slipper. Onze ervaring is dat de opdruk veel minder gevoelig is voor weersomstandigheden. 
  • Transferdruk maakt het mogelijk om gedetailleerde ontwerpen en kleurrijke afbeeldingen op de slippers aan te brengen. Bij transferdruk wordt het ontwerp eerst afgedrukt op een speciaal transferpapier en vervolgens overgebracht op het oppervlak van de slipper met behulp van warmte en druk.
  • Digitaal printen. Deze methode maakt gebruik van digitale printers om direct afbeeldingen en ontwerpen op het oppervlak van de slippers af te drukken. Digitale printtechnologie maakt het mogelijk om zeer gedetailleerde en kleurrijke afbeeldingen te produceren, maar het kan beperkt zijn tot bepaalde materialen en vereist speciale inkten en apparatuur.

Meestgestelde vragen

In welke maten zijn de slippers verkrijgbaar?

De meeste slippers zijn leverbaar in maat 37 - 40 en 41 - 44. Sommige modellen hebben een breder bereik aan maten en zijn verkrijgbaar in een standaard verdeling binnen twee maten.

Waar kunnen de slippers bedrukt worden?

Slippers worden standaard op de hak van de zool bedrukt. Enkele modellen worden in elkaar gezet na het drukken, waardoor de volledige zool in enkele kleuren of zelfs full colour bedrukt kunnen worden. Slippers met bredere banden kunnen ook vaak op deze positie bedrukt worden.

Op welke manier kunnen slippers van een logo voorzien worden?

Slippers zijn te voorzien met een logo door meerdere druktechnieken. Onder andere lasergraveren, zeefdrukken en transferdruk zijn hiervoor geschikt. 

Slippers gecombineerd met andere relatiegeschenken

Geef relatiegeschenken een zomerse twist door ze te combineren met slippers. Stel een zomerpakket samen met o.a. handdoeken, zonnebrand en drinkflessen voor een ontspannen dag op het strand. Houdt je relatie van een picknick? Ook voor deze gelegenheid kan een leuk zomerpakket samengesteld worden. Denk aan het toevoegen van een lekkere wijn en wat snacks. Laat je waardering blijken en laat je relaties genieten van een zorgeloze zomer.

Laden...

Laden...